Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-03-2008   #1 (mesaj-linki)
Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu

Ben tamamen kaldırmak istiyorum diyelim.. Ama smileylerimin hepsinin durmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-03-2008   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

ShadowFlame adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben tamamen kaldırmak istiyorum diyelim.. Ama smileylerimin hepsinin durmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
C:\Documents and Settings\-kullanıcı adınız-\Application Data\Microsoft\MSN Messenger

Bu klasörü silmeyin.

Ayrıca bu programla Messenger içeriklerini yedekleyebilirsiniz:
ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme
Eski 13-01-2009   #3 (mesaj-linki)
jenahlateem - avatarı
Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu

msn imi silmek istiyorum fakat ekle/kaldır da goremıyorum..bu sebep ıle de yenı versıyonu yukleyemıyorum.cunku zaten 2009 yuklu gorunuyor fakat calıstıramıyorum aldıgım hata da su:
C:program files/windows live/messenger/msnmsgr.exe
uygulama yapılandırılması doğru olmadığından, bu uygulama başlayamadı. uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.

yardımlarını ıcın sımdıden tesekkurler..
Eski 17-01-2009   #4 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu

Windows Live 2009 ürünleri Program Ekle veya Kaldır penceresinde "Windows Live Temel Parçalar" adıyla bulunuyor. Bu adı bulup "Değiştir/Kaldır"a tıklayın ve önce Onar seçeneğini deneyin. Onarma tamamlandığında sorun hala devam ediyorsa, Kaldır seçeneği ile Messenger'ı kaldırın. Tekrar kurun. Sorun devam ediyorsa Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? konusunda anlatılan klasörleri de silmeyi deneyin.
Eski 23-01-2009   #5 (mesaj-linki)
efes06
Windows Live Messenger Yükleme/Kaldırma Sorunu

Öncelikle merhaba siteye yeni üye oldum. Konuları karıştırabildiğim kadarıyla sorunumu gidermeye çalıştım fakat halen olmadı işte sorunum:

Pc'ye format attıktan sonra Windows Live Messenger 9.0 Final sürümünü yükledim. İçinden birsürü yükleme çıktı örneğin Writer Oturum açma yardımcısı vb. Bu sürümü yükledikten sonra beğenmedim ve 9.0 betayı yüklemek için pcden kaldırdım fakat 9.0'ı indirip yüklemeye çalıştığımda aşağıdaki sorunla karşılaştım..

Daha sonra Pc'de C ve D klasörlerinden Msn le ilgili ne varsa sildim ve yine yüklemek istediğimde aynı sorunla karşılaştım.. Fakat Pc'de Msn programı yüklü değil. Keza yukardaki resimdeki Messenger'ı Başlat yazısına tıklattığımda hiçbişiyin açılmadığını farkettim... 2 gündür sorunu çözemedim. Pc'mde Msn olmamasına rağmen yukardaki resimdeki yazıyla karşılaşıyorum.. Yardımlarınızı Bekliyorum...
Eski 25-01-2009   #6 (mesaj-linki)

Bendede aynı sorun var çözüm bulursanız seviniriz..
Eski 25-01-2009   #7 (mesaj-linki)

Ayrıca Sabitlenmiş 2 Tane bununla ilgili konu var ama ikisindeki çözümler de işe yaramıyor..
Eski 25-01-2009   #8 (mesaj-linki)

Arkadaşlar Bu Konuyu İnceleyiniz: Windows Live Messenger'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? Ve Ayrıca Size Önerim regcleaner Yüklemenizdir...Çalıştırıp İçine Bakın Bu Sorunu Çözmek İçin Yardımcı Olabilir.
Eski 25-01-2009   #9 (mesaj-linki)

O konuya baktım hiçbiri işime yaramadı.. Unlocker ile ne yapabilirim ki ? Bilgisayarda "MSN , Live , Messenger" aratıyorum hiçbirini bulamıyor dll bile ama halen yüklü diyor WLInstaller'de..
Eski 25-01-2009   #10 (mesaj-linki)

regcleaner'i Kurup Çalıştırdıktan Sonra Halen Yüklümü Yüklü Değil mi? Olduğunu Gösterir...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
kaldıramama, live, messengerı, sorunu, windows
messenger tamamen kaldirma, windows live kaldirmak, windows live msn yukleme sorunu, windows live temel parcalar, windows live temel parcalar nedir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger'ı nasıl indirebilirim? berusa55 Soru-Cevap 11 5 Gün Önce 14:05
Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu erci MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 18-10-2009 00:06
Windows Live Messenger Donma Sorunu YaSıNSs MSN Teknik Destek/Bilgiler 56 17-10-2009 01:02
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 25-06-2009 17:26
Windows Live Communications Platform Sorunu vechy Arşive Kaldırılan Konular 7 11-01-2009 15:25