| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 - Birden Fazla Yerde veya Aygıtta WLM Oturumu Açabilir miyim? Birden fazla yerde veya aygıtta Windows Live Messenger oturumu açma ve kapatma Aynı anda birden fazla aygıtta veya bilgisayarda Windows Live Messenger oturumu açabilirsiniz. Örneğin, bir bilgisayarda Messenger oturumu açmışken bu bilgisayarda oturumu kapatmadan mobil aygıtta veya başka bir bilgisayarda oturum açabilirsiniz. Ayrıca aynı anda bilgisayarınızda ve web'de Messenger oturumları da açabilirsiniz. Birden fazla aygıtta Messenger oturumu açma Birden fazla aygıtta Messenger ürününü açın ve sonra tüm aygıtlarda aynı Windows Live ID (Windows Live Hotmail ve Windows Live Messenger gibi Windows Live programlarında ve hizmetlerinde, Xbox, MSN ve Office Live gibi Microsoft hizmetlerinde ve Windows Live ID logosunu gördüğünüz her yerde oturum açmak için kullandığınız e-posta adresi ve parola.) ile oturum açın. Herhangi bir aygıtta Messenger oturumunu kapatma
Varsayılan olarak, ikinci bir aygıtta Messenger oturumu açtığınızda bir uyarı alırsınız. Bu uyarıyı kapatmak için:
Bu onay kutusunu temizledikten sonra da uyarı almaya devam edebilirsiniz. Notlar
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Birden Fazla Yerde veya Aygıtta WLM Oturumu Açabilir miyim?
bu özelliği kullanamadım ![]() aynı anda telefondan da açmak istedim olmadı | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Birden Fazla Yerde veya Aygıtta WLM Oturumu Açabilir miyim? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Birden Fazla Yerde veya Aygıtta WLM Oturumu Açabilir miyim? Evet bu özellik pda ve cep telefonlarında mevcut olan messenger sürümü ile uyuşamıyor.. Windows Mobile 6 işletim sistemi içerisinde Live Messenger'da kullanılamadı.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Birden Fazla Yerde veya Aygıtta WLM Oturumu Açabilir miyim? Windows Live Messenger programında bir aygıtın adını değiştirme Varsayılan olarak, Windows Live Messenger oturum açtığınız aygıtları izlemek için bilgisayar adını kullanır. Messenger hizmetinde görünmesini istediğiniz aygıt adını değiştirmek için:
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
selamlar. aynı msn adresini aynı anda açabilme özelliği mi kastediliyor? eğer öyleyse msn 2009 (14.0.8050.1202) sürümünde aynı bilgisayardan kendi hesabımı iki kez açmayı denedim olmadı. söz konusu durum farklı bilgisayarlardan aynı anda açılabilmesi için mi geçerli? yada nasıl yapılacağını açıklayabilir misiniz? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Birden Fazla Yerde veya Aygıtta WLM Oturumu Açabilir miyim? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
selamlar windows live messenger 2009 sürümü 14.0.8050.1202 kullanıyorum. aynı bilgisayardan bu sürüm ile ve web messenger ile msn açmak istedim bu da mümkün olmadı. sürümden kaynaklanan bir durum mudur? (birden fazla yerde msn açma özelliğini kullanıp kullanamadığımı anlamak için deneme yapıyorum. bunu nasıl öğrenebilirim?) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Birden Fazla Yerde veya Aygıtta WLM Oturumu Açabilir miyim?Bütün açık olan oturumları kapatıp şifre ve güvenlik sorusunu değiştirip kendinizi korumaya alabilirsiniz herhangi bir şüpheniz varsa. Diğer bütün adımlar uygulamar ilk mesajda yeterince anlatılmıştır. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| aynı bilgisayarda iki msn açma, başka yerden msn açma, birden fazla msn açma, birden fazla yerde oturum açma, msn birden fazla yerde oturum açma, |
WLM 2009 - Birden Fazla Yerde veya Aygıtta WLM Oturumu Açabilir miyim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 123 | 2 Gün Önce 03:29 |
| MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 2 Hafta Önce 19:07 |
| MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma | serhat06_7 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 21 | 23-09-2009 13:50 |
| Aynı anda birden fazla MSN oturumu nasıl açılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 9 | 19-09-2009 00:47 |
| Birden Fazla Live ID'nizi Birbirine Bağlayın | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 4 | 02-02-2009 15:02 |