| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 - Birine Dosyaları Nasıl Gönderebilirim? Kişiye dosyaları gönderme Kişiye (Kişileriniz, anlık ileti kullanarak iletişim kurmak için bilgilerini ayarladığınız insanlardır.) her defasında bir tane olmak üzere dosya gönderebilirsiniz. Dosyaları göndermek için hem sizin hem de kişinizin Windows XP veya Windows Vista ve Windows Live Messenger 8.0 veya üstünü yüklemiş olmanız gerekir. Ana Messenger penceresinden dosya aktarmak için:
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Birine Dosyaları Nasıl Gönderebilirim? Alınan dosyaları kaydetme ve tarama Aldığınız dosyaları kaydetmek istediğiniz konumu seçebilirsiniz. Ayrıca, aldığınız dosyaları taramak için virüs denetleme programı da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıklatın: Dosyaların kaydedileceği konumu belirtme
Alınan dosyaları tarama
Virüs tarama işlevleriyle ilgili yardım için Daha Fazla Bilgi'yi tıklatın. Notlar
Notlar
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Birine Dosyaları Nasıl Gönderebilirim?
ben wlm 2009 yüklediğimden beri dosya aktarma özelliğini kullanamıyorum tek dosya gönder seçeneğide silik görünüyor yani tıklanmıor defalarca kaldırıp tekrar yükledim bu sorunu çözemedim bunu nasıl düzeltebilirm? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Birine Dosyaları Nasıl Gönderebilirim?
neyse sorunu hallettim dikkatsizliğime gelmiş | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn de dosya nasıl gönderilir, msn den dosya göndermek, msn paylaşım klasörü nasıl kullanılır, paylaşım klasörü nasıl açılır, paylaşım klasörü nasıl kullanılır, |
WLM 2009 - Birine Dosyaları Nasıl Gönderebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLM 2009 - Kişilerimi Nasıl Güncelleştiririm? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 4 Hafta Önce 21:16 |
| Messenger Live 2009 nasıl Türkçe yapabilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 10 | 29-09-2009 20:07 |
| WLM 2009 - Nasıl Anlık İleti Gönderebilirim? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 24-12-2008 18:30 |
| Bir klasör e-postadan başka birine nasıl gönderilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 22-12-2008 22:34 |
| DLL Dosyaları Nasıl Açılır? | Zaym1n | PC/Internet Teknik Destek | 4 | 26-10-2008 04:34 |