WLM 2009 Webcam Sorunları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-01-2009   #11 (mesaj-linki)
Rower - avatarı
MSN 9.0 Webcam DDP Geri Yükleme Sorunu

Ewet arkadaslar herkese selamm bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel konuyu açma sebebim ConCon Retriever programı ile yedeklediğim içerikleri geri yükleyemiyorum
konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım
bu benim için çok önemli mutlaka yapmam lazım bu soruna çözüm bulursanız çok sevinirim

şimdi anlatayım conconla hersey çok süperdi msn imdeki herseyi bi güzel yedekledim
buraya kadar hersey çok süperrr ama geri yüklemek istediğmde hüsrana uğradım
aslında bi çoğunu geri yükledim ama benim için en önemli olan seyi yükleyemedim
oda msn 2009 un yeni özelliği olan web kamerası ile kendi oluşturduğumuz dinamik görüntü resmi yani resimdeki WebcamDDP

şimdi bunu yedekleyebiliyorum faka geri yüklemek istediğimde concon bi sürü hata veriyor aldığım hatalar resimde

evet arkadaslar lütfen buna bi çare bulalım forumda çok aradım bulamadım aslında concon sabitlenmiş bi konu ama benim sorunumu çözemedi o başlık
ilgilenen herkese şimdiden çok teşekkürler bu çok önemli benim için ya ne güzel seviniyodum ohh tekrar geri yüklerim diye havamızı aldık
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-01-2009   #12 (mesaj-linki)
Rower - avatarı
Cvp: WebcamDDP geri yükleme sorunu msn 9.0

kimse bu konu hakkında bisey bilmiyor mu ? ben nasıl tekrar geri yükleyecem
Eski 30-01-2009   #13 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Diğer içerikleri geri yükleyebiliyor ve yalnızca web kamerası görüntü resimlerini yükleyemiyorsanız, bu yanlış yedeklenmelerinden veya geri yüklenmelerinin mümkün olmamalarından kaynaklanan bir sorun olabilir. ConCon Retriever kısıtlaması söz konusu olabilir. Ne yazık ki bu konuda bir şey yapmanız mümkün değil. Ancak ilgili .cab dosyasını bulup WinRAR ile açarsanız, içindeki flash-gif dosyasını arşive çıkarmanız mümkün olabilir.
Eski 30-01-2009   #14 (mesaj-linki)
Rower - avatarı

teşekkürler adminim açıklayıcı bi cvp olmuş yalnız cab dosyasının içindeki içeriklerin pek bi önemi yok önemli olan bunu msn de gösterebilmekti anladığım kadarıyla şu an için bu tür içeriği geri yüklemenin bir imkânı yok ama sonrdan bununla ilgili bir çalışma yapabilirmisiniz
buda çok önemli bi konu ilerleyen günlerde böyle bisey gerçekleşebilir mi ?
Eski 30-01-2009   #15 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

montana adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
teşekkürler adminim açıklayıcı bi cvp olmuş yalnız cab dosyasının içindeki içeriklerin pek bi önemi yok önemli olan bunu msn de gösterebilmekti anladığım kadarıyla şu an için bu tür içeriği geri yüklemenin bir imkânı yok ama sonrdan bununla ilgili bir çalışma yapabilirmisiniz
buda çok önemli bi konu ilerleyen günlerde böyle bisey gerçekleşebilir mi ?
Dijital imzası olmayan bir içeriği MSN'e eklemek mümkün değil ne yazık ki.
Eski 15-02-2009   #16 (mesaj-linki)
mciveng - avatarı
wlm 2009 da kamera sorunu

merhaba arkadaslar
wlm 2009 u yukledim mikrofonsuz kamera goruntusunu actigimda kusursuz calisiyor.
mikrofonlu video goruntusu actigimda karsi taraftaki beni goruyo bende karsi tarafi goruyorum ama kendimi goremiyorum. bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.
simdiden cok tesekkurler
Eski 24-02-2009   #17 (mesaj-linki)
-AVALANCHE- - avatarı
Cvp: WLM 2009 Webcam Sorunu

