WLM 2009 - Kişi Durumları ve 'Boşta' Durumu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-01-2009   #11 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: WLM 2009 - Kişi Durumları ve 'Boşta' Durumu

kucukhanim88 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadşlarr durumlar bazen donuyo değişmiyorr ben meşgul e bi geçince çıkamıyorum,,,,,,, hiçbir şekilde durumum değişmiyooo:'(
Başka bir hesabınızda denediniz mi? Ayrıca bu tür sorunlar genellikle geçici oluyor ve kullanıcının internet bağlantısından kaynaklanıyor. Modeminizi resetledikten sonra yeniden deneyin.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 18-01-2009   #12 (mesaj-linki)
kucukhanim88 - avatarı

her yolu denedim hatta üşenmeyip tekrardan sildim komple pc den tekrar yükledim ama aynı meşgulde girmişsem öyle kalıyor bir türlü değiştiremiyorum , ayrıca nete bağlanmama da izin vermiyo , ger ibildirim yapiyim dedim onu bile engelliyo , tamamen sildim şuan napcam bilmiyorum :'(:'(:'( ama yinede teşekkürler, ama bi tek ben de mi oldu bu sorun başka bu sorunla karşılaşanlar varsa lütfen yazsınn da içim rahatlasın yaaa
Eski 19-01-2009   #13 (mesaj-linki)
kucukhanim88 - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Başka bir hesabınızda denediniz mi? Ayrıca bu tür sorunlar genellikle geçici oluyor ve kullanıcının internet bağlantısından kaynaklanıyor. Modeminizi resetledikten sonra yeniden deneyin.
Başka hesapta denedim, modem e bağlantıları da kontrol ettim durum aynıydı.. dün discovery hatalar vermeye başlayınca kaldırdım ve msn e girdimm şu anda durumlarım değişiyor donup kalmıyor, hiç bir problem yok,durumları değiştirememe sorunu discovery i den kaynaklanıyormuş, yine de teşekkürler
Eski 31-01-2009   #14 (mesaj-linki)

tam olarak bilmiorum ama ben plusun son sürümünü indirdi,m çalışıyo bi bakın isterseniz
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, boşta, durumları, durumu, kişi, wlm
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLM 2009 - Kişi Durumları ve 'Boşta' Durumu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Durumu Hatırla - MSN Plus! Live Scripts ahmetgns Messenger Plus! Live Scripts 2 23-09-2009 02:47
WLM 2009 - Kişi Listesini Sadeleştirme NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 17-09-2009 21:29
Şeker Hastasının Psikolojik Durumu PembeSeker Psikoloji ve Psikiyatri 0 28-10-2008 09:40
Türkmenistan'da Ulaşım Gabriella Türkmenistan 1 24-05-2008 14:49
İslam Hukukunda Borçluların Durumu KENCISii Hukuk 0 18-11-2007 23:18