| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çıldıracağım Lütfen Yardım | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kişi listesi sorunu Sorun kişi listesi değil onu yaparım sorun 9.0 ı yukleyınce bu hatayı vermesi. | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kişi listesi sorunu Msn kaldırıp tekrar kurmanız gerekliliği üzerine yazılmış bir uyarı almışsınız. WLM komple kaldırıp tekrar deneyin Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kişi listesi sorunu Herrşeyi sildim Msnden eser kalmadı ya genede olmuyor ![]() | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kişi listesi sorunu
Adım adım uygulayın konu ilgili başlığa taşınmadan önce bir kez daha gözden geçirin atladığınız bir şey olmalı
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik
olmuyor acaba msn messengeri yükleyip bunu yüklesem olurmu ?
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirinbelkide bir yerde bir vakit msn dokuz sizi hatirlamamaya baslar, el altinda bulunsun niyetine- MS Live Messenger 2009'da "Beni Hatırla" Seçeneğinin Çalışmaması - PCkoloji.com | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
bende bu işlemi yaptım ama hala bişy yok lütfen yardım edinnn
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
yazan arkadaş iyi sallamış yapılabilecek her yolu denedim ancak eski kişi listesinden eser yok tamamen boş bilgiyle vakit kaybettiren bir yazı tek çaresi elle tek tek kişilerinizi eklemek.
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
Msni Güncelledim WLM 2009 kurdum Kişi listesinde 5 kişi eksik ekliyorum ekliyorum kabul etmiyor listeye geliyor saniyesine yok oluyor Napacağız ? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, eksik, kişi, kişiler, listenizdeki, wlm |
WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 22 | 4 Gün Önce 04:28 |
| WLM 2009 - Kişi Listesini Sadeleştirme | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 17-09-2009 21:29 |
| WLM 2009 - Kişi Durumları ve 'Boşta' Durumu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 13 | 31-01-2009 05:06 |
| Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik | asla_asla_deme | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 09-03-2008 14:11 |