MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-09-2009   #121 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası

djgencdafunk adlı arkadaştan önerdiği
kalıcı çözüm ben ce bu

başlat çalıştır ve kodlardan

%userprofile%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL\

%alluserprofile%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL\

%userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

%userprofile%\Contacts\

%userprofile%\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

bu çözüm yolundan dolayı binlerce kez minnettar oldum allah ne muradın varsa versin kardeşim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 01-09-2009   #122 (mesaj-linki)
nuritekinalp - avatarı

Gızlı Dosya fılan bırakmadım valla hepsını denedım format bıle cektım yıne aynı yıne aynı butun yontemlerı denedım nasıl cozecez arkadaslar ben 1 aydır gıremıyorum
Eski 04-09-2009   #123 (mesaj-linki)

değrli dostlarrr...aynı hatanın nedeni bb.sayarımda winampla alakalı idi...winampı kaldırmama rağmen olmadı...kesin çözümü arkadaşların dedği gibi bu yöntemle"C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts" hallettim...
Eski 09-09-2009   #124 (mesaj-linki)
Misafir

kardesımın msnı acılıyo ama benım msnım acılmıkyo süreklı aynı hatayı verıyo bıkıtım artık yaher yolu denedım olmuyo.t.ederım şimdiden kolay gelsın
Eski 12-09-2009   #125 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
hata 810030d
benim msne bu hatayı veriyo 810030d
Eski 15-09-2009   #126 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
hata 810030d
bu sorun var ve msn adresim açılmıyo
Eski 15-09-2009   #127 (mesaj-linki)

C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts içindeki dosyaları silince oluyor arkadaşlar yaptım oldu
Eski 16-09-2009   #128 (mesaj-linki)
Misafir

ara > windows live contacts girin bu dosyaya içindeki herşeyi silin (bu olayları yapmadan saatin ordaki msn simgesini tamamen kapatın) fakat msn de müzik dinlediginizde ne dinlediigni gösterme komutunu göstermein o zmn 5-10 sarkıdan sonra atacaktır
Eski 16-09-2009   #129 (mesaj-linki)

omuyor herseyı yıptım onar dedım ama prog ekle kaldırdan onarmadı ne ypmam lazım ?
Eski 16-09-2009   #130 (mesaj-linki)
ozo

ozo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam arkadaşlar öncelikle bu sıkıntıyı yalnız ben yaşamıyormuşum bunu anladım benim 4 tane msn adresim vardı bunlardan bir tanesini ilk başta açıyordu tümünü açıp görüşme yaptıktan bir süre sonra yalnızca bir tanesinde 8100030d bu hata kodu ile artık oturum açamaz hale geldim birde bu en çok kullandığım msn adresi olunca insanın sinir katsayılarının ne kadar arttığını bu sorunu yaşayan arkadaşlar tahmin edebilir neyse sözü fazla uzatmadan burada ve diğer birçok yerde yaptığım araştırmalardan ve denemelerden hiçbir sonuç alamadım tam yine msn 8.5 a dönüyordumki gözünüz aydın çözümü buldum ) ben dün bilgisayarımı model olarak yükselttim yükseltme yapmadan önce xp kullanıyordum ve o zamanda aynı sorunu yaşamış ve sorunu çözemediğim için msn 8.5 a dönmüştüm şimdi vista kullanıyorum evet şimdi size bu illet sorundan nasıl kurtulacağınızı yazıyorum umarım benim gibi herkes rahat eder..
XP için çözüm yolu öncelikle msn ni komple kapatın saatin yanındada olmasın yani sonra denetim masasından klasör seçeneklerine girin ve gizi dosyaları görünsün seçeneğini etkin yapın sonra C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft klasörü içerisine girin orada bulunan şu 3 klasör içerisindeki tüm bilgileri yanlışlık olmasın ama klasörleri değil yalnızca klasör içerisindeki bilgileri komple silin bu 3 klasör şunlar
"Windows Live"
" Windows Live Contacts "
" Messenger "
bu 3 klasör içerisindekileri komple sildiğinizde sorununuz ortadan kalkmış olacaktır.
Vista kullananlar için çözüm yolu ise
C:\Users\oZo\AppData\Local\Microsoft burada oZo benim adım sizinkisi farklı olabilir aynen bu yolu takip ederek
"Windows Live"
" Messenger " bu klasörlerin içerisindeki tüm bilgileri komple siliyoruz ve sorun çözülüyor vista için yeni kullanıcılar yukarıda yazdığım yolu belki bulamazlar onun için türkçe olarak tam yolda şudur
Bilgisayar>Yerel Disk (C:>Kullanıcılar>oZo(bu sizde farklıdır sizde olan kullanıcı ismini bulup tıklayın)>AppData>Local>Microsoft bu klasör altında açılan içerik içerisindeki
"Windows Live"
" Messenger " bu klasörlerin içerisindeki tüm bilgileri siliniz bu konuda çalışma yapıp bulan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum sizlerinde sorununuz çözüldüğünde aynı duyguları yaşayacağınızı biliyorum herkese geçmiş olsun saygılar. oZo
Not:Önemli kesinlikle işleme başlamadan msn'i komple kapatın ve denetim masasına girip klasör seçeneklerinin görünüm kısmından Dosya ve Gizli Klasörleri gösteri aktifleştirin tekrar saygılar kolay gele...
oZo
Selam herkese arkadaşlar bu çözümden başkası bence yalan ben hala vista kullanıyorum bazen yine aynı hatayı veriyor bu yolla hallediyorum yine çözüm bu başka yoluda yok sanırım bende 4 tane msn var uzantıları farklı yalnızca bir uzantıda veriyor bu hatayı bunuda bilgilerinize sunarım diğer msn adreslerimde sorun olmuyor selamlar saygılar umarım işinize yarar... oZo
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası ceza44 MSN Teknik Destek/Bilgiler 32 2 Gün Önce 20:52
MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 37 1 Hafta Önce 22:34
MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 46 1 Hafta Önce 00:59
MSN Hata Kodu 81000323 Windows Live Messenger Hatası KerneL MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 08-05-2009 21:05
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03