| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 - Windows Live Messenger'da Mailleri Görüntüleme Sorunu
Mrb arkadaşlar WLM'de maillerimi görüntülemek istediğimde yabancı bir hotmail sayfasına yönlendiriyor ve benden önce kim o sayfaya giriş yaptıysa o mail adresini hatırlıyor. Yani kendisi giriş yapmayıp benden bilgi istiyor. Sırf bu sebepten dolayı MSN 8.5 geçmeyi düşünüyorum, bu sorunu nasıl halledebilirim?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Windows Live Messenger'da Mailleri Görüntüleme Sorunu
evet aynı sorun bende de mevcut.. yardımlarınızı bekliyoruz...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
Bu sorun daha önce WLM 2009'la ilgili konuda sorulup cevaplanmıştı. Oradan kopyalıyorum:
Son Düzenleyen ahmetgns; 28-01-2009 @ 01:26. Sebep: Dil adı düzeltildi. | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Peki bildirime nasıl gönderebiliriz birde ne yazacağız?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ben şoyle çozdum ilk once maxthon 2.0 tarayıcıyı kurun genaral bolumunden restore ie dfault broeser deçim okeyleyi save setting diyip çıkın düzeliyooooooo!!!!!!!!!!! sanırsan ienin register ayarlarını suzeltiyoo kaç gundur uğraştımmmmmm....sonra maxthonu silebilirisniz
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 - Windows Live Messenger'da Mailleri Görüntüleme Sorunu | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Valla ben bugün çözdüm nasıl çözdün diyeceksiniz.. Messengeri sildim tamamen sonra Hotmail'in sitesinden Yenisi indirdim kurdum şimdi gayet süper çalışıyo.. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
ama aynı sorun bende de çıkıyor | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, görüntüleme, live, mailleri, messengerda, sorunu, windows, wlm |
| hotmail baska dilde aciliyor, maillerimi ac, messenger gelen kutusunu ac, windows live posta kutusu, windows messenger gelen kutusu, |
WLM 2009 - Windows Live Messenger'da Mailleri Görüntüleme Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger'da E-Posta Bildirimleri Sorunu | ahmetgns | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 7 | 3 Gün Önce 17:28 |
| Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu | ShadowFlame | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 34 | 6 Gün Önce 19:25 |
| Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu | erci | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 18-10-2009 00:06 |
| Windows Live Messenger Donma Sorunu | YaSıNSs | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 56 | 17-10-2009 01:02 |
| MSN Messenger'da Üye Girişi Penceresindeki Önceden Giriş Yapılmış Mailleri Kaldırmak | Sorrow | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 1 | 18-06-2006 13:37 |