| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler EksikSorun yaşayanlar Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açtıktan sonra kişi listelerini düzenlemeyi deneyebilirler. | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik
iyi de nasıl olacak o düzenleme. ben açtım. bir iki kişi sildim. sonra wlm 2009 da oturum açtım. yıne aynı yıne kimse yok ![]() ![]() . ya bi çözümüm yok mu ya.
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik PC tamamen formatladık Microsoft orijinal siteden yükledik. Formatlı tertemiz HDD ve orijinal WLM 2009 yükledik ancak yine liste yok. Ama başka pc de görünüyordu. Windows C ye yüklüydü ve C ye format attık. D yedekleme, oradan bazı şeyleri görüyor olabilir mi ? Ayrıca listeye kişi eklemeyi deneyince eklenmiyor ve diğer kişilerde beni offline görüyor. Ben offline iken bana yazanlara cevap yazıp yazışada biliyorum ama yazıştığım kişi bende offline görünüyor bende bütün herkese offline görünüyorum. | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
AYnı Pc de XP SP2 ile gelen msn 7.5 sorunsuz kişi listesi de görünür şekilde çalıştı ve çalışıyor. Ama kişi listesi yedekleyemedik. Yedeklense öbürüne atmayı deneyeceğim. Bunlar çok net microsoft hatasıdır. Ne de olsa Billy The Gates 80 li yıllarda macintosh dan yürüttüydü bu işletim sisteminin temelini. 30 sene olacak hala daha macintosh kadar sağlam bir temele oturtamadılar.
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
Bu sürümün sorunları hallolana kadar benden size öneri, önceki sürümü uyumluluk modunda çalıştırın rahat edin ! Her türlü seyi denedim ben hiçbiri bişeye yaramadı, sorun iki tıkla halloluyo...
| |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
sitenizde bu konu ile ilgili yazılmış ne varsa denedim ama hiçbiri işe yaramadı. kişi listem yine gelmiyor. microsoft u aradım ama onlarda çözemediler. ve bu sorun sadece benim bilgisayarda oluyor. cafelerde iş yerinde arkadaşlarımda oturum açtığımda kişi listem tam evdeki bilgisayarda boş. bunu çözebilecek yardım edebilecek kimse yok mu ? | |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik WLM nin zorla yüklettirdiği sürümü bendede arızalı.. Kişi listesi bomboş 1. sayfadaki yöntemi denedim olmadı.. bi arkadaşımız bütün güncellemeler yüklü olsun demiş ,bnim masaüstü pc deki windows orjinal değil.. Son çareyi formatta buldum yine aynı sorun.. En iyisi 7.5 sürümüne geçmek.. umarım kabul eder windows bir arkadaşta wlm 8.1 in güncelleme istemediğini söyledi.. şuan 8.1 i kuruyorum bakalım o lucakmı.. Son Düzenleyen MertCn; 25-09-2009 @ 13:44. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik messengerin hangi sürümünü yüklediysem yüklim açamadım bu bilgisayarımda ..çünkü açar açmaz yeni sürümünü yüklettiriyor zorla ![]() ne yapacaz şaştık.. | |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
cevap yazın lütfen!
| |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, eksik, kişi, kişiler, listenizdeki, wlm |
WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 22 | 5 Gün Önce 04:28 |
| WLM 2009 - Kişi Listesini Sadeleştirme | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 17-09-2009 21:29 |
| WLM 2009 - Kişi Durumları ve 'Boşta' Durumu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 13 | 31-01-2009 05:06 |
| Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik | asla_asla_deme | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 09-03-2008 14:11 |