|
dJ Samet adlı kullanıcıdan alıntı
|
|
dün gece saat 00 da ılk msnım aynı hatayı werdı bı daha acmadı sonra baska msn adresımı actım o calıstı sabah o acılmadı oglen saatlerınde baska bı msn adresımı kullandım ama oda hata werdı sımdı hıc bırını acamıorum ayrıca denetım masasındada msn ıle ılgılı hıc bısı gozukmuo kaldırmanın baska bı yolu warsa lutfen yardımcı olun
|
Program Ekle - Kaldır listesinde 'Windows Live Temel Parçalar'´ı bulup seçin ve Değiştir/Kaldır tuşuna tıklayın. Sonra da Onar işlemini gerçekleştirin. Bunun dışında hesaplarınızla bir kez oturum açtıktan sonra bu sorunu yaşıyorsanız, Contacts klasörlerini silmeyi deneyebilirsiniz:
|
| Alıntı: |
Kişiler önbelleği klasörünüzü silmek için: Windows XP için - Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
- C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
- Klasördeki tüm dosyaları silin.
- C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
- Messenger e-posta adresiniz klasöründeki tüm klasörleri ve gizli klasörleri silin.
- Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.
Windows Vista için - Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
- C:\Users\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
- Klasördeki tüm dosyaları silin.
- C:\Users\Windows oturum açma adınız\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
- Messenger e-posta adresiniz klasöründeki tüm klasörleri ve gizli klasörleri silin.
- Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.
|
Ya da şu şekilde:
Daha kolay ulaşmak için Başlat > Çalıştır > %userprofile%
Not: Başlat > Çalıştır penceresine geldikten sonra aşağıdaki satırı kopyalayın, enter tuşuna basın. Bir üst klasöre gelip silmeniz gereken klasörü silin. Tüm satırlar için aynı işlemi tekrarlayın.
Kod:
%userprofile%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL\
%alluserprofile%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL\
%userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\
%userprofile%\Contacts\
%userprofile%\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\