| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Kişi listenizdeki kişiler eksik Windows Live Messenger programına yükselttikten sonra kişi listeniz boşsa veya tam değilse, önbelleğe alınan kişi listesi doğru güncelleştirilmemiş olabilir. Kişiler önbelleği klasörünüzü görebilmeniz ve silebilmeniz için, Klasör Seçeneklerinizin gerektiği gibi ayarlanmış olması gerekir. Klasör Seçenekleri ayarlarınızı doğrulamak için: Windows XP için
Windows XP için
Contacts klasörünüzün tamamını silmemeye dikkat edin. Bunu yaparsanız tüm kişileriniz silinir. Kişilerinizi yedekleme hakkında daha fazla bilgi için, e-posta programınızın Yardım belgelerine bakın. Yedekleme ile ilgili olarak şu konuları inceleyebilirsiniz: MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik
Dediklerini harfiyen yaptım olmadı ne tavsiye edersin ?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik İlk Önce MSN 8.5 Kurun Oturum Aç Kapatın Üstüne 2009 RC Sürümü Yükleyip Denediniz mi ?_?. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Zaten 8.5 in üstüne yüklemiştim. Eğer öyle gerekiyorsa ay başına kadar beklemem gerekecek kotam müsait değil malesef ![]() ek: bilgisayarımda windows messenger yokmuş ki ? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| WLM2009 YARDIM EDİİN
ARKADAŞLAR DEMİN KONU ACTIM GALİBA YANLIŞ YERE ACTIM .. SİLİNDİ YADA TAŞINDI NE OLDU ANLAMADIM LÜTFEN BANA YARDIM EDİN MSN 8.5 TE Kİ GİBİ KİŞİ LİSTESİNİ E -POSTAYA GÖRE SIRALAMAK İSTİYORUM AMA BULAMIYORUM MSN 9.0 DA BU YOKMU YADA WAR DA BİLMİYORMUYUM NERDEN YAPILIOR BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETTSİN.... LÜTFENN | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM2009 YARDIM EDİİNWindows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
yok yok yok olmuyor kişi listesi yine boş.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| bozuk
yükledim görüntü güzel ama bozuk msn açılıyor ama msn deki kişleri göstermiyor ve program hatası diyip kapanıyor | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
İlk mesajdaki çözüm işe yaramadıysa bu konuda anlatılanları gerçekleştirin: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Ayrıca şu konuya da bir göz atın: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn 2009 sürümünde kişi listesi sorunu, msn 2009 vista, vista msn 2009 e posta, windows gizli dosyaları açma, windows gizli dosyaları açmak, |
WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 18 | 1 Gün Önce 23:50 |
| WLM 2009 - Kişi Listesini Sadeleştirme | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 17-09-2009 21:29 |
| WLM 2009 - Kişi Durumları ve 'Boşta' Durumu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 13 | 31-01-2009 05:06 |
| Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik | asla_asla_deme | Arşive Kaldırılan Konular | 0 | 09-03-2008 14:11 |