WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-09-2009   #51 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yazan arkadaş iyi sallamış yapılabilecek her yolu denedim ancak eski kişi listesinden eser yok tamamen boş bilgiyle vakit kaybettiren bir yazı tek çaresi elle tek tek kişilerinizi eklemek.
Zamanında yeni sürümlere güncellemezseniz bu tür problemlerle karşılaşabilirsiniz. Eski sürüm kullanmanın dezavantajlarından biri de bu. Yeni sürümlerde sadece programın görüntüsü değil, işleyişi ve iletişim protokolleri de değişiyor.

Sorun yaşayanlar Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açtıktan sonra kişi listelerini düzenlemeyi deneyebilirler.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-09-2009   #52 (mesaj-linki)
Misafir

iyi de nasıl olacak o düzenleme. ben açtım. bir iki kişi sildim. sonra wlm 2009 da oturum açtım. yıne aynı yıne kimse yok . ya bi çözümüm yok mu ya.
Eski 18-09-2009   #53 (mesaj-linki)

PC tamamen formatladık Microsoft orijinal siteden yükledik. Formatlı tertemiz HDD ve orijinal WLM 2009 yükledik ancak yine liste yok. Ama başka pc de görünüyordu. Windows C ye yüklüydü ve C ye format attık. D yedekleme, oradan bazı şeyleri görüyor olabilir mi ?
Ayrıca listeye kişi eklemeyi deneyince eklenmiyor ve diğer kişilerde beni offline görüyor.
Ben offline iken bana yazanlara cevap yazıp yazışada biliyorum ama yazıştığım kişi bende offline görünüyor bende bütün herkese offline görünüyorum.
Eski 18-09-2009   #54 (mesaj-linki)

AYnı Pc de XP SP2 ile gelen msn 7.5 sorunsuz kişi listesi de görünür şekilde çalıştı ve çalışıyor. Ama kişi listesi yedekleyemedik. Yedeklense öbürüne atmayı deneyeceğim. Bunlar çok net microsoft hatasıdır. Ne de olsa Billy The Gates 80 li yıllarda macintosh dan yürüttüydü bu işletim sisteminin temelini. 30 sene olacak hala daha macintosh kadar sağlam bir temele oturtamadılar.
Eski 21-09-2009   #55 (mesaj-linki)

Bu sürümün sorunları hallolana kadar benden size öneri, önceki sürümü uyumluluk modunda çalıştırın rahat edin ! Her türlü seyi denedim ben hiçbiri bişeye yaramadı, sorun iki tıkla halloluyo...
Eski 22-09-2009   #56 (mesaj-linki)

sitenizde bu konu ile ilgili yazılmış ne varsa denedim ama hiçbiri işe yaramadı. kişi listem yine gelmiyor. microsoft u aradım ama onlarda çözemediler. ve bu sorun sadece benim bilgisayarda oluyor. cafelerde iş yerinde arkadaşlarımda oturum açtığımda kişi listem tam evdeki bilgisayarda boş. bunu çözebilecek yardım edebilecek kimse yok mu ?
Eski 25-09-2009   #57 (mesaj-linki)
MertCn - avatarı

WLM nin zorla yüklettirdiği sürümü bendede arızalı..
Kişi listesi bomboş
1. sayfadaki yöntemi denedim olmadı..
bi arkadaşımız bütün güncellemeler yüklü olsun demiş ,bnim masaüstü pc deki windows orjinal değil..
Son çareyi formatta buldum yine aynı sorun..
En iyisi 7.5 sürümüne geçmek.. umarım kabul eder windows

bir arkadaşta wlm 8.1 in güncelleme istemediğini söyledi.. şuan 8.1 i kuruyorum bakalım o lucakmı..

Son Düzenleyen MertCn; 25-09-2009 @ 13:44. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 25-09-2009   #58 (mesaj-linki)
MertCn - avatarı

messengerin hangi sürümünü yüklediysem yüklim açamadım bu bilgisayarımda ..çünkü açar açmaz yeni sürümünü yüklettiriyor zorla
ne yapacaz şaştık..
Eski 26-09-2009   #59 (mesaj-linki)
MertCn - avatarı

cevap yazın lütfen!
Eski 26-09-2009   #60 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

MertCn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
messengerin hangi sürümünü yüklediysem yüklim açamadım bu bilgisayarımda ..çünkü açar açmaz yeni sürümünü yüklettiriyor zorla
ne yapacaz şaştık..
Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, eksik, kişi, kişiler, listenizdeki, wlm
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 22 5 Gün Önce 04:28
WLM 2009 - Kişi Listesini Sadeleştirme NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 17-09-2009 21:29
WLM 2009 - Kişi Durumları ve 'Boşta' Durumu NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 13 31-01-2009 05:06
Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik asla_asla_deme Arşive Kaldırılan Konular 0 09-03-2008 14:11