| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu
Çok minnetar Kalacağım bir yardım isteyeceğim ben evimde Windows Home Edition version 2002 Service Pack2 kullanıorum messenger ın herhangi bir sürümünü yükledimde en son srümünü istior en son sürümü yüklediimde windows installer eski sürüm fLn dior sanırım bnm sistem eski fakat bunu ayarlıyanlar var ben bilmiorum bilen varsa yardımcı olabilirmi bu sisteme dokunmadan msn i yüklemem lazım lütfen yardım
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu
| |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
yha bende bilmiomkiii aynı hatayı bendede veriyorr servise pack2 kullanıorum
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Msn 7.5 Sürüm Yükseltme Sorunu Selamlar , Yıllardır sitenizden indirdiğim eklenti sayesinde msn ve plus dosyalarını değiştirerek Msn 7.5 kullanıyorum bunun için çok teşekkürler.. Fakat 2gundur Sürüm yükseltmem hatası almaktayim.. CCleaner kullanmama rağmen sorunu çözemedim..Artık başka bir eklentimi lazım yoksa başka bir çözüm yolumu var bilemiyorum.. Bu konuda yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
aynı sorun bende de var bir çözüm bulabilir misiniz acaba yoksa beklemeyelim güvenlik açığı giderilinceye kadar
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar aynı sorunu bende yaşamaktayım. windows live sürümünü yükseltmemi istiyor yükseltiyorum fakat oturum açılmıyor bir iki kere açıldı suana kadar en fazla bir dakka kalabildim sonra kendiliğinden kapandı neden böyle yapıyor anlamıyorum ne yapmam lazım ? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
yukardaki arkadaşların yaşadığı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
bakıyorumda sorunu olan çok ( benim gibi ) yardımcı olan kimse yok
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
sürüm yükselt diyor yükseltiyoz bu sefer liste de kimse yok nasıl oluyo tardım lütfen
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
aynı sorun var..yardım lütfen
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| messenger surum yukseltme sorunu, messenger yukseltme sorunu, msn surum yukseltme sorunu, msn yukseltme sorunu, windows live surum yukseltme, |
Messenger Sürüm Yükseltme Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Geç Açılma Sorunu | sasemos | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 9 | 2 Hafta Önce 12:44 |
| Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu | erci | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 4 Hafta Önce 00:06 |
| Windows Live Messenger Donma Sorunu | YaSıNSs | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 56 | 17-10-2009 01:02 |
| WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu | jonysmith | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 04-07-2008 10:55 |
| Beta sürüm - Beta sürüm Nedir - Beta sürüm Hakkında | we come one | X-Sözlük | 0 | 27-01-2008 02:27 |