| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü 24 Temmuz 2008 Duyurusu: Microsoft, güncelleme zorunluluğunu devre dışı bırakmış olabilir. Herhangi bir işlem yapmadan önce lütfen bu mesajı inceleyiniz: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü -Saatin yanındaki MSN Messenger simgesine sağ tıklayın ve "Çıkış" seçeneğini kullanın. -Buraya tıklayarak CCleaner adlı programı indirin. -Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi kurulumunu gerçekleştirin. ![]() -Masaüstündeki CCleaner sembolüne tıklayarak programı çalıştırın. -Aşağıdaki resimde de gösterilen Kayıt Defteri > Sorunlar için Tara! tuşuna tıklayın. ![]() -Tarama işlemi bitince aktif olan Seçili Sorunları Çöz... tuşuna tıklayın. Sizden yedekleme yapmak isteyip istemediğiniz sorulacak. Evet seçeneğine tıklayın ve daha sonra Belgelerim klasörü altına ilgili yedek dosyasını Kaydet tuşuna tıklayarak kaydedin. -Açılan pencerede aşağıdaki resimde de gösterilen Seçili Tüm Sorunları Çöz! tuşuna tıklayın. ![]() -MSN Messenger'ı başlatın ve oturum açmayı deneyin. Bu işlemler denediğim birkaç sistemde olumlu sonuç verdi. Ancak Microsoft ne kadar daha eski sürümlerin birkaç değişiklik yapılarak kullanılmasına izin verir emin değilim... Güncelleme: Galiba sorun bir Windows Live hizmeti çerezinden (cookie, tanımlama bilgisi) kaynaklanıyor. Geçici internet dosyalarını ve çerezleri sildikten sonra yeniden oturum açmayı deneyin. CCleaner ile yapmak için "Cleaner > Temizliğe Başla": | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü
aynen uyguladım olmadı gene hata vceriyo napcam bilemedim | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
Kod: C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\ C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Contacts\ C:\Windows\Temp\MessengerCache\ | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
abi olmadı vallaha aynen yaptım Windows Live Messenger (Türkçe) 8.1.0178 bunun için msn discovery var mı türkçe bana konuşma penceresini açanları gösteren ve silenleri sölüyen proğram bu çok hoşuma gidiyo 7.5 de bunu kullanıyodum yaw 7.5 ten ayrılmak beni çok üzecek galiba
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
acaba başka bi şekilde başka yolu yokmuki benim gibi 7.5 hastaları için bişiler düşünülemezmiki ?
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ya msn 7.5 için çareler tükendimi kullanmak istiyenler ne yapıcak bundan sonra bir çözümü yokmudur bu işin tekrardan açabilme gibi şansımız olsunnn | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
bendede olmadı malesef
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Dediklerinizi Tek tek yaptim Fakat Olmadi Baska Cozum Yolu Yokmu Simdiden Tesekkurler | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
kardeş çok tşk ederim benimki oldu arkadaşlarki neden olmadı bilmiyom 2 günden belli kafayı sıyırdım beni deli ediyodu 7.5 tende vazgeçemiyom alışkanlık sayende hata kodu çözüldü emegine saglık kardeşim
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
2gundur Olmaya Basladi Bende Bu Hata Sildim Msn 7.5'i Tekrar Kurdum ve Bu Yöntemi Denedim Sonuc Alamadim Baska Cozum Yollari Yokmu Bende Seni seviyorum NeutralizeR
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası | ceza44 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 31 | 2 Gün Önce 11:31 |
| MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası | tilky01 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 35 | 3 Gün Önce 01:32 |
| MSN Hata Kodu 800706b5 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 3 Gün Önce 15:09 |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 5 Gün Önce 20:48 |
| MSN Hata Kodu 81000314 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 10 | 19-11-2008 00:40 |