MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-12-2008   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası

Bu hata genellikle Windows Live Messenger sunucularında çalışma yapıldığında ortaya çıkar. Sisteminizde herhangi bir değişiklik yapmadan çalışmanın sona ermesini beklemelisiniz. Örneğin daha önce duyurduğumuz gibi:

Messenger Sunucularında Çalışma Yapılacak
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-01-2009   #2 (mesaj-linki)
XaFerS
Cvp: MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası

SeLam.YAklasık 30 dakikadır 8100030d Hata Kodunu aLıyorum Msn acıLmıyor.Birkac Pratik yoL denedim ama HaLen devam ediyor sorunum.Acaba Bu sorun MSn deki caLısmaLardan mı kaynaKlanıyor yoksa ßende mi ßi ProßLem var.Yardımcı oLursanız sevirinim.İyi gunLer...
Eski 23-01-2009   #3 (mesaj-linki)
XaFerS

BagLAntı ayarLarımda Problem yok.HAta Uyarısı aLmadıgım ßir gune Sistem Geri YukLeme yapmama ragmen Msn acamıyorum.İSin ilginc Yanı,Pc'mde herhangi biri Kendi Msn sini acabiliyor yani Sadece Benim Msn'm acıLmıyor.Yardımcı oLursanız sevinirim
Eski 23-01-2009   #4 (mesaj-linki)
XaFerS

Simdi de ev haLkının Msn si acıLmıyor aynı uyarı iLe. Pc me Format attım Suan Msn yukLuyorum.Umarım sorun duzeLir
Eski 24-01-2009   #5 (mesaj-linki)
mertay07 - avatarı

ama NeutralizeR bnm Msn im hep bu Sorunu veriyoR anLadım bazı cözümleri var ama ben yapamıyoRum bi yarDım edrmisin iLk başta 8.5 e giridigimde belli bir süre sonra atıyor ama 2008 msn en yenisini kullanınca 8100030d hatasını veriyor ama giriyordum sabah hic atmıyordu şimdi ise girmiyor bile 2008 msn sanırsam hesabımda bir problem var ama anlayamadım Aynı zaManda DiyeR msnlerimede Sorunsuz girebiLiyoRum sadece bu Hesabta sorun var

Son Düzenleyen mertay07; 24-01-2009 @ 14:04. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 24-01-2009   #6 (mesaj-linki)

yaf aynı sorun bendede war ve baska msn actıgımda acılıo bole bole yaparak 4 tane msn adresım acılmıo sımdı 1 2 saat sonra tekrar aynı hatayı werıo aynı zmanda denetım masasından flnda sılemıorum msnı sımgeler gozukmuo harıcı kaldırma programlarındada gozukmuo yardımcı olursanız cok ıı olur...
Eski 24-01-2009   #7 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Eğer internet bağlantınızla ilgili bir problem olmadığını düşünüyorsanız:

Alıntı:
Bu hatayı alırsanız saat ve tarih ayarlarina tikliyoruz..ardindan tarih dogruysa dahi tekrar ok yapinca sorun cözülüyor…

ikinci yol:
2.Yol ===>>

Başlat > Çalıştır > regsvr32 softpub.dll

Tıklayıp Enterlayın.

veya

önce webmessengere giriyoruz baktık ki sorun yok bağlanabiliyoruz :
- Tarih ayarlarımızı kontrol ediyoruz
-Belki şifremizin uzunluğundan sorun olabilir dolayısıyla şifremizi 8 10 haneli yapıyoruz
-Eğer firewall programı kullanıyorsak Msn mesenger için izin veriyoruz
-internet explorer la ilgili bi kaç işlem var sırasıyla ;
Araçlar> internet seçenekleri > Genel > Temporary internet files > Dosya sil > tüm çevrim dışı içeriği sil seçeneği işaretli > Tamam
-daha sonra yine internet explorerda
Araçlar> internet seçenekleri > bağlantılar > yerel ağ ayarları (lan) > Proxy sunucusu > yerel ağınız için bir proxy sunucusu kullanın seçeneğinin işaretli olmamasına dikkat ediyoruz ....
- yine explorerda
Araçlar> internet seçenekleri > gelişmiş > SSL 2.0 ve SSL 3.0 kullan seçeneklerinin işaretliolduğundan emin oluyoruz
-daha sonra
başlat> çalıştır > regsvr32 softpub.dll yazıp tamam diyoruz
- sırasıyla bi üstteki işlemi
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 MSXML3.dll için uyguluyoruz..
Eski 24-01-2009   #8 (mesaj-linki)

arkadasım saolasın hepsını uyguladım ama hala msnde aynı hatayı werıp duruo cıldırcam ya :s
Eski 24-01-2009   #9 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

dJ Samet adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadasım saolasın hepsını uyguladım ama hala msnde aynı hatayı werıp duruo cıldırcam ya :s
Ne zaman bu sorun ortaya çıktı?

Güvenlik yazılımınızı geçici olarak devre dışı bıraktığınızdan emin misiniz? Windows güncelleştirmelerinin tamamını yapmayı deneyin. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar WLM oturumu açmayı deneyin. Ayrıca Program Ekle veya Kaldır listesinden WLM'yi bulduktan sonra "Onar" işlemi WLM'yi onarın.
Eski 24-01-2009   #10 (mesaj-linki)

dün gece saat 00 da ılk msnım aynı hatayı werdı bı daha acmadı sonra baska msn adresımı actım o calıstı sabah o acılmadı oglen saatlerınde baska bı msn adresımı kullandım ama oda hata werdı sımdı hıc bırını acamıorum ayrıca denetım masasındada msn ıle ılgılı hıc bısı gozukmuo kaldırmanın baska bı yolu warsa lutfen yardımcı olun
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
8100030d, 8100030d hata kodu, 8100030d msn hata kodu, hata kodu 8100030d, msn hata kodu 8100030d,
MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 43 1 Gün Önce 21:10
MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası ceza44 MSN Teknik Destek/Bilgiler 28 1 Gün Önce 16:32
MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 34 5 Gün Önce 21:42
MSN Hata Kodu 81000323 Windows Live Messenger Hatası KerneL MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 08-05-2009 21:05
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03