WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-04-2009   #31 (mesaj-linki)
Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik

undertaker47 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar birşeyi mrk ediyorum alakası olabilir belki.Bu WLM 2009 da benimde kişi listem boş gözüküyordu.pc ye format attım farklı windows cdleri denedim gereken bütün windows updateleri yaptım fakat hala msn kişi listem boş gözüküyor.Arkadaşların bazıları windows güncellemelerinden desede bi kaç arkadaşım windowsun sp2 bile kurulmamış haliyle WLM 2009 u kullanabiliyorlar.Yanlız birşey dikkatimi çekti.Ben usb modem kullanıyorum ve bu sorunu yaşayan arkadaşlarımın hepsinin modemi usb.Diğerlerinde ise normal ethernet modem yada wireless modem war ve böyle bir sorun yaşamıyorlar.Bizim problemimizin nedeni bildiğiniz gibi kişi listelerimiz hotmail in serverinde saklı ve biz oturum açtığımızda bize gönderiliyor.Fakat kişi listesi gözükmeyen arkadaşlara oturum açtığında kişi listemiz hotmail tarafında gönderilmiyor yani server bize yanıt vermiyor.Sorum şu ki bunun usb modem ile bi alakası olabilir.Bu sorunu burda yaşayan arkadaşların modemleride usb mi?Acaba port ayarları ile ilgili bir sorun mu tam olarak daha kimse çözemedi.İnş yakında bi çözüm bulabilirler.
undertaker47 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yok benle aynı marka usb modem kullanan arkadaşımn pc sinde msnin son sürümü açılıyor.Modemle flnda alakası yok gliba.Yinede port ayarlarından falan şüpeliyim.Adamına göre muamelemi yapıolar nedir anlamadmki pc den diil modem den diil neden.Kafayı yicem yakında.

Benim modemimde usb ama evelsi gün pc format attım sp3. msn son yeni sürümü kurdum 2009u. kişiler geldi.. dün gece virüs kaptı ve fare simgesi felan bozuldu... bende bugün yine kurdum ama bu sefer kişi listesi yok.. bundan 2 ay önce kurmuştum yine kişi listesi yoktu sonra sistemi geri alıp önceki sürümlerden güncelleme istemeyen msn kurmuştum kişiler çıkmıştı fakat şimdi o msn de güncelleme istiyor yine son sürümü kuruyorum ondada kişiler çıkmıyor... oF... çıldırcam ya bıktım bu tip sorunlardan artık..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-04-2009   #32 (mesaj-linki)
euphrates - avatarı

Arkadaslar Bu Sorunları Yasıyanlar Komple WML 2009 Versionunu Silsin Sitede Bu Konuyla İlgili Her Bilgi Var Program Var Sadece Sitede Ara Sekmesine Bulmak İstediğiniz Şeyi Yazmanız Yeterli Olucaktır. Sakın Olakı 8.5 Kullanıp WML 2009 yuklıyım bende bari demeyın aman sakın he yeni çıktıgı ıcın ve windows'un bu yenı guncellemelerı yuzunden bu sorunlarla çok karsılasıyoruz ben 10 kere sıldım yukledım... Şimdi mecburen Msn 5.0 'dayım 8.5 sürümüne şükr ediniz
Eski 22-04-2009   #33 (mesaj-linki)

euphrates adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaslar Bu Sorunları Yasıyanlar Komple WML 2009 Versionunu Silsin Sitede Bu Konuyla İlgili Her Bilgi Var Program Var Sadece Sitede Ara Sekmesine Bulmak İstediğiniz Şeyi Yazmanız Yeterli Olucaktır. Sakın Olakı 8.5 Kullanıp WML 2009 yuklıyım bende bari demeyın aman sakın he yeni çıktıgı ıcın ve windows'un bu yenı guncellemelerı yuzunden bu sorunlarla çok karsılasıyoruz ben 10 kere sıldım yukledım... Şimdi mecburen Msn 5.0 'dayım 8.5 sürümüne şükr ediniz
iyide kardeşim böyLe bir teknoLojinin içinde bu kadar saçma bir probLem oLamaz öncekimi yazımı okursan anLarsan.. Bir çıkıyo bir çıkmıyo.. muhakkak bir sebebi vardır... kesinLikLe oLmalı...
Eski 22-04-2009   #34 (mesaj-linki)
euphrates - avatarı

