| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu
live messenger yüklemeye çalıştım mevcut olanını da bozdu şimdi eskiside çalışmıyor ne yapmalıyım
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu ARkadaşlar O herkezde yaşanan bir sorun Windows Live msn Herkezde güncel Sürüm Sorunu vermektedir.Bu Sorun hemen hemen herkezde var. Eger microsoft sitelerine giremiyorsanız yada msn'nin güncel sürümünü yükleyemiyorsanız tarayıcınızın adres kısmına 65.55.21.250 yazıp microsoft sitesinden bilgisayarınızın Güncelleştirmelerini yapabilir ve msnin bir Üst sürümüne sahip olabilirsiniz..Eger SOrun Cözüldüyse Bir tsk Cok Görmeyelim İyi Günler. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben buldum çözümü gerçi bu siteden sayfaları karıştıırken bi arkadaş yazmış sağolsun ,biraz zor oldu ama aynen yaptım .önce msn yi tamamen sildim pc yi kapayıp açtım sonra tekrar kurdum ve spartaccus adlı arkadaşımızın yazdığı şeyleri aynen yaptım ve msn yi açabildim işte aşağıda yazılanları yapın belki sizdede etkili olur --- C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyebilirsiniz. -------- | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
Tek yapmaniz gereken asagidakini download edip beni oku kismini okumak ve patc i uygulamak RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
benim bilgisayrdan msn silinmiyor onu nasıl yapıcağımı söleyebilir misiniz?
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
messenger sağ tıkla özelliklere gir uyumluluktan bu programı aşağıdaki uyumluluk modunda çalıştır butonunu tıklayıp windows 2000 i seçin uygula tamam diyim pcnizi yeniden başlatın msn açıldığında onarılır ve açılır bu kadar basit
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
aynı sorun bende de var bir çözüm önerisi olan yardım edebilir mi lütfenn ![]() | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Msn
S.a Ya Bende Söle Bi Hata Var Pc Ye Format Attım Msn Yükledim 8.1 Türkçe Degil 8.5 Üstüne Yüklemek İstiyorum Ama SÖle Bi Hata Veriyor = Önemli Bir Güncelleştirme Gerekiyor Bu Yüklemeye Dev Etmek İçin Window Updata Agent 5.8.02469 veye Üstüne Yüklemelisiniz | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
yaaa arkadaslar bana yardımıcı olurmu8nuz yaa msn 8.5 i yukledimm msn açamıyorum yeni sürümü yükseltmek isterminiz diyo evet yada hayır butonu var ben yeni sürümü yüklemek istemiyorum bu sorunu nasıl hallded biililrilm yardım edermisiniz
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Windows Live 9 Yükleyememe Sorunu
windows live'i daha önce kurmaya çalıştım başarısız oldum. hata kodu verdi. o hata kodunu çözdüm, şimdi yüklemeye çalışıyorum bu sefer de "windows live'in daha yeni bir ürününe zaten sahipsiniz" diye hata bildirimi veriyor. biri bizimle dalga mı geçiyor? lütfen yardım edin.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| messenger, sorunu, sürüm, yükseltme |
| messenger ilk surum yukseltme, msn surum yukselt, msn yukseltmek, |
Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Geç Açılma Sorunu | sasemos | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 9 | 3 Hafta Önce 12:44 |
| Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu | erci | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 18-10-2009 00:06 |
| Windows Live Messenger Donma Sorunu | YaSıNSs | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 56 | 17-10-2009 01:02 |
| WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu | jonysmith | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 04-07-2008 10:55 |
| Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında | we come one | X-Sözlük | 0 | 27-01-2008 02:27 |