Spaces Alanına Radyo Ekleme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-10-2008   #1 (mesaj-linki)
mustang-turk - avatarı
Spaces Alanına Radyo Ekleme

Merhabalar;

Forumunuz/(artık forumumuz) çok güzel olmuş gerekli destek gerçekten de veriliyor. Okuduklarımdan sonra sitenize üye oldum. Benim de biraz yardıma ihtiyacım var. spaces alanıma radyo ekleyip istediğim herhangi bir radyo yayınının dinlenmesini istiyorum. Örneğin: belli başlı radyolar değilde, yeni açılan Future Generation adlı radyo yayını. Adresi ise NETMEDYA dijital tasarım ve yazılım. Ancak ne kadar forum gezdiysem hiç birinde bulamadım. Ayrıca yazılanların en yakın tarihli olanı da 2006. Şimdiden yardımcı olanlara/olmaya çalışanlara teşekkürler.

Son Düzenleyen BrookLyn; 19-10-2008 @ 22:29.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-10-2008   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Spaces Alanına Radyo Ekleme

İnceleyiniz:
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) - Tekil Mesaj
Eski 19-10-2008   #3 (mesaj-linki)
mustang-turk - avatarı

Soruyu biraz daha açık yazıyorum: 2005-2006-2007 yılları arasında yazılan/tarif edilen yöntemler işe yaramıyor veya (küçük bir ihtimalde olsa) benim pc/tarayıcı/internetimde bir sorun var. Ki şimdiye kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. o yüzden sizlerden ricam; mümkün ise son 6 ay içerisinde uygulanan bir yöntem önermeniz.

Ayrıca cevabın için teşekkürler "ThinkerBeLL"
Eski 20-10-2008   #4 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

mustang-turk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhabalar;

Forumunuz/(artık forumumuz) çok güzel olmuş gerekli destek gerçekten de veriliyor. Okuduklarımdan sonra sitenize üye oldum. Benim de biraz yardıma ihtiyacım var. spaces alanıma radyo ekleyip istediğim herhangi bir radyo yayınının dinlenmesini istiyorum. Örneğin: belli başlı radyolar değilde, yeni açılan Future Generation adlı radyo yayını. Adresi ise NETMEDYA dijital tasarım ve yazılım. Ancak ne kadar forum gezdiysem hiç birinde bulamadım. Ayrıca yazılanların en yakın tarihli olanı da 2006. Şimdiden yardımcı olanlara/olmaya çalışanlara teşekkürler.

1. Alanınıza Windows Media Player modülü ekleyin.
  2. Modülü düzenleme sayfasını açın.
  3. Çalınacak URL olarak http://www.futuregeneration.net/listen_live/fg.asf yazın.
  4. Tekrarlama ayarını "Devamlı" yapın.
  5. Görüntü modunu Simge durumunda yapabilirsiniz.
  6. Kişiler alanımı ziyaret ettiğinde çalmaya başla ayarını dilediğiniz gibi yapın.
  7. Tamam
Tamam?
Eski 20-10-2008   #5 (mesaj-linki)
mustang-turk - avatarı

"ahmetgns" Teşekkürler. Ama bu kez de Media Player Modülünü ekliyorum ama sayfada çıkmıyor. Alt tarafı kendi zevkime göre bir sayfam olsun dedik. Şu hale bak... Daha radyo bile ekleyemedim.... birazdan kıracam bilgisayarımı yahu...
Eski 20-10-2008   #6 (mesaj-linki)
B.L.A.C.K - avatarı

Modüllerin Nerdeyse Çoğunda Hata Veriyor...
Eski 21-10-2008   #7 (mesaj-linki)
mustang-turk - avatarı

Ama daha önce Media Player modülünü ekliyordum. Şu 2006 anlatımını yani "&powertoy=musicvideo" yazısını adres çubuğundaki satırın sonuna yazdıktan sonra oldu sanırım.Sence düzetlmenin bir yolu varmıdır?
Eski 21-10-2008   #8 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

"ahmetgns" Teşekkürler. Ama bu kez de Media Player Modülünü ekliyorum ama sayfada çıkmıyor. Alt tarafı kendi zevkime göre bir sayfam olsun dedik. Şu hale bak... Daha radyo bile ekleyemedim.... birazdan kıracam bilgisayarımı yahu...
Alanımı Mozilla Firefox 3.0 açtığımda Windows Media Player modülünü ben de göremiyorum. Belki göstermenin bir yolu var ama hiç uğraşmadım. Siz de böyle bir durumla karşı karşıya olabilirsiniz. Artı, Media Player'ı ayarlarken Görüntümodunu "Görünmez (Invisible)" yapmamalısınız.
Ama daha önce Media Player modülünü ekliyordum. Şu 2006 anlatımını yani "&powertoy=musicvideo" yazısını adres çubuğundaki satırın sonuna yazdıktan sonra oldu sanırım.Sence düzetlmenin bir yolu varmıdır?
Bunun etkilediğini şahsen zannetmiyorum.

Son Düzenleyen ahmetgns; 21-10-2008 @ 10:18. Sebep: Yanlış bilgi düzeltildi.
Eski 21-10-2008   #9 (mesaj-linki)
mustang-turk - avatarı

Teşekürler yardımların için "ahmetgns". İnternet Explorer 7.0 kullanmam gerek sanıyorum. Bu tarayıcıda açıyor.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Spaces Alanına Radyo Ekleme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) Blue Blood MSN İfadeleri (Emoticons) 67 3 Hafta Önce 00:05
Sistem Özelliklerine Resmimizi Ekleme SGP_K@JMER Internet/Bilgisayar Dünyası 12 15-06-2009 12:47
Çoklu Görüntü Resmi Ekleme (Hareketsiz) Blue Blood Dinamik Görüntü Resimleri 25 04-03-2009 17:46
MsXLabs Dizin'e Websitenizi Ekleme hellboy726 Site ve Forum Hakkında 15 17-02-2009 23:22
Atatürk'ün Tarım Alanına Getirdiği Yenilikler Tiglon Tarım 0 21-11-2007 18:34