| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler EksikBenim modemimde usb ama evelsi gün pc format attım sp3. msn son yeni sürümü kurdum 2009u. kişiler geldi.. dün gece virüs kaptı ve fare simgesi felan bozuldu... bende bugün yine kurdum ama bu sefer kişi listesi yok.. bundan 2 ay önce kurmuştum yine kişi listesi yoktu sonra sistemi geri alıp önceki sürümlerden güncelleme istemeyen msn kurmuştum kişiler çıkmıştı fakat şimdi o msn de güncelleme istiyor yine son sürümü kuruyorum ondada kişiler çıkmıyor... oF... çıldırcam ya bıktım bu tip sorunlardan artık.. | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik
Arkadaslar Bu Sorunları Yasıyanlar Komple WML 2009 Versionunu Silsin Sitede Bu Konuyla İlgili Her Bilgi Var Program Var Sadece Sitede Ara Sekmesine Bulmak İstediğiniz Şeyi Yazmanız Yeterli Olucaktır. Sakın Olakı 8.5 Kullanıp WML 2009 yuklıyım bende bari demeyın aman sakın he yeni çıktıgı ıcın ve windows'un bu yenı guncellemelerı yuzunden bu sorunlarla çok karsılasıyoruz ben 10 kere sıldım yukledım... Şimdi mecburen Msn 5.0 'dayım 8.5 sürümüne şükr ediniz ![]() | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Tabikide Bir Çözümü Vardır Fakat Su Anda Bu Çözumun Bulunması Zor Bende Format Attım 10 Kere Sildim Yukledım Herbirinde Farklı Hatalar Verdi Kimisi Oldu Kimisi Olmadı Su Anda Bıle İşim Varken Msn 5.0'dan Giriyorum yanı dedıgım gıbı kaldırmak şart bu WLM2009'u Bi Messenger Temanın değişikliğinden bile etkilenirmi ya sinirini anlıyabılıyorum kardesım fakat böyle... Okudum baktım düşündüm olabilicek vakaları arkadaslar zaten söylemıs... Bu tamamen windows'un İşi ![]() | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
ozaman benden sana bir kıyak msn... Bu msn günceLLeme istemiyor üstelik 8.1 versiyon ![]() Son sürüm pLusuda kurabiLirsin.. 5.0 ı kaLdır bunu kur.. RapidShare: Easy Filehosting | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bende ne yaptıysam kişi listesi boş çözüm yokmu
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
ZapMessenger için Tıklayın. Windows Installer Cleanup için Tıklayın. | |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
selam arkadaslar bir konuda benim bir sorunum var!!sorun msn me giriyorum kiisi listemdekiler yok!!!ekleme yaptim zamanda olmuyor!!!bu sorun bir arkadasin kucuk bilgisayariyla girdim zamandan beri var sadece benim msn de degil uc ayri kullandim msn de ayni sorun var acaba nasil yardimci olabilirsiniz simdiden tskleerr herkese!!!
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin Merhaba, bugün birden bire msn 9,u açayım dedim; Tüm hesapların hotmaıl adreslerı ve kayıtlı nickleri gözükmüyordu, teker teker yeniden işleme koydum... Merak ettim böyle kendiginden msn 9,un adete sıfır atması neye baglıdır? | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Kişi listesi sorunu Öncelikle bu konuyu nereye açacağımı bilmiyordum ve buraya açtım Benim msn'em plustu ve sorunsuz çalışıyordu fakat bir gün yeni sürüm geldi yüklensinmi diyene kadar bende evet dedim ve yüklendi 9.0 galiba daha sonra kişi listem uçtu gitti.Denedim olmadı msn yi en baştan sildim herşeyi sildim 9.0 ı burdan indird im ama bir hata aldım lütfen bir bakın.Sürekli bu hatayı alıyorum. İnsanlık namına yardım edin http://img29.imageshack.us/img29/2093/adszvhl.png | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, eksik, kişi, kişiler, listenizdeki, wlm |
| kisi listesi bos, |
WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 22 | 4 Gün Önce 04:28 |
| WLM 2009 - Kişi Listesini Sadeleştirme | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 17-09-2009 21:29 |
| WLM 2009 - Kişi Durumları ve 'Boşta' Durumu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 13 | 31-01-2009 05:06 |
| Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik | asla_asla_deme | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 09-03-2008 14:11 |