Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-09-2009   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu

live messenger yüklemeye çalıştım mevcut olanını da bozdu şimdi eskiside çalışmıyor ne yapmalıyım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-09-2009   #22 (mesaj-linki)

ARkadaşlar O herkezde yaşanan bir sorun Windows Live msn Herkezde güncel Sürüm Sorunu vermektedir.Bu Sorun hemen hemen herkezde var. Eger microsoft sitelerine giremiyorsanız yada msn'nin güncel sürümünü yükleyemiyorsanız tarayıcınızın adres kısmına 65.55.21.250 yazıp microsoft sitesinden bilgisayarınızın Güncelleştirmelerini yapabilir ve msnin bir Üst sürümüne sahip olabilirsiniz..Eger SOrun Cözüldüyse Bir tsk Cok Görmeyelim İyi Günler.
Eski 20-09-2009   #23 (mesaj-linki)
ikardelen73 - avatarı

arkadaşlar ben buldum çözümü gerçi bu siteden sayfaları karıştıırken bi arkadaş yazmış sağolsun ,biraz zor oldu ama aynen yaptım .önce msn yi tamamen sildim pc yi kapayıp açtım sonra tekrar kurdum ve spartaccus adlı arkadaşımızın yazdığı şeyleri aynen yaptım ve msn yi açabildim işte aşağıda yazılanları yapın belki sizdede etkili olur
---
C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyebilirsiniz. --------
Eski 23-09-2009   #24 (mesaj-linki)
Misafir

Tek yapmaniz gereken asagidakini download edip beni oku kismini okumak ve patc i uygulamak
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Eski 04-10-2009   #25 (mesaj-linki)
Misafir

benim bilgisayrdan msn silinmiyor onu nasıl yapıcağımı söleyebilir misiniz?
Eski 14-10-2009   #26 (mesaj-linki)
Misafir

messenger sağ tıkla özelliklere gir uyumluluktan bu programı aşağıdaki uyumluluk modunda çalıştır butonunu tıklayıp windows 2000 i seçin uygula tamam diyim pcnizi yeniden başlatın msn açıldığında onarılır ve açılır bu kadar basit
Eski 16-10-2009   #27 (mesaj-linki)
Misafir

aynı sorun bende de var bir çözüm önerisi olan yardım edebilir mi lütfenn
Eski 18-10-2009   #28 (mesaj-linki)
Misafir
Msn

S.a Ya Bende Söle Bi Hata Var Pc Ye Format Attım Msn Yükledim 8.1 Türkçe Degil 8.5 Üstüne Yüklemek
İstiyorum Ama SÖle Bi Hata Veriyor = Önemli Bir Güncelleştirme Gerekiyor Bu Yüklemeye Dev Etmek İçin Window Updata Agent 5.8.02469 veye Üstüne Yüklemelisiniz
Eski 1 Hafta Önce   #29 (mesaj-linki)
Misafir

yaaa arkadaslar bana yardımıcı olurmu8nuz yaa msn 8.5 i yukledimm msn açamıyorum yeni sürümü yükseltmek isterminiz diyo evet yada hayır butonu var ben yeni sürümü yüklemek istemiyorum bu sorunu nasıl hallded biililrilm yardım edermisiniz
Eski 1 Hafta Önce   #30 (mesaj-linki)
Windows Live 9 Yükleyememe Sorunu

windows live'i daha önce kurmaya çalıştım başarısız oldum. hata kodu verdi. o hata kodunu çözdüm, şimdi yüklemeye çalışıyorum bu sefer de "windows live'in daha yeni bir ürününe zaten sahipsiniz" diye hata bildirimi veriyor. biri bizimle dalga mı geçiyor? lütfen yardım edin.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
messenger, sorunu, sürüm, yükseltme
messenger ilk surum yukseltme, msn surum yukselt, msn yukseltmek,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Geç Açılma Sorunu sasemos MSN Teknik Destek/Bilgiler 9 3 Hafta Önce 12:44
Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu erci MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 18-10-2009 00:06
Windows Live Messenger Donma Sorunu YaSıNSs MSN Teknik Destek/Bilgiler 56 17-10-2009 01:02
WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu jonysmith MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 04-07-2008 10:55
Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında we come one X-Sözlük 0 27-01-2008 02:27