| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam Sorunları
Merhabalar Düşünün ki bilgisayarınızda WLM 2009 kullanıyorsunuz ve sohbetlerde kamera açamıyorsunuz (karşı tarafın görüntüsü geliyor) bunun kamera hatası olduğunu düşünüyordum fakat aynı makinede farklı msn hesabı ile girilince hiçbir sorun yok? Çözemedim Sorunu..? Messenger : WLM 2009 (en son güncellemesi yapılmıştır) Notebook : Lenovo SL500 işletim sistemi vista MsnPlus! : 4.82.0.368 Apatch yapmıştım ama sorun ondandır die kaldırdım.. | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam SorunlarıWindows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
bu bilgisayarda Documents and Settings falan yok yaa ilk defa rastladım böyle bişeye bu normal mi? aratıyorum yok öyle bişi live contact dosyasını aratıyorum öyle bişide yok programı kaldırmadan hesabımla ilgili kısımları nası silicem ben başka bi yolu varmı? beni unut kısmından unut dedim belki siler bilgilerimi ama hayır sorun devam etti..?
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam Sorunları | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam Sorunları wlm 2009 kullanmaktayım sadece görüntü yolladığımda ben onu görüyorum ama.ben bağlancakken görüntülü arama sona erdi diyor ben onu görüorum ama bnmki açılmıyor..web cam yeniden tanıttım olmadııı.başka fikri olan
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Webcam SorunlarıLive Messenger 9 da sık karşılaşılan sorunlardan da biriymiş malesef. Ki ben de son bir haftadır aynı sorunla mücadele etmek zorunda kaldım ve aşağıda yazdığım yöntemle şimdilik bu problemden kurtuldum diyebilirim. Bir de siz deneyin, bakalım işe yarayacak mı? 1- MSN ana penceresinde menude bulunan ARAÇLAR >>> SES GÖRÜNTÜ KURULUMU na girin. ![]() 2- Hoparlör/Mikrofon veya Hoparlör ayarlarını yaptıktan sonra "İleri" seçeneği ile webkamerası ayarları aşamasına ulaştığınızda, "DEVRE DIŞI BIRAK" şeklinde değiştirip " SON" diyin. ![]() 3- Daha sonra tekrar ana penceredeki menu çubuğundan ARAÇLAR >> SEÇENEKLER >> KİŞİSEL adımları ile "Web kameramın olduğunu başkalarının görmesine izin ver" seçeneğinin aktif olduğundan emin olun. Değilse kutuyu işaretleyin ve "uygula" diyip kapatın. 5- Tekrar menu çubuğundan Araçlar >> Ses ve Görüntü Kurulumuna girin. Mikrofon /hoparlör ayarlarını geçtikten sonra bu sefer kullandığını web kameranızı seçip "SON" diyin. 6- Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra listenizdeki herhangi bir çevrimiçi kişinin penceresini açıp kendi webcam simgenize tıklayın ve "Web kameramı göster" seçeneğinin aktif olup olmadığından emin olun. Aktif ise onu tıklayarak görüntünüzün açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz. ![]() Zaten bu sorunu yaşarken dikkat ettiyseniz "Web cameramı göster" seçeneğiniz aktif değildir. Eğer ki aktif hale getirebilirseniz sorunu hallettiniz anlamına gelir . Umarım bu bilgiler işinize yarar. Kolay gelsin. Hi-LaL | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
Meraba arkadaslar benim problemim windows live messenger 9 ile webcami sadece belirli bir kisiye acamamamdan kaynaklaniyor. Baglanti kuruluyor,Baglandi diyor. tam acacakken Webcam oturumu sona erdi. die hata veriyor. Daha once boyle bir sorun yoktu. sonradan olustu. baska arkadaslara webcam acabiliyorum. simdi diyeceksiniz ki sorun karsida. ama isin tuhaf tarafi karsidaki arkadas da ben haric diger herkese webcam acabilior. yalniz evimden baska bir bilgisayar ile msn acip denersek oluyor. WLM 8.5 kurup denedigimizde de bir sorun olmuyor karsilikli gorusebiliyoruz. ama malum surekli versiyon yukselt deyip duruyor hatta bazen acmaz oluyor. yeniden yukledim karsi tarafta yeniden yukledi hatta format attim kendi bilgisayarima sonuc ayni. iste boyle, ne yapmali? ilgilenenlere simdiden tesekkurler. | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
