| | #1 (mesaj-linki) | |
| Spaces Alanına Radyo Ekleme
Merhabalar; Forumunuz/(artık forumumuz) çok güzel olmuş gerekli destek gerçekten de veriliyor. Okuduklarımdan sonra sitenize üye oldum. Benim de biraz yardıma ihtiyacım var. spaces alanıma radyo ekleyip istediğim herhangi bir radyo yayınının dinlenmesini istiyorum. Örneğin: belli başlı radyolar değilde, yeni açılan Future Generation adlı radyo yayını. Adresi ise NETMEDYA dijital tasarım ve yazılım. Ancak ne kadar forum gezdiysem hiç birinde bulamadım. Ayrıca yazılanların en yakın tarihli olanı da 2006. Şimdiden yardımcı olanlara/olmaya çalışanlara teşekkürler. Son Düzenleyen BrookLyn; 19-10-2008 @ 22:29. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Spaces Alanına Radyo Ekleme | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Spaces Alanına Radyo Ekleme Soruyu biraz daha açık yazıyorum: 2005-2006-2007 yılları arasında yazılan/tarif edilen yöntemler işe yaramıyor veya (küçük bir ihtimalde olsa) benim pc/tarayıcı/internetimde bir sorun var. Ki şimdiye kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. o yüzden sizlerden ricam; mümkün ise son 6 ay içerisinde uygulanan bir yöntem önermeniz. Ayrıca cevabın için teşekkürler "ThinkerBeLL" | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Spaces Alanına Radyo Ekleme
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
"ahmetgns" Teşekkürler. Ama bu kez de Media Player Modülünü ekliyorum ama sayfada çıkmıyor. Alt tarafı kendi zevkime göre bir sayfam olsun dedik. Şu hale bak... Daha radyo bile ekleyemedim.... birazdan kıracam bilgisayarımı yahu...
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Modüllerin Nerdeyse Çoğunda Hata Veriyor...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Ama daha önce Media Player modülünü ekliyordum. Şu 2006 anlatımını yani "&powertoy=musicvideo" yazısını adres çubuğundaki satırın sonuna yazdıktan sonra oldu sanırım.Sence düzetlmenin bir yolu varmıdır? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Spaces Alanına Radyo EklemeSon Düzenleyen ahmetgns; 21-10-2008 @ 10:18. Sebep: Yanlış bilgi düzeltildi. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Teşekürler yardımların için "ahmetgns". İnternet Explorer 7.0 kullanmam gerek sanıyorum. Bu tarayıcıda açıyor.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Spaces Alanına Radyo Ekleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) | Blue Blood | MSN İfadeleri (Emoticons) | 67 | 3 Hafta Önce 00:05 |
| Sistem Özelliklerine Resmimizi Ekleme | SGP_K@JMER | Internet/Bilgisayar Dünyası | 12 | 15-06-2009 12:47 |
| Çoklu Görüntü Resmi Ekleme (Hareketsiz) | Blue Blood | Dinamik Görüntü Resimleri | 25 | 04-03-2009 17:46 |
| MsXLabs Dizin'e Websitenizi Ekleme | hellboy726 | Site ve Forum Hakkında | 15 | 17-02-2009 23:22 |
| Atatürk'ün Tarım Alanına Getirdiği Yenilikler | Tiglon | Tarım | 0 | 21-11-2007 18:34 |