| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live OneCare Safety Scanner
Bilgisayarımda antivirüs programı olmasına rağmen ek olarak da bu hizmeti kullanıyorum... Gerçekten tavsiye ederim. hellboy726 bu hizmeti üyelerle paşlaştığınız için teşekkürler ...
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
Yaklaşık 60 GB lik veri için Tam Tarama'yı seçerek yaptığım tarama mübalağasız ~7 saat sürdü. Bir virüs var bilgisayarda, onu temizlemesi için çalıştırmıştım, bir sürü sorunlar buldu, temizledi ama hala o virüsü silip silmediğinden emin olamadım. Ama ücretsiz olması iyi bir şey tabi.
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık msn konusunda tek favori sitem burası
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Sağol dostum... bu program daha çok msn de dosya alıp gönderirken çalışıyodu galiba.
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Paylaşım İçin Teşekürler
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
cok guzel birseyya ![]() | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler paylaşım için güzel bir program fakat çok çok yavaş bir program. Karşı taraftan küçük bir resim alıyorum iki dakika resimi tarıyor sinir ediyor adamı Çok yavaş olduğundan kullanmıyorum.
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
bu program acaba bilgisayarında güvenliğini de sağlar mı? yoksa sadece messenger için mi?ayrıca yüklediğimiz zaman nasıl çalışıtığını anlayacağız?bende yükledim ancak yüklediğimle kaldı.Herhangi bir belirtisi yok.
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Birisi sana dosya gönderiminde bulunduğu zaman, ekranda dosya aktarımı bittiğinde virüs taraması otomatik olarak başlıyor. Bu şekilde anlayabilirsin. Seçenekler > Dosya Aktarımı > 'Dosyalarda virüs taramasında bu uygulamayı kullan' bölümü işaretlenmiş olması lazım. 'Gözat' butonu ile de programın bulunduğu dosyayı seçip 'Uygula' diyerek işlemimizi gerçekleştirmiş oluyoruz. Bildiğim kadarıyla sadece karşıdan gelen dosyalarda virüs olup olmadığını tarıyor. Eksik bir bilgiyede sahip olabilirim emin değilim tam olarak. Sadece şundan eminim ki: Çok Yavaş ![]() Kısıtlı zamanınız varsa dosya aktarımını gerçekleştirmeyin ya da programı pasif hale getirip öyle gerçekleştirin derim | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live OneCare Safety Scanner | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Windows Live OneCare Safety Scanner Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 3 Gün Önce 00:15 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows St Valentin 8.1.0178 Skin - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 4 | 20-05-2009 20:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |
| Microsoft Windows OneCare Live 1.5.1890.30 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 18-06-2007 01:50 |