| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 - Sahne Seçme ve Değiştirme
Windows Live Messenger 2009'da kişi listesi ve konuşma penceresi renklendirme-resimlendirme "sahne" özelliği ile yapılıyor. WLM 2009 kurulumuyla birlikte gelen varsayılan sahneleri kullanabileceğiniz gibi kendi belirleyeceğiniz resimleri de sahne olarak kullanabiliyorsunuz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Konuşma penceresinde belirlenen sahne resminin görüntülenmesi biraz zaman alabilir. Sahne olarak kullanacağınız resmi eklediğinizde renk de otomatik olarak sahneden seçiliyor, ancak farklı bir renk belirlemeniz mümkün. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Sahne Seçme ve Değiştirme
bu sahnede ilginç birşey keşfettim. eğer karşınızdakide msn 09 kullanıyosa ve siz varsayılan sahneyi kullanı ı seçmediyseniz karşınızdakinin sahnesi etkin oluyor...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
Konuşma penceresinde standart mavi sahneyi gördüğünüz kişiler muhtemelen bir sahne seçmemiş ya da yeni Messenger'ı kullanmayan kişiler oluyor. | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||||||
Bir de keşke 'varsayılan sahneyi kullan'ı seçtiğimize dair yanına bir tik işareti gelseymiş iyi olurmuş.
| |||||||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
cok tskr ederımde bır sey sorucam kendı orjınal arka planını yanlıslıkla sıldım onu gerı alma sansım yokmu dıger adreslerımde o arka plan var ama sıldıgım msn adresımde o arka plan yok gerı alamazmıyız tekrar tskr arka plan derken sahne yanı bı yardım edermısınız yanlıslıkla msn orjınal sahnesını sıldım duz beyaz olan sahneyı ama baska msn adresımdeki msn de var duz beyaz olan sahne .. ama sıldıgım msn adresımde gorunmuo gerı alma sansım yokmu yardım edersenız cok sevınırım Son Düzenleyen ahmetgns; 12-02-2009 @ 11:56. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
sahne için uygun resim boyutu nedir? buldum 640 X 220 imiş.. Son Düzenleyen mkozkan; 17-02-2009 @ 14:30. Sebep: Buldum | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Sahne Seçme ve Değiştirme WLM 2009 Sahneleri - Scenes Buradaki resmin boyutları 436 x 117 linke tıklarsan bi kaç sahne de görebilirsin.. ![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 sahne sorunu
arkadaşlar, bir arkadaşım sahne kısmına erotik içerikli bir görüntü eklemiş ve onunla konuşurken onun penceresinde sürekli olarak o erotik resim gözüküyor. acaba konuştuğum kişilerin seçmiş olduğu sahne görüntüsünün konuşma penceresine gelmesini nasıl engellerim. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn 9 sahneleri, msn sahne, msn sahne resmi, msn sahneleri, windows live messenger sahneleri, |
WLM 2009 - Sahne Seçme ve Değiştirme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 20 | 05-06-2009 21:01 |
| Seçme Flex Rap (16 Adet) | rapci01 | Underground Albümler | 9 | 14-05-2009 12:15 |
| Tıbbi sekreterler nasıl becayiş yapabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 08-11-2008 15:33 |
| Evanescence - My immortal Live (Sahne) | hellboy726 | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 07-08-2007 19:07 |