WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-12-2008   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik

Kişi listenizdeki kişiler eksik

Windows Live Messenger programına yükselttikten sonra kişi listeniz boşsa veya tam değilse, önbelleğe alınan kişi listesi doğru güncelleştirilmemiş olabilir. Kişiler önbelleği klasörünüzü görebilmeniz ve silebilmeniz için, Klasör Seçeneklerinizin gerektiği gibi ayarlanmış olması gerekir.

Klasör Seçenekleri ayarlarınızı doğrulamak için:

Windows XP için
  1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
  2. Araçlar menüsünde Klasör Seçenekleri'ni tıklatın.
  3. Görünüm sekmesini tıklatın.
  4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  5. Windows Gezgini penceresinde, Görünüm'ü tıklatın, Gezgin Çubuğu'nu seçin ve Klasörler'in işaretli olduğunu doğrulayın.
Windows Vista için
  2. Düzenle'yi ve sonra da Klasör ve Arama Seçenekleri'ni tıklatın.
  3. Görünüm sekmesini tıklatın.
  4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  5. Düzenle'yi tıklatın.
  6. Düzen menüsünün altında Gezinti Bölmesi'nin seçili olduğunu doğrulayın.
Kişiler önbelleği klasörünüzü silmek için:

Windows XP için
  2. C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  3. Klasördeki tüm dosyaları silin.
  4. C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  5. Messenger e-posta adresiniz klasöründeki tüm klasörleri ve gizli klasörleri silin.
  6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.
Windows Vista için
  2. C:\Users\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  3. Klasördeki tüm dosyaları silin.
  4. C:\Users\Windows oturum açma adınız\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  5. Messenger e-posta adresiniz klasöründeki tüm klasörleri ve gizli klasörleri silin.
  6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.
Önemli
Contacts klasörünüzün tamamını silmemeye dikkat edin. Bunu yaparsanız tüm kişileriniz silinir. Kişilerinizi yedekleme hakkında daha fazla bilgi için, e-posta programınızın Yardım belgelerine bakın.

Yedekleme ile ilgili olarak şu konuları inceleyebilirsiniz:
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?
ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 24-12-2008   #2 (mesaj-linki)
OkN
Cvp: WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik

Dediklerini harfiyen yaptım olmadı ne tavsiye edersin ?
Eski 24-12-2008   #3 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

OkN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Dediklerini harfiyen yaptım olmadı ne tavsiye edersin ?
Microsoft'un resmi çözüm önerisi bu. Bunun dışında kişi listesi ile alakalı bilgisayarda başka bir klasör kullanılmıyor. Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açtığınızda kişi listenizde herhangi bir problem görünüyor mu? Windows Messenger oturumu açıkken listenizden birkaç kişiyi silip yeniden eklemeyi deneyin. Daha sonra WLM oturumu açıp herhangi bir değişiklik olup olmadığını kontrol edin. Bu arada ilk mesajda anlatılan işlemler yapılırken WLM tamamen kapalı olmalıdır.
Eski 24-12-2008   #4 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı

İlk Önce MSN 8.5 Kurun Oturum Aç Kapatın Üstüne 2009 RC Sürümü Yükleyip Denediniz mi ?_?.
Eski 24-12-2008   #5 (mesaj-linki)
OkN

Zaten 8.5 in üstüne yüklemiştim.
Eğer öyle gerekiyorsa ay başına kadar beklemem gerekecek kotam müsait değil malesef

ek: bilgisayarımda windows messenger yokmuş ki ?
Eski 25-12-2008   #6 (mesaj-linki)
WLM2009 YARDIM EDİİN

ARKADAŞLAR DEMİN KONU ACTIM GALİBA YANLIŞ YERE ACTIM .. SİLİNDİ YADA TAŞINDI NE OLDU ANLAMADIM
LÜTFEN BANA YARDIM EDİN
MSN 8.5 TE Kİ GİBİ KİŞİ LİSTESİNİ E -POSTAYA GÖRE SIRALAMAK İSTİYORUM AMA BULAMIYORUM MSN 9.0 DA BU YOKMU YADA WAR DA BİLMİYORMUYUM NERDEN YAPILIOR BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETTSİN.... LÜTFENN
Eski 25-12-2008   #7 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: WLM2009 YARDIM EDİİN

captagon adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARKADAŞLAR DEMİN KONU ACTIM GALİBA YANLIŞ YERE ACTIM .. SİLİNDİ YADA TAŞINDI NE OLDU ANLAMADIM
LÜTFEN BANA YARDIM EDİN
MSN 8.5 TE Kİ GİBİ KİŞİ LİSTESİNİ E -POSTAYA GÖRE SIRALAMAK İSTİYORUM AMA BULAMIYORUM MSN 9.0 DA BU YOKMU YADA WAR DA BİLMİYORMUYUM NERDEN YAPILIOR BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETTSİN.... LÜTFENN
Mesajınız ilgili konu altında cevaplandı:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206)
Eski 28-12-2008   #8 (mesaj-linki)

yok yok yok olmuyor kişi listesi yine boş.
Eski 04-01-2009   #9 (mesaj-linki)
bozuk

yükledim görüntü güzel ama bozuk msn açılıyor ama msn deki kişleri göstermiyor
ve program hatası diyip kapanıyor
Eski 11-01-2009   #10 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

İlk mesajdaki çözüm işe yaramadıysa bu konuda anlatılanları gerçekleştirin:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Ayrıca şu konuya da bir göz atın:
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msn 2009 sürümünde kişi listesi sorunu, msn 2009 vista, vista msn 2009 e posta, windows gizli dosyaları açma, windows gizli dosyaları açmak,
WLM 2009 - Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 18 1 Gün Önce 23:50
WLM 2009 - Kişi Listesini Sadeleştirme NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 17-09-2009 21:29
WLM 2009 - Kişi Durumları ve 'Boşta' Durumu NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 13 31-01-2009 05:06
Kişi Listenizdeki Kişiler Eksik asla_asla_deme Arşive Kaldırılan Konular 0 09-03-2008 14:11