MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-02-2009   #41 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası

valla plus yüklemeden de denedim her türlü hata verdi ama yalnızca tek mail adresinde böyle olmasını anlayamadım sistemde değil hata diğer adreslerimi açıyo ama mecbur döndüm 8.5 e.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-02-2009   #42 (mesaj-linki)
gonjimix

xpurple adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya benimde 1 haftadır filan aynı sorun var diğer msn adresleri kendi bilgisayarımda açılıyor bi tek benim adresim açılmıyo ve bu hata kodunu veriyor başka pc lerde açılıyor ama msnim ve tüm çözüm yollarını denememe rağmen çözüm bulamadım ne yapmamız lazım lütfen gerçekten bilen biri cevap versin adminlerdende yardım bekliyorum şimdi illa eski msnimi yüklemek lazım bide program ekle kaldırda live messenger gözükmüyor nasıl kaldırcam?

slm, snn anlattğn sorunun aynısı bnde de oldu. dn geceden beri uğraşıorm. bnm msnim dier pclerde açılıo, kndi pcmde dier msnler açılıo. hotmaile de şifremle grebliorm. hacklenme olayı diil sanırım. windowslive9 kullanıorm. tamamen kaldırdm tekrar ykledm ama gene aynı sorun dewam edio. tam oturum açılmadan önce mail aldğmda yeni mail iletisi de çkıo ama oturum açılmıo, açılıo gbi görünüp açılmıo... naptın sen?! bi çözüm buldun mu?!
Eski 04-02-2009   #43 (mesaj-linki)
mako

8100030d hata kodu var ne yapabilirim 2 haftadır msnye giremiyorm
Eski 04-02-2009   #44 (mesaj-linki)

Sinir bozucu bir olay msn gibi büyük bir program böle bir hata veriyor ve hala düzeltilmedi.
Eski 04-02-2009   #45 (mesaj-linki)
xD_Mamy

8100030d Sorunu Tüm kullanıcıLarı etkiLedi Sanırım .. Bendede Aynı Sorun var ve Son çıkan sürümde KişiseL iLeti-Nick Yazdığımda Karşıdaki kişiLere O iletinin görünmesi İçin Oturumu Kapatıp açmam Gerekiyo Yoksa Eski halinde kaLıyoR iLetiLerim .. Bıktım bu sorundan . !
Eski 11-02-2009   #46 (mesaj-linki)

her şeyi yeni baştan denedim yine aynı hiç bi değişiklik yok artık bi çözüm bulunabilir mii 9 u kullanamayacak mıyız?
Eski 11-02-2009   #47 (mesaj-linki)

3-5 msn adresi yazıp deniyorum çalışıyo ama bir tanesinde 2 gündür bu hatayı veriyor...
Eski 14-02-2009   #48 (mesaj-linki)
SiYaHFB - avatarı

mamutmon adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Herkes Çok Güzel Konuşmuş Bi de Ben Konuşuyum

Ya Messenger 7.5 de Bu Sorun Yoktu Onu Geçtim; (Eskidi)
Messenger 8.1 de de yoktu Geçtim;
Messenger 8.5 de de vermiyordu hadi onuda geçtim;
Ama Bu Sorun Ne Yaparsak Yapalım , Çözüm Yollarınıda Denesek Bu Yeni Windows Live Messenger 2009 14.0 Versiyonunda Bu Sorun Her 3 Kişiden 2 sinde Çıkıyor.
Çözüm Üretilemeyen Bir Hata İse Bunu Microsoft'a Hiç Yakıştıramadım. Acaba Xp İşletim Sistemine Bir Garezimi Var? Windows Vista'nın İşletim Sistemlerinde Hata Yapmazken Neden Xp'de Yapıyor??? Bu Microsoft Artık Bütün Millete Hadi Hurra Vistaya Geçelim Dedirtmeye Çalışması Gibi Bişey Ama Kardeşim Bilgisayarı Kötü Olan Var Eskisini Değiştiremeyen Gücü Olmayan Var.

Biraz Microsoft'u İnsancıl Görmek İstiyoruz!!!
vista kullanıyorum vistadada yapıyor xp ile alakası yok anlıcağın çok sinir bozucu bir durum 2009 kurdum böle hata çıkmaya başladı
Eski 15-02-2009   #49 (mesaj-linki)
ozo

