MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-01-2009   #31 (mesaj-linki)
BraVe - avatarı
Cvp: MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası

Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı (810030d). Buradaki yazılan her şeyi uyguladım. Ancak C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts dosyasının içindeki her şeyi silince sorun ortadan kalktı. Bilginize. Teşekkürler...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-01-2009   #32 (mesaj-linki)
xpurple

BraVe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı (810030d). Buradaki yazılan her şeyi uyguladım. Ancak C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts dosyasının içindeki her şeyi silince sorun ortadan kalktı. Bilginize. Teşekkürler...

Arkadaşım o dediğin dosyanın içindeki herşeyimi silcez o zaman ayarlarda sorun çıkmazmı yoksa belli bişeyimi silicez yardımcı olursan sevinirim.
Eski 29-01-2009   #33 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu hata genellikle Windows Live Messenger sunucularında çalışma yapıldığında ortaya çıkar. Sisteminizde herhangi bir değişiklik yapmadan çalışmanın sona ermesini beklemelisiniz. Örneğin daha önce duyurduğumuz gibi:

Messenger Sunucularında Çalışma Yapılacak
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Eğer internet bağlantınızla ilgili bir problem olmadığını düşünüyorsanız:
xpurple adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşım o dediğin dosyanın içindeki herşeyimi silcez o zaman ayarlarda sorun çıkmazmı yoksa belli bişeyimi silicez yardımcı olursan sevinirim.
Ne zaman bu sorun ortaya çıktı?

Güvenlik yazılımınızı geçici olarak devre dışı bıraktığınızdan emin misiniz? Windows güncelleştirmelerinin tamamını yapmayı deneyin. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar WLM oturumu açmayı deneyin. Ayrıca Program Ekle veya Kaldır listesinden WLM'yi bulduktan sonra "Onar" işlemi WLM'yi onarın.
Eski 29-01-2009   #34 (mesaj-linki)

BraVe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Teşekkür arkdaşın denedim ve oldu sağol
Eski 29-01-2009   #35 (mesaj-linki)

Herkes Çok Güzel Konuşmuş Bi de Ben Konuşuyum

Ya Messenger 7.5 de Bu Sorun Yoktu Onu Geçtim; (Eskidi)
Messenger 8.1 de de yoktu Geçtim;
Messenger 8.5 de de vermiyordu hadi onuda geçtim;
Ama Bu Sorun Ne Yaparsak Yapalım , Çözüm Yollarınıda Denesek Bu Yeni Windows Live Messenger 2009 14.0 Versiyonunda Bu Sorun Her 3 Kişiden 2 sinde Çıkıyor.
Çözüm Üretilemeyen Bir Hata İse Bunu Microsoft'a Hiç Yakıştıramadım. Acaba Xp İşletim Sistemine Bir Garezimi Var? Windows Vista'nın İşletim Sistemlerinde Hata Yapmazken Neden Xp'de Yapıyor??? Bu Microsoft Artık Bütün Millete Hadi Hurra Vistaya Geçelim Dedirtmeye Çalışması Gibi Bişey Ama Kardeşim Bilgisayarı Kötü Olan Var Eskisini Değiştiremeyen Gücü Olmayan Var.

Biraz Microsoft'u İnsancıl Görmek İstiyoruz!!!
Eski 30-01-2009   #36 (mesaj-linki)
XaFerS

Ben de Msn 8.5 e dondum. CozuLmuyor bir turLu 810030d sorunu

Tek mantıklı acıklama bana gore, Msn 9 XP ile sanırım uyumsuzluk gosteriyor.cunku XP kullanan bircok kullanıcıda bu Hata kodu olusuyor.Benim anlamadıgım ise Msn 9'u ilk cıktıgı gunden beri son 1 haftaya kadar sıkıntısız kullanıyordum.Ne olduysa son 1 haftada oLdu

Son Düzenleyen XaFerS; 30-01-2009 @ 23:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 31-01-2009   #37 (mesaj-linki)

ben de bu 9 sürümünü daha dün yükledim plusla birlikte ilk anda sorunsuz açıldı ama bir süre sonra hattan düşmüş gibi kapandı aynı hata koduyla ve bir daha aynı mail adresiyle açamadım. diğer mail adreslerimle açabiliyorum ama her zaman kullandığım adresle açılmıyo. şifresini değiştirip açmayı denedim o da olmadı eskisine mi dönmem lazım şimdi??
Eski 31-01-2009   #38 (mesaj-linki)
XaFerS

gs_bilge adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben de bu 9 sürümünü daha dün yükledim plusla birlikte ilk anda sorunsuz açıldı ama bir süre sonra hattan düşmüş gibi kapandı aynı hata koduyla ve bir daha aynı mail adresiyle açamadım. diğer mail adreslerimle açabiliyorum ama her zaman kullandığım adresle açılmıyo. şifresini değiştirip açmayı denedim o da olmadı eskisine mi dönmem lazım şimdi??

Aynı hata iLe karsıLasmak istemiyosan Mecburen eski Surume donuceksin
Eski 31-01-2009   #39 (mesaj-linki)
Cmbmlu - avatarı

yapmadıgım bısı kalmadı ama bıttım artık eskı surume dondum
Eski 01-02-2009   #40 (mesaj-linki)
XaFerS

Acaba bu 810030d Hata Kodu Msn 9 uyumlu pLus'un Beta surumunden kaynakLanmıs oLabiLirmi? aLakasız gibi ama ne biLeyim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası ceza44 MSN Teknik Destek/Bilgiler 32 1 Gün Önce 20:52
MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 37 6 Gün Önce 22:34
MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 46 1 Hafta Önce 00:59
MSN Hata Kodu 81000323 Windows Live Messenger Hatası KerneL MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 08-05-2009 21:05
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03