| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu
Beyler benimki manyak kasıo msne girince kullandıım sürüm 9.0 anlamadım ? napabilirm ?
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
bendede aynı sorun şifreyi yazıp enterleyince evet hayır geliyo yükseltmek için evet diyom çubuk sonlara doğru gelince hata veriyo yüklenemedi diyo siteye gitmek istermisinize evet diyom ordan dosya indirdim onada çift tıklıyom çalıştır diyom aynı hatayı veriyo yardım... | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
dns değiştirin oluyo arkadaşlar 141.211 le başlayan bi dns var onu denedim ben ondu bu arada sürüm yükseltmeniz gerekiyo bu söylediğim dürüm yükseltip yinede oturum açamayanlar için geçerli ben eski sürüm çalıştırma yollarını hala arıyorum saygılar Son Düzenleyen Misafir; 17-09-2009 @ 12:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
aynı sorun bendede var v bunun tek çözümü var Sistem geri yükleme ne yazıkki benm pc geri yüklemeye kapalıymıs ben yapamıyorum ama sizler yapabilirsiniz saygıLar | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
sistem geri yüklemeyle olmuyo ben denedim
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
ben kulandığım (8.1)msn den birden sürüm yükselt diye uyarı aldım .açılmadı msn bu aradada. bende tmm dedim ama yükseltemiyorum yani siteyi açıyor ama sayfa hata veriyor.pc den sildim en sonunda msn yi yeniden msn 9 u yükledim bu sefer ondada aynı şeyi yaptı sürüm yükselt dedi ve gene aynı hatalar .msn mi açamıyorum silip yeni yüklüyorum olmuyor.hiç bir sitedende program indiremiyorum hep o sayfalar hata veriyor.nedenini bulamadım bir türlü.inşallah sıkıntımı anlatabilmişimdir.yardımcı olabilicek biri var mı acaba:?şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Bende Bende bende aynı Sorunu yaSıyorum yani
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar aynı sorunnn bendede var..ne olur yardım edin herşeyi denedim olmadı..sürümü yükselttim bu sefer oturumu açammıyorum...acill cevap verin..
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
artık kimse ilgilenmiyor mu burayla? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| messenger, sorunu, sürüm, yükseltme |
| messenger yukseltme hatasi, msn 8 1 yukseltme sorunu, |
Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Geç Açılma Sorunu | sasemos | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 9 | 3 Hafta Önce 12:44 |
| Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu | erci | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 18-10-2009 00:06 |
| Windows Live Messenger Donma Sorunu | YaSıNSs | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 56 | 17-10-2009 01:02 |
| WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu | jonysmith | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 04-07-2008 10:55 |
| Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında | we come one | X-Sözlük | 0 | 27-01-2008 02:27 |