Tabikide Bir Çözümü Vardır Fakat Su Anda Bu Çözumun Bulunması Zor Bende Format Attım 10 Kere Sildim Yukledım Herbirinde Farklı Hatalar Verdi Kimisi Oldu Kimisi Olmadı Su Anda Bıle İşim Varken Msn 5.0'dan Giriyorum yanı dedıgım gıbı kaldırmak şart bu WLM2009'u Bi Messenger Temanın değişikliğinden bile etkilenirmi ya sinirini anlıyabılıyorum kardesım fakat böyle... Okudum baktım düşündüm olabilicek vakaları arkadaslar zaten söylemıs... Bu tamamen windows'un İşi
Eski 22-04-2009   #35 (mesaj-linki)

ozaman benden sana bir kıyak msn... Bu msn günceLLeme istemiyor üstelik 8.1 versiyon

Son sürüm pLusuda kurabiLirsin.. 5.0 ı kaLdır bunu kur..

RapidShare: Easy Filehosting
Eski 26-04-2009   #36 (mesaj-linki)

arkadaşlar bende ne yaptıysam kişi listesi boş çözüm yokmu
Eski 27-04-2009   #37 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

chaostheory adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bende ne yaptıysam kişi listesi boş çözüm yokmu
WLM 2009'u Zap Messenger ve ya WindowsInstaller Cleanup Utility programlarından birini kullanarak kaldırın. Daha sonra Live Messenger 8.5 kurun ve bir kere oturum açın. Son olarak Live Messenger 8.5'in üzerine WLM 2009'u yeniden yükleyin.

ZapMessenger için Tıklayın.

Windows Installer Cleanup için Tıklayın.
Eski 11-06-2009   #38 (mesaj-linki)
antonio - avatarı
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

selam arkadaslar bir konuda benim bir sorunum var!!sorun msn me giriyorum kiisi listemdekiler yok!!!ekleme yaptim zamanda olmuyor!!!bu sorun bir arkadasin kucuk bilgisayariyla girdim zamandan beri var sadece benim msn de degil uc ayri kullandim msn de ayni sorun var acaba nasil yardimci olabilirsiniz simdiden tskleerr herkese!!!
Eski 20-06-2009   #39 (mesaj-linki)
neconeco - avatarı
Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin

Merhaba, bugün birden bire msn 9,u açayım dedim; Tüm hesapların hotmaıl adreslerı ve kayıtlı nickleri gözükmüyordu, teker teker yeniden işleme koydum...

Merak ettim böyle kendiginden msn 9,un adete sıfır atması neye baglıdır?
Eski 01-07-2009   #40 (mesaj-linki)
Jivaqo - avatarı
Kişi listesi sorunu

Öncelikle bu konuyu nereye açacağımı bilmiyordum ve buraya açtım Benim msn'em plustu ve sorunsuz çalışıyordu fakat bir gün yeni sürüm geldi yüklensinmi diyene kadar bende evet dedim ve yüklendi 9.0 galiba daha sonra kişi listem uçtu gitti.Denedim olmadı msn yi en baştan sildim herşeyi sildim 9.0 ı burdan indird

im ama bir hata aldım lütfen bir bakın.Sürekli bu hatayı alıyorum.

İnsanlık namına yardım edin

http://img29.imageshack.us/img29/2093/adszvhl.png
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, eksik, kişi, kişiler, listenizdeki, wlm
kisi listesi bos,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 22 4 Gün Önce 04:28
WLM 2009 - Kişi Listesini Sadeleştirme NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 17-09-2009 21:29
WLM 2009 - Kişi Durumları ve 'Boşta' Durumu NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 13 31-01-2009 05:06
Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik asla_asla_deme Arşive Kaldırılan Konular 0 09-03-2008 14:11