| | #11 (mesaj-linki) | |
| MSN 9.0 Webcam DDP Geri Yükleme Sorunu
Ewet arkadaslar herkese selamm bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel konuyu açma sebebim ConCon Retriever programı ile yedeklediğim içerikleri geri yükleyemiyorum konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım bu benim için çok önemli mutlaka yapmam lazım bu soruna çözüm bulursanız çok sevinirim şimdi anlatayım conconla hersey çok süperdi msn imdeki herseyi bi güzel yedekledim buraya kadar hersey çok süperrr ama geri yüklemek istediğmde hüsrana uğradım ![]() aslında bi çoğunu geri yükledim ama benim için en önemli olan seyi yükleyemedim oda msn 2009 un yeni özelliği olan web kamerası ile kendi oluşturduğumuz dinamik görüntü resmi yani resimdeki WebcamDDP ![]() şimdi bunu yedekleyebiliyorum faka geri yüklemek istediğimde concon bi sürü hata veriyor aldığım hatalar resimde ![]() ![]() evet arkadaslar lütfen buna bi çare bulalım forumda çok aradım bulamadım aslında concon sabitlenmiş bi konu ama benim sorunumu çözemedi o başlık ilgilenen herkese şimdiden çok teşekkürler bu çok önemli benim için ya ne güzel seviniyodum ohh tekrar geri yüklerim diye havamızı aldık | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WebcamDDP geri yükleme sorunu msn 9.0
kimse bu konu hakkında bisey bilmiyor mu ? ben nasıl tekrar geri yükleyecem
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Diğer içerikleri geri yükleyebiliyor ve yalnızca web kamerası görüntü resimlerini yükleyemiyorsanız, bu yanlış yedeklenmelerinden veya geri yüklenmelerinin mümkün olmamalarından kaynaklanan bir sorun olabilir. ConCon Retriever kısıtlaması söz konusu olabilir. Ne yazık ki bu konuda bir şey yapmanız mümkün değil. Ancak ilgili .cab dosyasını bulup WinRAR ile açarsanız, içindeki flash-gif dosyasını arşive çıkarmanız mümkün olabilir.
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
teşekkürler adminim açıklayıcı bi cvp olmuş yalnız cab dosyasının içindeki içeriklerin pek bi önemi yok önemli olan bunu msn de gösterebilmekti anladığım kadarıyla şu an için bu tür içeriği geri yüklemenin bir imkânı yok ama sonrdan bununla ilgili bir çalışma yapabilirmisiniz buda çok önemli bi konu ilerleyen günlerde böyle bisey gerçekleşebilir mi ? | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WebcamDDP geri yükleme sorunu msn 9.0 | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| wlm 2009 da kamera sorunu
merhaba arkadaslar wlm 2009 u yukledim mikrofonsuz kamera goruntusunu actigimda kusursuz calisiyor. mikrofonlu video goruntusu actigimda karsi taraftaki beni goruyo bende karsi tarafi goruyorum ama kendimi goremiyorum. bu konuda yardimci olursaniz sevinirim. simdiden cok tesekkurler | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam Sorunu Selam... WLM 14.0.8064.206 (son sürüm) kullanıyorum. Bu sürümü kullanlarda aynı sorun var mı.. merak ediyorum. Görüntülü arama yapıyorum.. sorun yok. Ama görüntü kalitesi eskiye oranla çok düşük. Handycam'imi webcam olarak kullanıyorum yani kalite çok iyiydi. Bu yeni sürümle bozuldu. Sonradan farkettim ki.. görüntü penceresi yukarı doğru genişlemiş. Dolayısıyla kalite düşmüş. Sonra bi güncelleme geldi yine. Bu sorun düzeldi ki ben bekliyordum zaten. Ama ne olduysa.. bugün görüntülü arama yaptım, yine görüntü bozuk. Anlamadım gitti. Kaldırıp, siteden yenisini indirip kurdum, hala aynı. Çok uzattım, biliyorum Aynı sorun var mı kimsede ve düzeldi mi? Şimdiden teşekkürler. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam Sorunu
Şu mesajlara bir göz atın: WLM 2009 (0x8ac70004) - (0x8ac70202) - (0x8ac70013) Hataları ve Çözümü Ayrıca web kameranızın üreticisinin sitesinden daha güncel bir sürücüsünün olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam Sorunu 1440x900 benim ekranım. Görüntü boyutunu orta ve küçük denedim. Aynı. Kalite yine düşük. Anlamadığım şey.. resmi sürümden kısa süre sonra yeniden güncelleme gelmiş ve düzelmişti. şimdi ne oldu da tekrar bozuldu, anlayamıyorum | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam SorunuDaha önce de belirttiğim gibi güncel sürücüsünü indirip kurmanız sorunu çözmeniz konusunda yardımcı olabilir. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, sorunları, webcam, wlm |
WLM 2009 Webcam Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Webcam Sorunları | EnCoY | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 129 | 1 Hafta Önce 02:45 |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | GSliyek | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 12-04-2008 13:42 |
| Webcam ve Kız Arkadaşı | Morrigan | Karışık Flash'lar/Video'lar | 11 | 22-12-2007 16:30 |
| Webcam | xxxDanieLxxx | Flash Oyunlar | 0 | 19-07-2007 13:51 |
| WebCam | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 21-02-2007 23:51 |