MSN'de "Bu programlar Yüklenemedi" Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-09-2008   #1 (mesaj-linki)
tasakmann
MSN'de "Bu programlar Yüklenemedi" Sorunu

Msn "Üzgünüz, Bu programlar Yüklenemedi" sorunu veriyor. Vista kullanıyorum bilgsayara format attım. Msn yüklenmiyor, siteden son wersiyonu indryorm, bilgisayarda windows live programı olup olmadıgı denetlenıyor diyor ve o hatayı veriyor. Bilgisayarda Msn'le ilgili herhangi bi program da yok. Framework te kurulu. Güncelleştirmeler de alınmış. Sorunu bitürlü bulamadım .
Şimdiden teşekkürler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-09-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de "Bu programlar Yüklenemedi" Sorunu

aynı sorun bendede var biri yardımcı olursa cok sevinirim...
ayrıca amsn ve web msn de açılmıyor...
Eski 14-09-2008   #3 (mesaj-linki)
Msn Yükleme sorunum?

Merhaba, umarım yanlış bir bölüme açmamışımdır, bilgisayara format attırdıkdan sonra msnyi yükledim ardından plus yükledim benim kendi adresim dışındaki diğer msn adreslerini açıyor fakat kullandığım adresi açmıyor birde normalde benim msn adresimi açtığımda şimdiye kadar olan tüm ekleme talebleri tekrardan geliyor, bunu bir kaç bilgisayarda denedim bundan kaynaklı olabilirmi? yardımcı olabilirmisiniz
Eski 18-09-2008   #4 (mesaj-linki)
hamido 33

merhaba arkadaşlar bendede aynı soron var .format attıktan sonra msn yükledim fakat olmuyor ne yapabilirim .
Eski 22-01-2009   #5 (mesaj-linki)

slm arkadaslar benimde sorunum pc ye format attıktan sonra msn programını yüklemiyor msxlab dan 8,5 tr yide yükledim sorun aynı ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim iyi aksamlar
Eski 16-09-2009   #6 (mesaj-linki)
Misafir

bende de var aynısı, xp benimki sürümü yükseltmek gerekiyor yazdığında evet dşyorum ama hem çok geç yükleniyo hem de bitince programlar yüklenemedi diyor.. dünden beri açamıyorum msni. ağlıcam nerdeyse..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
program yuklenemedi, programlar yuklenemedi, programlar yuklenemedi msn,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN'de "Bu programlar Yüklenemedi" Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
"Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı ahmetgns MessengerDiscovery 8 15-10-2009 14:56
MSN'de "hıh" ifadesi var mı? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 25-09-2009 21:46
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 65 15-09-2009 04:27
MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 25 29-09-2008 15:37
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü NeutralizeR MessengerDiscovery 13 09-07-2008 17:43