Selam arkadaşlar öncelikle bu sıkıntıyı yalnız ben yaşamıyormuşum bunu anladım benim 4 tane msn adresim vardı bunlardan bir tanesini ilk başta açıyordu tümünü açıp görüşme yaptıktan bir süre sonra yalnızca bir tanesinde 8100030d bu hata kodu ile artık oturum açamaz hale geldim birde bu en çok kullandığım msn adresi olunca insanın sinir katsayılarının ne kadar arttığını bu sorunu yaşayan arkadaşlar tahmin edebilir neyse sözü fazla uzatmadan burada ve diğer birçok yerde yaptığım araştırmalardan ve denemelerden hiçbir sonuç alamadım tam yine msn 8.5 a dönüyordumki gözünüz aydın çözümü buldum ) ben dün bilgisayarımı model olarak yükselttim yükseltme yapmadan önce xp kullanıyordum ve o zamanda aynı sorunu yaşamış ve sorunu çözemediğim için msn 8.5 a dönmüştüm şimdi vista kullanıyorum evet şimdi size bu illet sorundan nasıl kurtulacağınızı yazıyorum umarım benim gibi herkes rahat eder..
XP için çözüm yolu öncelikle msn ni komple kapatın saatin yanındada olmasın yani sonra denetim masasından klasör seçeneklerine girin ve gizi dosyaları görünsün seçeneğini etkin yapın sonra C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft klasörü içerisine girin orada bulunan şu 3 klasör içerisindeki tüm bilgileri yanlışlık olmasın ama klasörleri değil yalnızca klasör içerisindeki bilgileri komple silin bu 3 klasör şunlar
"Windows Live"
" Windows Live Contacts "
" Messenger "
bu 3 klasör içerisindekileri komple sildiğinizde sorununuz ortadan kalkmış olacaktır.
Vista kullananlar için çözüm yolu ise
C:\Users\oZo\AppData\Local\Microsoft burada oZo benim adım sizinkisi farklı olabilir aynen bu yolu takip ederek
"Windows Live"
" Messenger " bu klasörlerin içerisindeki tüm bilgileri komple siliyoruz ve sorun çözülüyor vista için yeni kullanıcılar yokarıda yazdığım yolu belki bulamazlar onun için türkçe olarak tam yolda şudur
Bilgisayar>Yerel Disk (C>Kullanıcılar>oZo(bu sizde farklıdır iszde olan kullanıcı ismini bulup tıklayın)>AppData>Local>Microsoft bu klasör altında açılan içerik içerisindeki
"Windows Live"
" Messenger " bu klasörlerin içerisindeki tüm bilgileri siliniz bu konuda çalışma yapıp bulan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum sizlerinde sorununuz çözüldüğünde aynı duyguları yaşayacağınızı biliyorum herkese geçmiş olsun saygılar. oZo
Not:Önemli kesinlikle işleme başlamadan msn'i komple kapatın ve denetim masasına girip klasör seçeneklerinin görünüm kısmından Dosya ve Gizli Klasörleri gösteri aktifleştirin tekrar saygılar kolay gele...
oZo
Eski 15-02-2009   #50 (mesaj-linki)
XaFerS

ozo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam arkadaşlar öncelikle bu sıkıntıyı yalnız ben yaşamıyormuşum bunu anladım benim 4 tane msn adresim vardı bunlardan bir tanesini ilk başta açıyordu tümünü açıp görüşme yaptıktan bir süre sonra yalnızca bir tanesinde 8100030d bu hata kodu ile artık oturum açamaz hale geldim birde bu en çok kullandığım msn adresi olunca insanın sinir katsayılarının ne kadar arttığını bu sorunu yaşayan arkadaşlar tahmin edebilir neyse sözü fazla uzatmadan burada ve diğer birçok yerde yaptığım araştırmalardan ve denemelerden hiçbir sonuç alamadım tam yine msn 8.5 a dönüyordumki gözünüz aydın çözümü buldum ) ben dün bilgisayarımı model olarak yükselttim yükseltme yapmadan önce xp kullanıyordum ve o zamanda aynı sorunu yaşamış ve sorunu çözemediğim için msn 8.5 a dönmüştüm şimdi vista kullanıyorum evet şimdi size bu illet sorundan nasıl kurtulacağınızı yazıyorum umarım benim gibi herkes rahat eder..
XP için çözüm yolu öncelikle msn ni komple kapatın saatin yanındada olmasın yani sonra denetim masasından klasör seçeneklerine girin ve gizi dosyaları görünsün seçeneğini etkin yapın sonra C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft klasörü içerisine girin orada bulunan şu 3 klasör içerisindeki tüm bilgileri yanlışlık olmasın ama klasörleri değil yalnızca klasör içerisindeki bilgileri komple silin bu 3 klasör şunlar
"Windows Live"
" Messenger "
bu 3 klasör içerisindekileri komple sildiğinizde sorununuz ortadan kalkmış olacaktır.
Vista kullananlar için çözüm yolu ise
C:\Users\oZo\AppData\Local\Microsoft burada oZo benim adım sizinkisi farklı olabilir aynen bu yolu takip ederek
"Windows Live"
" Messenger " bu klasörlerin içerisindeki tüm bilgileri komple siliyoruz ve sorun çözülüyor vista için yeni kullanıcılar yokarıda yazdığım yolu belki bulamazlar onun için türkçe olarak tam yolda şudur
Bilgisayar>Yerel Disk (C>Kullanıcılar>oZo(bu sizde farklıdır iszde olan kullanıcı ismini bulup tıklayın)>AppData>Local>Microsoft bu klasör altında açılan içerik içerisindeki
"Windows Live"
" Messenger " bu klasörlerin içerisindeki tüm bilgileri siliniz bu konuda çalışma yapıp bulan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum sizlerinde sorununuz çözüldüğünde aynı duyguları yaşayacağınızı biliyorum herkese geçmiş olsun saygılar. oZo
Not:Önemli kesinlikle işleme başlamadan msn'i komple kapatın ve denetim masasına girip klasör seçeneklerinin görünüm kısmından Dosya ve Gizli Klasörleri gösteri aktifleştirin tekrar saygılar kolay gele...
oZo

MeseLe de ßu ya zaten. ßunLarı yaptıgımı haLde sorun devam ediyor. Once duzeLmis gibi oLuyor. Aradan 15 dakika gecince Gum yine 810030d
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası ceza44 MSN Teknik Destek/Bilgiler 32 1 Gün Önce 20:52
MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 37 6 Gün Önce 22:34
MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 46 1 Hafta Önce 00:59
MSN Hata Kodu 81000323 Windows Live Messenger Hatası KerneL MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 08-05-2009 21:05
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03