| | #1 (mesaj-linki) | |||||
| WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu
Konu, WLM 2009'da yaşanan kişi listesi sorunu için sorulan soruya alıntı yapılarak yeniden düzenlenmiştir.
WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 27-07-2009 @ 18:38. Sebep: Düzenlenmiştir. | |||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu Bir çok kişinin bu sorunla başının dertte orduğunu gördüm ve bu bilgiyi sizinle paylaşmam gerektiğini düşündüm. Geçen günlerde bilgisayarıma formatta attım ve WLM 9.0 kurdum. Tahmin edersiniz ki kişi listem ortalarda yoktu. Daha önceki format attığım sistemlerde de bu sorunla karşılaşıyordum. Sorunun çözümünün Windows Güncellemelerinden olduğunu düşünüyorum. Bütün güncellemelerin yüklendiğinden emin olun. Özellikle, Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB954430)adlı güncellemenin sisitemde olmamasından dolayı kişi listesinin görünmediğini düşünüyorum. İlgili güncellemeyi indirmek için tıklayın. İşallah işinize yarar. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Msn ne yapıyor böyle :D
Beni birisi kişi listesine eklediğinde bana gelmiyor.. Birisini kişi listeme eklediğimde ona gitmiyor.. Ben çevrimdışıyken birisi ileti yazdığında bana gelmiyor.. Yeni bir hesapla girip yapınca kişi listebiz bulunamadı diyor ![]() Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu
aynı sorun bendede varr eklenmiyo birisi listeme | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Yeni sürüme güncelledikten sonra kişi listenizin de güncellenmesi ve PC'nizde bazı dosyalar oluşturması kişi listenizin boyutuna göre biraz zaman alabilir. Birkaç kez oturumunuzu kapatıp yeniden açın ve bir süre Messenger'ı bu sorunlar devam ederken kullanın.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
gecen gece 8.1 versiyonumdan giriyordum msn e fakat aynı gece açamadım yükseltme sebebiyle 9 a çıkarttım listem bomboş kaldırdım v.s. 8.5 denedim kullanamazsınız dio bu sefer eski sürüm die 9 a mecbur kılıyor ama 9 dada listem bomboş.Belirtilen sp eklentisinide kurdum denemediğim şey kalmadı.Hatta makinama format atacaktım hazı böle bir problem varken hem format atayım hemde baştan yapılandırayım dedim yine aynı yine aynı | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
8.1 çalıştırmak için masa üstündeki ikonu sag tıklayın özellikler uyumluluk windows 95 yazan yeri 98 yada 2000 e getirin uygula tamam sonra masa üstündeki ikonu tıklayınca tekrar yükleme yapıyo ve 8.1 çalışıyor bilginize
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Bilindiği üzere msn messenger 9 sürümü geçtiğimiz seneden itibaren duyurulmuştu. Fakat bu sürümde bazı sorunlar kullanıcıların başını sık sık ağrıtmaya başladı. Bunların arasında en büyük ve önemli sorun olarak kişi listesi gözükmemesi gösterilebilir. Kişi listesi sorunu birçok probleme bağlanabiliyor. Ben en çok gözden kaçana değineceğim. Kişi listesi gözükmemesi sorunu çoğunlukla usb modemle internete bağlanan kişilerde gözüküyor. Eğer böyle bir sorununuz olduysa ve usb modem kullanıyorsanız kesinlikle format ve messengerı silmek gibi yöntemlerle uğraşmayın. Tek yapmanız gereken; Ethernet modem ile bağlanan bir arkadaşınıza kasayı götürün ve bilgisayarı orada açın ve messengerınızı bir kere orada açın. Kişi listeniz gözükecektir. Daha sonra evinize geldiginizde de msninizi açabileceksiniz. Yukardakileri daha önce anlatmıştım fakat farkettim ki yeni kişi eklenmiyor. Şimdi hem usb hem ethernet modem kullanıcılarının faydalanabilceği gerçek çözümü sunuyorum. Kesinlikle işe yarıyor. Msn 9 yüklendiğine göre ilk başta onu silmemez gerekecek. Tabi bu o kadar kolay değil. Önce http://www.revouninstaller.com/download/revosetup.exe adresinden revo program silicisini indirip kuralım. Bu programı çalıştırdığımızda karşımıza bilgisayarımızdaki tüm programlar çıkıcak. Buradan windows live ile başlayanı seçelim ve yukardan kaldır butonuna tıklayalım. Daha sonra ileri diyince karşımıza msn live’in kendi unistallı çıkıcak otomatik olarak bunu iptal edelim. Daha sonra revo programında ileri tuşuna basalım. Bulduğu program kalıntılarını tümünü seç diyip silelim. Bunu 2-3 defa yapıyoruz. Daha sonra karşımıza gelen ’son’ a tıklayıp programı kapatalım. Bu şekilde bilgisayarımızı msn 9 ‘dan temizlemiş olduk. Şimdi ise yeni msni kurmaya geldi. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=7a1aae73-48cc-4f7a-b445-0487bd5e84ef bu linke tıklayıp karşımıza gelen sayfada download butonuna tıklayınız ve bilgisayarımıza gelen msn yükleyicisini çalıştırınız. Burada seçenekler gelecek sadece msn messengerı seçebilirsiniz. 15 mb olarak gözüküyor. Burada yüklemeyi başlatınız. (Burada Son butonuna basmayınız) Yeni msn yüklemesi bilgisayarınıza kurulacaktır. Kurulduktan sonra yeni msninizi çalıştırdığınızda msn 9 güncellemesi yapmanıza gerek kalmıcaktır. "Alıntıdır" "Ben denemedim ama denemede fayda var diye düşünüyorum.." "Umarım işinize yarar" | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
bunun tr ek paketini yollarmısın.. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, kişi, listesi, sorunu, wlm |
| msn 9 kisi eklenmiyor, msn de kisi listem gorunmuyor, msn de kisi listem gozukmuyor, msn kisi listem gorunmuyor, msn kisi listesi sorunu, |
WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 65 | 2 Gün Önce 00:45 |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 4 Hafta Önce 00:26 |
| WLM 2009 - Kişi Listesini Sadeleştirme | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 17-09-2009 21:29 |
| Msn live kişi listesi sorunu | akin1 | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 16-08-2008 20:06 |
| MSN Plus Kişi Listesi | esert100 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-08-2008 13:11 |