| | #1 (mesaj-linki) | |
| Hotmail'de Eski E-Maillere Bakmak
Merhaba .Hotmailimde eski mesajlara nasıl bakabilirim. 2005-2004 yılındaki bana gelen ma,llere nasıl bakabilirim. En son 2007 deki maillerimi gösteriyor.Daha önceki maillere bakmam mümkünmü acaba?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail'de Eski E-Maillere Bakmak
2007 deki maillere nasıl ulaşmayı başardınki ![]() böyle bişeyin olması bence mümkün değil 2005'e gidemessin tabi saklamadıysan maillerini.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Gelen kutularınızda hangi iletiler varsa ancak onlara bakabilirsiniz. Gelen kutunuzdan başka yerlerde eski iletileri bulma şansınız yok. Sildiğiniz iletileri Hotmail siz daha sonra tekrar okumak istersiniz filan diye bir yerlerde saklamıyor.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben 5 sene önce manitamın bana yolladığı maillere ulaşabildim...yaklaşıl 200 mail göndermiş şu an hepsi de elimin altında... nasıl olacağını merak ediyosanız anlatim..maillerinizi ya silmeyin ya da benm gibi ileriyi hesap ederek flash diske kaydedin ![]() ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Hotmail adresime gelen maillerimi nasıl okuyabilirim?
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
maillere bakamıorum sayfada hata var diyor
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
YENİ GELEN MAİLLERİME BAKMAK İSTİYORUM ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| bakmak, emaillere, eski, hotmailde |
| e maillere bakma, e maillerime bak, hotmail maillerime bak, maillere bakma, maillerime bakmak istiyorum, |
Hotmail'de Eski E-Maillere Bakmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Hotmail'de IP Adresini Görme | sema72 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 25-03-2008 21:42 |
| Sana Bakmak | BARIŞ | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 14-03-2007 23:34 |
| Eski Medeniyet Dinleri - Eski Roma Dini | Blue Blood | Din/İlahiyat | 0 | 26-01-2007 14:55 |
| Eski Medeniyet Dinleri - Eski Yunan Dini | Blue Blood | Din/İlahiyat | 0 | 26-01-2007 14:12 |
| Eski Medeniyet Dinleri - Eski Mısır Dini | Blue Blood | Din/İlahiyat | 0 | 02-10-2006 17:07 |