| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümüccleaner ile cookieleri temizledikten sonra aynı cookie'yi yeniden olusturuyor. internet explorer güvenlik limitini en yükseğe cektim denedim, olmadı. bunun o cookie ile bir alakası olsa gerek ve, ne kadar bikac defa baslatırsanız baslatın, bir zaman sonra bloke edileceksiniz. | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü
denedim.bu da işe yaramadı ![]() onardım o şekilde.pcyi yeniden baslattım. sonra program files a gidip exe dosyasına baktım sürümü 8.1 olarak geçiyor yani 7.5 in çalışabilmesi için bu siteden indirdiğim yama. ( neutralizer: Orijinal EXE dosyası tekrar yüklenmiş oluyor.) o halde sürüm numarası da değişmesi gerekmezmiydi onardığımda ,yani sürümde 7.5 yazmalıydı, doğru mu acaba? | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
naparsam yapıyım hala aynı hata anlamadım gitti ama bildigim tek bişey var bilgisayarı dün güncelledim ve güncelledigimden beri böyle | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
bu çözüm olmadı başta oldu ama 5 dk sonra aynısı oluyo allahını seven şuna baksın arkadaşlar bi çözümü yokmu..?
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |||||
evet sanırım sorun çözümlenmiş bu süper bi haber bu siteyi seviyorum perfect... | |||||
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü Arkadaşlar NeutralizeR arkadaşımızın dediği tüm yöntemleri okuyun sayfa sayfa takip ederek okuyun sorununuz mutlaka çözülüyor...fakat arada yine aynı hata kodunu verebiliyor tekrardan clearla temizlediğinizde açabiliyosunuz msn yi...dün gece ben 80072745 hata kodunu alıyordum ve sitede hata kodlarının çözümlerine göz gezdirdim ve messenger error fixer programını buldum onu yükledim o hatada ortadan kayboldu...şuan açabiliyorum ama dediğim gibi tek bir sorun var oda arada yine 81000935 hata kodunu vermesi..oda clear programınla temizlik yapılınca düzeliyor... bu konuyu ilk sayfadan son sayfaya kadar okuyun arkadaşlar özelliklede pc sine live messengere yükleyenler sanırım 3.sayfaydı orayı okusunlar... | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
bilgisayarım kendini güncelledikten sonra bu hatayı aldıgımı farkettim ve service pack 3 güncellemeisini sildim ve böylece sorunumu düzelttim | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
herkese selam arkadasım bı sey denettı ve artık su dk larda msn acılıyor sızle paylasıyım dedım sorumluluk tabıkı sıze aıt... Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın. %windir%\system32\regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll sonrada cıkan kutucuga okey dıyın ve reset atın.... dll sinde sorun olan varsa duzelıyor.... ben suanda acıyorum umarım sızede yardımcı olur ___________________________________________________________________________ __ DİKKAT ASSADAKİ İSE DEGİŞİKBİR YONTEMDİR BU İSE MSN MSMSGS.İNF SİLMEK İÇİNDİR SONRADAN TEKRAR MSN KURMANIZ GEREKMEKTEDIR... RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove bu komut msmsg.inf silicektir ve tekradan msn kurmak gerekır. umarım yardımcı olmusumdur | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
her yöntemi uyguladım ne yazık ki işe yaramadı | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çözümü, hata, kodu, messenger, msn, numaralı |
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası | ceza44 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 32 | 2 Gün Önce 20:52 |
| MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası | tilky01 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 35 | 5 Gün Önce 01:32 |
| MSN Hata Kodu 800706b5 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 6 Gün Önce 15:09 |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 1 Hafta Önce 20:48 |
| MSN Hata Kodu 81000314 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 10 | 19-11-2008 00:40 |