MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-01-2009   #11 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası

dJ Samet adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dün gece saat 00 da ılk msnım aynı hatayı werdı bı daha acmadı sonra baska msn adresımı actım o calıstı sabah o acılmadı oglen saatlerınde baska bı msn adresımı kullandım ama oda hata werdı sımdı hıc bırını acamıorum ayrıca denetım masasındada msn ıle ılgılı hıc bısı gozukmuo kaldırmanın baska bı yolu warsa lutfen yardımcı olun
Program Ekle - Kaldır listesinde 'Windows Live Temel Parçalar'´ı bulup seçin ve Değiştir/Kaldır tuşuna tıklayın. Sonra da Onar işlemini gerçekleştirin. Bunun dışında hesaplarınızla bir kez oturum açtıktan sonra bu sorunu yaşıyorsanız, Contacts klasörlerini silmeyi deneyebilirsiniz:
Alıntı:
Kişiler önbelleği klasörünüzü silmek için:

Windows XP için
  1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
  2. C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  3. Klasördeki tüm dosyaları silin.
  4. C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  5. Messenger e-posta adresiniz klasöründeki tüm klasörleri ve gizli klasörleri silin.
  6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.
Windows Vista için
  1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
  2. C:\Users\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  3. Klasördeki tüm dosyaları silin.
  4. C:\Users\Windows oturum açma adınız\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  5. Messenger e-posta adresiniz klasöründeki tüm klasörleri ve gizli klasörleri silin.
  6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.
Ya da şu şekilde:

Daha kolay ulaşmak için Başlat > Çalıştır > %userprofile%
Not: Başlat > Çalıştır penceresine geldikten sonra aşağıdaki satırı kopyalayın, enter tuşuna basın. Bir üst klasöre gelip silmeniz gereken klasörü silin. Tüm satırlar için aynı işlemi tekrarlayın.
Kod:
%userprofile%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL\

%alluserprofile%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL\

%userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

%userprofile%\Contacts\

%userprofile%\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 24-01-2009   #12 (mesaj-linki)

aynı sorun bende de war ya nası duzeltebiliriz. hep kullandığım msn hesabımı açamıyorum. ama başka her hesabı açıyor

Pardon gormedım açıklamanı şimdi yaptım düzeldi. teşekkürler
Eski 25-01-2009   #13 (mesaj-linki)
sahra_87 - avatarı

ya dfünden beri bu sorunla uğraşıyorum hala bir çözümünü bulamadım off
Eski 25-01-2009   #14 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Program Ekle - Kaldır listesinde 'Windows Live Temel Parçalar'´ı bulup seçin ve Değiştir/Kaldır tuşuna tıklayın. Sonra da Onar işlemini gerçekleştirin. Bunun dışında hesaplarınızla bir kez oturum açtıktan sonra bu sorunu yaşıyorsanız, Contacts klasörlerini silmeyi deneyebilirsiniz:
Ya da şu şekilde:

Not: Başlat > Çalıştır penceresine geldikten sonra aşağıdaki satırı kopyalayın, enter tuşuna basın. Bir üst klasöre gelip silmeniz gereken klasörü silin. Tüm satırlar için aynı işlemi tekrarlayın.
Kod:
%userprofile%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL\

%alluserprofile%\Application Data\Microsoft\IdentityCRL\

%userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

%userprofile%\Contacts\

%userprofile%\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\
Şuan bu sorunu bende yaşıyorum. Dediklerinin hepsini önceden yapmıştım ve sorun düzeliyor ve bir kaç dakika sonra sorun tekrarlaniyor. ayni hata.
Eski 25-01-2009   #15 (mesaj-linki)
seddar13

sLaque adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Şuan bu sorunu bende yaşıyorum. Dediklerinin hepsini önceden yapmıştım ve sorun düzeliyor ve bir kaç dakika sonra sorun tekrarlaniyor. ayni hata.
evet denilenlerin hepsini yapıyorum düzeliyor bi süre sonra tekrar sorun veriyor aynı hata
Eski 25-01-2009   #16 (mesaj-linki)

seddar13 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet denilenlerin hepsini yapıyorum düzeliyor bi süre sonra tekrar sorun veriyor aynı hata

Arkadaşlara katılıyorum benimde 4 gündür aynı şekilde naptımsa olmadı bunu nasıl çözeriz bilemiyorum ama artık lütfen çözülsün
Eski 25-01-2009   #17 (mesaj-linki)
XaFerS

-- Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız.(Vista'da: C:\Users\NeutralizeR\AppData\Local\Microsoft)

Sorunumu sadece bu yontem cozdu.Format attıktan sonra ßiLe ßeLLi ßir sure sonra aynı hatayı yine aLıyorum.ßu yontemi kuLLanıyorum her defasında son 2 Gundur
Eski 25-01-2009   #18 (mesaj-linki)
XaFerS

NeutralizeR ßenim tesßitime gore bu 810030d hata kodu ile son 3 gundur bircok kisi karsıLasmaya ßasLadı.Messenger 14.0.8050.1202 surumunun bu hataya sebep oLdugunu dusunmeye ßasLıyorum.
Eski 25-01-2009   #19 (mesaj-linki)

bunların hepsini yaptığım halde ne yazıkki olmuyor.evet başlarda çözüyor fakat bir süre sonra sürekli msni kapatmaya başlıor sonra hiç açmıyor ne yazıkki msn eski sürümüne dönücem sanırım
Eski 25-01-2009   #20 (mesaj-linki)
XaFerS

Aynen ßiyerde ßi uyumsuzLuk war ama cozemedim oLayı.ama cozucem taktım kafaya
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası ceza44 MSN Teknik Destek/Bilgiler 32 1 Gün Önce 20:52
MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 37 6 Gün Önce 22:34
MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 46 6 Gün Önce 00:59
MSN Hata Kodu 81000323 Windows Live Messenger Hatası KerneL MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 08-05-2009 21:05
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03