Araştırdığım kadarıyla bu soruna sık sık takılıp çıkarılan webcam ler ya da eski sürüm üstüne kurulan yeni sürüm neden olabilmekteymiş. Live Messenger 9 da sık karşılaşılan sorunlardan da biriymiş malesef. Ki ben de son bir haftadır aynı sorunla mücadele etmek zorunda kaldım ve aşağıda yazdığım yöntemle şimdilik bu problemden kurtuldum diyebilirim. Bir de siz deneyin, bakalım işe yarayacak mı? 1- MSN ana penceresinde menude bulunan ARAÇLAR >>> SES GÖRÜNTÜ KURULUMU na girin. 2- Hoparlör/Mikrofon veya Hoparlör ayarlarını yaptıktan sonra "İleri" seçeneği ile webkamerası ayarları aşamasına ulaştığınızda, "DEVRE DIŞI BIRAK" şeklinde değiştirip " SON" diyin. 3- Daha sonra tekrar ana penceredeki menu çubuğundan ARAÇLAR >> SEÇENEKLER >> KİŞİSEL adımları ile "Web kameramın olduğunu başkalarının görmesine izin ver" seçeneğinin aktif olduğundan emin olun. Değilse kutuyu işaretleyin ve "uygula" diyip kapatın. 5- Tekrar menu çubuğundan Araçlar >> Ses ve Görüntü Kurulumuna girin. Mikrofon /hoparlör ayarlarını geçtikten sonra bu sefer kullandığını web kameranızı seçip "SON" diyin. 6- Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra listenizdeki herhangi bir çevrimiçi kişinin penceresini açıp kendi webcam simgenize tıklayın ve "Web kameramı göster" seçeneğinin aktif olup olmadığından emin olun. Aktif ise onu tıklayarak görüntünüzün açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz. Zaten bu sorunu yaşarken dikkat ettiyseniz "Web cameramı göster" seçeneğiniz aktif değildir. Eğer ki aktif hale getirebilirseniz sorunu hallettiniz anlamına gelir . Umarım bu bilgiler işinize yarar. Kolay gelsin. Hi-LaL A | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: wlm 2009 da kamera sorunukameranın görünüp görünmediğine bak eğer burda bi sorun yoksa; "başlat/denetim masası/program ekle kaldıra" gir. orada "windows live temel parçalar" var ona tıkla "onar" de. işlemi tamamladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat. sorun çözülmüş olacaktr. ---remo361 | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
yaa arkadaslar benim cam calısıyor karsı tarafı görebiliyorum o da beni görebiliyorr ancak görüntülü konusma ya da arama yaptığım zaman benim sesim gitmiyor.msn laptopun dijital mikrofonunu görmüyor ve mikrofon devre dışı bırakılmış oluyor.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler ...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, sorunları, webcam, wlm |
| web kamerasi oturumu sona erdi, |
WLM 2009 Webcam Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Webcam Sorunları | EnCoY | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 129 | 1 Hafta Önce 02:45 |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | GSliyek | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 12-04-2008 13:42 |
| Webcam ve Kız Arkadaşı | Morrigan | Karışık Flash'lar/Video'lar | 11 | 22-12-2007 16:30 |
| Webcam | xxxDanieLxxx | Flash Oyunlar | 0 | 19-07-2007 13:51 |
| WebCam | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 21-02-2007 23:51 |