| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası
Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı (810030d). Buradaki yazılan her şeyi uyguladım. Ancak C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts dosyasının içindeki her şeyi silince sorun ortadan kalktı. Bilginize. Teşekkürler...
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger HatasıArkadaşım o dediğin dosyanın içindeki herşeyimi silcez o zaman ayarlarda sorun çıkmazmı yoksa belli bişeyimi silicez yardımcı olursan sevinirim. | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |||||||||||||
Güvenlik yazılımınızı geçici olarak devre dışı bıraktığınızdan emin misiniz? Windows güncelleştirmelerinin tamamını yapmayı deneyin. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar WLM oturumu açmayı deneyin. Ayrıca Program Ekle veya Kaldır listesinden WLM'yi bulduktan sonra "Onar" işlemi WLM'yi onarın. | |||||||||||||
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger HatasıTeşekkür arkdaşın denedim ve oldu sağol | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
Herkes Çok Güzel Konuşmuş Bi de Ben Konuşuyum ![]() Ya Messenger 7.5 de Bu Sorun Yoktu Onu Geçtim; (Eskidi) Messenger 8.1 de de yoktu Geçtim; Messenger 8.5 de de vermiyordu hadi onuda geçtim; Ama Bu Sorun Ne Yaparsak Yapalım , Çözüm Yollarınıda Denesek Bu Yeni Windows Live Messenger 2009 14.0 Versiyonunda Bu Sorun Her 3 Kişiden 2 sinde Çıkıyor. Çözüm Üretilemeyen Bir Hata İse Bunu Microsoft'a Hiç Yakıştıramadım. Acaba Xp İşletim Sistemine Bir Garezimi Var? Windows Vista'nın İşletim Sistemlerinde Hata Yapmazken Neden Xp'de Yapıyor??? Bu Microsoft Artık Bütün Millete Hadi Hurra Vistaya Geçelim Dedirtmeye Çalışması Gibi Bişey Ama Kardeşim Bilgisayarı Kötü Olan Var Eskisini Değiştiremeyen Gücü Olmayan Var. Biraz Microsoft'u İnsancıl Görmek İstiyoruz!!! | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
Ben de Msn 8.5 e dondum. CozuLmuyor bir turLu 810030d sorunu Tek mantıklı acıklama bana gore, Msn 9 XP ile sanırım uyumsuzluk gosteriyor.cunku XP kullanan bircok kullanıcıda bu Hata kodu olusuyor.Benim anlamadıgım ise Msn 9'u ilk cıktıgı gunden beri son 1 haftaya kadar sıkıntısız kullanıyordum.Ne olduysa son 1 haftada oLdu Son Düzenleyen XaFerS; 30-01-2009 @ 23:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
ben de bu 9 sürümünü daha dün yükledim plusla birlikte ilk anda sorunsuz açıldı ama bir süre sonra hattan düşmüş gibi kapandı aynı hata koduyla ve bir daha aynı mail adresiyle açamadım. diğer mail adreslerimle açabiliyorum ama her zaman kullandığım adresle açılmıyo. şifresini değiştirip açmayı denedim o da olmadı eskisine mi dönmem lazım şimdi??
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger HatasıAynı hata iLe karsıLasmak istemiyosan Mecburen eski Surume donuceksin | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
yapmadıgım bısı kalmadı ama bıttım artık eskı surume dondum | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
Acaba bu 810030d Hata Kodu Msn 9 uyumlu pLus'un Beta surumunden kaynakLanmıs oLabiLirmi? aLakasız gibi ama ne biLeyim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows |
MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası | ceza44 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 32 | 1 Gün Önce 20:52 |
| MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 37 | 6 Gün Önce 22:34 |
| MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 46 | 1 Hafta Önce 00:59 |
| MSN Hata Kodu 81000323 Windows Live Messenger Hatası | KerneL | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 08-05-2009 21:05 |
| MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:03 |