| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'de "Bu programlar Yüklenemedi" Sorunu Msn "Üzgünüz, Bu programlar Yüklenemedi" sorunu veriyor. Vista kullanıyorum bilgsayara format attım. Msn yüklenmiyor, siteden son wersiyonu indryorm, bilgisayarda windows live programı olup olmadıgı denetlenıyor diyor ve o hatayı veriyor. Bilgisayarda Msn'le ilgili herhangi bi program da yok. Framework te kurulu. Güncelleştirmeler de alınmış. Sorunu bitürlü bulamadım . Şimdiden teşekkürler | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de "Bu programlar Yüklenemedi" Sorunu
aynı sorun bendede var biri yardımcı olursa cok sevinirim... ayrıca amsn ve web msn de açılmıyor... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Msn Yükleme sorunum?
Merhaba, umarım yanlış bir bölüme açmamışımdır, bilgisayara format attırdıkdan sonra msnyi yükledim ardından plus yükledim benim kendi adresim dışındaki diğer msn adreslerini açıyor fakat kullandığım adresi açmıyor birde normalde benim msn adresimi açtığımda şimdiye kadar olan tüm ekleme talebleri tekrardan geliyor, bunu bir kaç bilgisayarda denedim bundan kaynaklı olabilirmi? yardımcı olabilirmisiniz
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar bendede aynı soron var .format attıktan sonra msn yükledim fakat olmuyor ne yapabilirim .
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
slm arkadaslar benimde sorunum pc ye format attıktan sonra msn programını yüklemiyor msxlab dan 8,5 tr yide yükledim sorun aynı ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim iyi aksamlar
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
bende de var aynısı, xp benimki sürümü yükseltmek gerekiyor yazdığında evet dşyorum ama hem çok geç yükleniyo hem de bitince programlar yüklenemedi diyor.. dünden beri açamıyorum msni. ağlıcam nerdeyse..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| program yuklenemedi, programlar yuklenemedi, programlar yuklenemedi msn, |
MSN'de "Bu programlar Yüklenemedi" Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| MSN'de "hıh" ifadesi var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 25-09-2009 21:46 |
| "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 65 | 15-09-2009 04:27 |
| MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 25 | 29-09-2008 15:37 |
| "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 13 | 09-07-2008 17:43 |