Windows Live OneCare Safety Scanner Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-09-2008   #11 (mesaj-linki)
DrEaMy - avatarı
Cvp: Windows Live OneCare Safety Scanner

Bilgisayarımda antivirüs programı olmasına rağmen ek olarak da bu hizmeti kullanıyorum... Gerçekten tavsiye ederim. hellboy726 bu hizmeti üyelerle paşlaştığınız için teşekkürler ...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-09-2008   #12 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Yaklaşık 60 GB lik veri için Tam Tarama'yı seçerek yaptığım tarama mübalağasız ~7 saat sürdü. Bir virüs var bilgisayarda, onu temizlemesi için çalıştırmıştım, bir sürü sorunlar buldu, temizledi ama hala o virüsü silip silmediğinden emin olamadım. Ama ücretsiz olması iyi bir şey tabi.
Eski 30-10-2008   #13 (mesaj-linki)
kapadokyalı5007 - avatarı

çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık msn konusunda tek favori sitem burası
Eski 04-12-2008   #14 (mesaj-linki)
ferhatdurdu - avatarı

Sağol dostum... bu program daha çok msn de dosya alıp gönderirken çalışıyodu galiba.
Eski 08-12-2008   #15 (mesaj-linki)
KuTSaL_xx - avatarı

Paylaşım İçin Teşekürler
Eski 01-01-2009   #16 (mesaj-linki)
Doomtai

cok guzel birseyya
Eski 01-02-2009   #17 (mesaj-linki)

Teşekkürler paylaşım için güzel bir program fakat çok çok yavaş bir program. Karşı taraftan küçük bir resim alıyorum iki dakika resimi tarıyor sinir ediyor adamı Çok yavaş olduğundan kullanmıyorum.
Eski 02-02-2009   #18 (mesaj-linki)

bu program acaba bilgisayarında güvenliğini de sağlar mı? yoksa sadece messenger için mi?ayrıca yüklediğimiz zaman nasıl çalışıtığını anlayacağız?bende yükledim ancak yüklediğimle kaldı.Herhangi bir belirtisi yok.
Eski 02-02-2009   #19 (mesaj-linki)

Birisi sana dosya gönderiminde bulunduğu zaman, ekranda dosya aktarımı bittiğinde virüs taraması otomatik olarak başlıyor. Bu şekilde anlayabilirsin.

Seçenekler > Dosya Aktarımı > 'Dosyalarda virüs taramasında bu uygulamayı kullan' bölümü işaretlenmiş olması lazım. 'Gözat' butonu ile de programın bulunduğu dosyayı seçip 'Uygula' diyerek işlemimizi gerçekleştirmiş oluyoruz.

Bildiğim kadarıyla sadece karşıdan gelen dosyalarda virüs olup olmadığını tarıyor. Eksik bir bilgiyede sahip olabilirim emin değilim tam olarak. Sadece şundan eminim ki: Çok Yavaş

Kısıtlı zamanınız varsa dosya aktarımını gerçekleştirmeyin ya da programı pasif hale getirip öyle gerçekleştirin derim
Eski 03-02-2009   #20 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Mecafe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu program acaba bilgisayarında güvenliğini de sağlar mı? yoksa sadece messenger için mi?ayrıca yüklediğimiz zaman nasıl çalışıtığını anlayacağız?bende yükledim ancak yüklediğimle kaldı.Herhangi bir belirtisi yok.
Bu program sürekli çalışan ve bilgisayara saldıran virüsleri anlık yakalayan bir program değil. Sadece zaman zaman çalıştırdığınızda bilgisayarınızda tarama yapabilir ve zararlı virüs ve benzeri şeyleri bulup bunları siler, yok eder. Bilgisayarınızı sürekli güvende tutmak için ayrıca bir virüsten koruma yazılımı kullanmalısınız.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live OneCare Safety Scanner Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 3 Gün Önce 00:15
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows St Valentin 8.1.0178 Skin - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 20-05-2009 20:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35
Microsoft Windows OneCare Live 1.5.1890.30 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 18-06-2007 01:50