Selam... WLM 14.0.8064.206 (son sürüm) kullanıyorum. Bu sürümü kullanlarda aynı sorun var mı.. merak ediyorum. Görüntülü arama yapıyorum.. sorun yok. Ama görüntü kalitesi eskiye oranla çok düşük. Handycam'imi webcam olarak kullanıyorum yani kalite çok iyiydi. Bu yeni sürümle bozuldu. Sonradan farkettim ki.. görüntü penceresi yukarı doğru genişlemiş. Dolayısıyla kalite düşmüş. Sonra bi güncelleme geldi yine. Bu sorun düzeldi ki ben bekliyordum zaten. Ama ne olduysa.. bugün görüntülü arama yaptım, yine görüntü bozuk. Anlamadım gitti. Kaldırıp, siteden yenisini indirip kurdum, hala aynı.

Çok uzattım, biliyorum Aynı sorun var mı kimsede ve düzeldi mi? Şimdiden teşekkürler.
Eski 24-02-2009   #18 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Şu mesajlara bir göz atın:
Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı
Bu sorunun çözümünü buldum. Daha doğrusu ortada sorun yok, sadece kamera boyutlarında bir iyileştirme yapılmış. O da şu; ekran çözünürlüğünüze göre kamera boyutlarında bir sınırlama getirilmiş. Örnek verecek olursak, 1024*768 çözünürlük kullanana "Büyük" boy kamera seçme şansı verilmiyor. Mesela 800*600 çözünürlükte ise "Orta" boyu dahi izin verilmiyor. Bu sınırlamayı uygun buldum, çünkü benimki 1024*768 çözünürlükte görüntülü aramada kameralar birbirlerini sıkıştırıyordu.
WLM 2009 (0x8ac70004) - (0x8ac70202) - (0x8ac70013) Hataları ve Çözümü

Ayrıca web kameranızın üreticisinin sitesinden daha güncel bir sürücüsünün olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Eski 25-02-2009   #19 (mesaj-linki)
-AVALANCHE- - avatarı

1440x900 benim ekranım. Görüntü boyutunu orta ve küçük denedim. Aynı. Kalite yine düşük.
Anlamadığım şey.. resmi sürümden kısa süre sonra yeniden güncelleme gelmiş ve düzelmişti. şimdi ne oldu da tekrar bozuldu, anlayamıyorum
Eski 25-02-2009   #20 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

-AVALANCHE- adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
1440x900 benim ekranım. Görüntü boyutunu orta ve küçük denedim. Aynı. Kalite yine düşük.
Anlamadığım şey.. resmi sürümden kısa süre sonra yeniden güncelleme gelmiş ve düzelmişti. şimdi ne oldu da tekrar bozuldu, anlayamıyorum
WLM > Araçlar > Ses ve görüntü kurulumu ekranından web kamerası ayarlarına ulaşıp bazı değişiklikler yaptıktan sonra (kameranızın markası ve modeline göre) yeniden denediniz mi?

Daha önce de belirttiğim gibi güncel sürücüsünü indirip kurmanız sorunu çözmeniz konusunda yardımcı olabilir.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009, sorunları, webcam, wlm
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLM 2009 Webcam Sorunları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Webcam Sorunları EnCoY MSN Teknik Destek/Bilgiler 129 1 Hafta Önce 02:45
Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın GSliyek Cep Telefonları (Mobil Dünya) 7 12-04-2008 13:42
Webcam ve Kız Arkadaşı Morrigan Karışık Flash'lar/Video'lar 11 22-12-2007 16:30
Webcam xxxDanieLxxx Flash Oyunlar 0 19-07-2007 13:51
WebCam Blue Blood Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 0 21-02-2007 23:51