| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam Sorunu
Yukardaki sorunu dün bir arkadaşımla görüntülü görüştükten sonra bende yaşamaya başladım.Acaba bu konuda bir çözüm yokmu?.Klasik olan her yolu denedim ama sorun çözülmedi.Aşağıdaki linte de bir arkada aynı sorunu yaşıyor http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...ml#post1405536 | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |||||
İnceleyin: http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...**-sorunu.html | |||||
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
valla bende 2009 yükledim webcam cok net gösteriyodu ilk gün ilk defa o kadar net gösterdi daha sonra eskisinden kötü oldu kamera acıyorum ama böle hareket ettigim zaman bozuluyo sabit durursam düzelyo nasıl yapabilirim yardım edersniz sevinirim
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam Sorunu | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar,bir bilen varsa yardımınızı rica ediyorum.Daha önce yazılmış ama cevap verilmemiş.Yeni msnde yani WLM2009 da görüntülü konuşma yaptığınızda boyutlar KÜÇÜK VE ORTA olarak konmuş BÜYÜK SEÇENEĞİ YOK sadece tam ekran seçeneği var.msn 8.5 daki gibi büyük seçeneğini nasıl sağlayabiliriz?Görüntü de pek net değil bu sürümde.Teşekkürler şimdiden. | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam SorunuMessenger, karşılıklı iki kamera açıldığında ikisinin de pencereye dolayısıyla ekrana düzgün biçimde sığdığından emin olmak için ekran çözünürlüğüne göre Büyük hatta Orta boyutları ayarlamaya artık izin vermiyor. Büyük boyutu kullanmak için ekran çözünürlüğünüzü Denetim Masası'ndan artırmanız gerekiyor. Monitörünüz o kadar büyük çözünürlüğü desteklemiyorsa yapacağınız bir şey yok. | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam Sorunu ahmetgns Teşekkür ederim cevabınız için.Belki WLM2009 u yapanlar ileride bir çözüm getirirler ya da bir eklenti olur.
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
Diger sayfalarda arkadaşların resimlerle belirttigi ortak sorunumuzla ilgili herhangi bir çözüm yazılmıyor... sanırım bu sorunun br çözümü yok.
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam Sorunuaz kaldı deliricem ![]() normalde webcam harika çalışıyor ses ve görüntü kurulumu yapıyorum ordada çalışıyor ama gel gelelim bir arama yaptığımda kamera yok ![]() hatta karşı tarafdan arama geldimi bittim sürekli windows kapatıyor msni ![]() vista kullanıyorum bütün güncellemeler tamam sorun nerde anlamış değilim kameranın sürücülerini kaldırıp yeniden yükledim ama nafile normalde çalışıyor msn üzerinden yok ![]() | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
İlk sayfalarda resimlerle anlatılmış ve gösterilmiş sorunla ilgili hala bir çözüm yazılmadıgını görmek üzücü bir durum. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, sorunları, webcam, wlm |
| webcam sorunu, |
WLM 2009 Webcam Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Webcam Sorunları | EnCoY | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 129 | 1 Hafta Önce 02:45 |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | GSliyek | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 12-04-2008 13:42 |
| Webcam ve Kız Arkadaşı | Morrigan | Karışık Flash'lar/Video'lar | 11 | 22-12-2007 16:30 |
| Webcam | xxxDanieLxxx | Flash Oyunlar | 0 | 19-07-2007 13:51 |
| WebCam | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 21-02-2007 23:51 |