| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Kişisel Durum Sorunu Öncelikle Merhaba Arkadaşlar. Sorun Sadece Şu ; Msn'de Durumumu Çevrimiçi Yapmama Karşın Cevrimdışı Görünüyorum. Seçeneklerden Çevrimiçi Ol Diyorum,Oluyorda Ama Nedense Listemdeki Arkadaşlarım Beni Çevrimdışı Gördüklerini Söylüyorlar ve Kendi Msn Listemde Kendimde Ekliyim Orada Bile Durumum Cevrimiçi Oldugu Halde Çevrimdışı Görünüyorum Yani Arkadaşlarım Haklıymış Şimdiden Tesekkur Ediyorum Arkadaslar. NOT: > İşletim Sistemi Vista > Birçok Pc de Denedim Aynı Sorun Herseferinde Etkin > Msn de Dahili Bi Program Yüklü Değil ( Discovery,vs ) > Sadece Msn Plus Yüklüdür. > Herşey Son Sürümleri Yüklüdür. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Kişisel Durum Sorunu
MERHABA BENİM MSN DEYKEN BENDE ÇEVRİMDIŞI OLAN ARKADAŞLARDA BEN ÇEVRİMİÇİYİM YAZIŞIYORUZ BEN ONLARA TİTREŞİM VEYE WEP CAM ARAMA YOLLAYAMIYORUM DİĞER KİŞİ LİSTENİZDE OLMADIĞINDAN DİYOR VE ONLARIN PENCERELERİNDE KİŞİ EKLE VAR EKLE DİYORUM YİNE ÇEVRİM DIŞILAR LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Kişisel Durum Sorunu | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Kişisel Durum Sorunu İlgin İçin Tesekkür Ederim Ama Malesef Düzelmedi. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
MERHABA BEN MUSTAFA ÇOK TŞK EDERİM AMA YİNEDE OLMUYOR
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Kişisel Durum Sorunu Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Yukarıdaki konuyu inceleyiniz, hata vermese bile programı indirip hataları düzeltmeye çalışınız... Windows Live Messenger Sürümleriniz Nedir ? Birde, kişi listenize kendinizi ekleyin online görüyorsanız sorun geçmiştir online görmüyorsanız sorun devam etmektedir... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Kişisel Durum Sorunu Msn Sürüm : 8.5 Kendi Msn'imde Zaten Ekliyim Cevrımıcı Oldugum Halde Gene Cevrımdısı Gösteriyor. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Kişisel Durum Sorunu | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
deniyorum ama olmuyor lütfen yardım
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
BEN MSN Yİ AÇTIĞIMDA BAZI ARKADAŞLAR BENDE ÇEVRİMDIŞI GÖRÜNÜYORLAR AMA BEN ONLARDA ÇEVRİM İÇİ YİM YAZIŞABİLİYORUZ AMA TİTREŞİM VE WEP CAM ARAMASI BAŞLATAMIYORUM DİĞER KİŞİ LİSTENİZDE OLMADIĞI İÇİN DİYOR AMA ONLARIN PENCERESİNDE KİŞİ LİSTENİZE EKLE VAR EKLE DİYORUM AMA OLMUYOR KENDİMİ EKLEDİM BENDE ÇEVRİM DIŞI GÖZÜKÜYORUM | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN Kişisel Durum Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Kişisel Bilgi Güncelleme - MSN Kişisel Bilgilerinizi Güncelleyin | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 9 | 06-10-2009 22:36 |
| MSN Durum Değiştirici | boys_yaralı | Diğer MSN Messenger Programları | 37 | 29-08-2009 20:16 |
| Kişisel - Kişisel Nedir - Kişisel Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 02-11-2008 18:50 |
| IzdıRAP - Son Durum (Track) | mertcann | Haberler - Tanıtım | 0 | 13-03-2008 13:16 |
| Hollywood'da Son Durum | anemon | Sinema | 6 | 12-09-2006 09:24 |