| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009'da Stereo Mix Sorunu
Ses klibi ve Stereo Mix yardımıyla MSN'de dinlediklerimizi göndermek mümkündü.Ama sorun bende mi bilemiyorum artık değil sanırım.WLM 14 yükledikten sonra(Orjinal Live sitesinden), bu özelliği kaybettim.Stereo Mix Ses ve Görüntü kurulumu bölümünde gözükmüyor! Ne yaptıysam düzeltemedim.Windows üzerinde açık gözüküyor.Ama Messenger içinde yok gibi.Windows Vista Ultimate 32Bit kullanıyorum.Ses kartım da Realtek.Daha önce böyle bir sorun olmamıştı.Realtek Ses Yönetiminden ayarlara da baktım onlarda normal gözüküyor.Stereo Mix'i varsayılan kayıt aygıtı ayarlamış olmama rağmen listede görünmüyor.Aynı zamanda normal mikrofonu çıkarınca da liste boş gözüküyor. ![]() ![]() Uzun zamandır internette araştırıyordum ama bir sonuca ulaşamadım.Son çare olarak buraya yazmak istedim.Hiç değilse sürüm ile ilgili olup olmadığını öğrensem silip yeniden BETA olanını kurucam zaten.BETA'sını kullanırken bu sorun yoktu. Son Düzenleyen ahmed; 09-02-2009 @ 11:19. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 'da Stereo Mix Sorunu
Windows XP SP3 üzerinde WLM 2009 Final sürümde ben kayıt aygıtı olarak bilgisayarımda çalan sesi gösterip Ses Kliplerini o çalan şey üzerinden gönderebiliyorum. Kayıt aygıtı seçme listesinde üç tane farklı aygıtın isimlerini görebiliyorum. Birisi normal ses kartı, biri Bluetooth bilmem ne, birisi de USB kameranın mikrofonu. Messenger'ın kendisinde herhangi bir sorun yok galiba, sorun sizin bilgisayarınızda olabilir. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 'da Stereo Mix Sorunu
sorun arkadasın bilgisayarında değil sorun vistada aynı problem bendede var
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 'da Stereo Mix Sorunu VistayLa aLakası oLduğunu zannetmiyorum ( Şahsen ) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 Mikrofon Sorunu
İyi günler! Foruma yeni üye oldum. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Notebook kullanıcısıyım. Ekranda olan webcamin mikrofonunu bütün uygulamalar görürken wlm 2009 görmüyor. Bir önceki versiyon sorunsuz görüyordu. Bu sorun yaklaşık wlm 2009 kurduğumdan bu yana var. Yardımcı olursanız sevinirim! Şimdiden teşekkürler!
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Mikrofon Sorunu
Kimse bu sorunu yaşamamış sanırım Lütfen bile varsa yardım etsin!
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Daha fazla detay belirtin lütfen. Notebook markası/modeli, aygıt isimleri, mümkünse ekran görüntüleri vs...
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Notebook packard bell me35-t-024, ses kartı conexant smartaudio 221, ekranındaki webcam ise USB bağlantılı olarak görünüyor bison webcam. İlşletim sistemi vista. Kayıt aygıtlarında webcam in mikrofonu dijital usb ses birimi olarak görünüyor. Örneğin skype görüyor onun mikrofonunu. MSN in bir önceki sürümü olan 8,5 görüyor. Ama bu yeni msn sadece kameranın görüntü algılama kısmını görüyor. Naptıysam gösteremedim kameranın mikrofonunu. Bilgisayardaki mikrofon girişine mikrofon taktığımda taktığım mikrofonu görüyor.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 Mikrofon Sorunu | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Denedim zaten güncel sürücü yok aldığımda içinden çıkan driver cd sindeki sürüclerle sitedeki sürücüler aynı ama yinede ordanda indirip kurdum sürücüyü yine olmadı. Yani bir çok şeyi denedim.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009da, mix, sorunu, stereo, wlm |
| stereo mix, |
WLM 2009'da Stereo Mix Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu | irm_mri | Messenger Plus! | 16 | 10-10-2009 00:03 |
| WLM 2009'da oyun nasıl oynarım? | Ziya-gul | Soru-Cevap | 1 | 24-03-2009 00:22 |
| Msn 2009 versiyonunda stereo mix nasıl seçilir? | ToRnedo | Soru-Cevap | 4 | 22-02-2009 23:49 |
| Sagopa Kajmer 2009'da albüm çıkartacak mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 11-01-2009 19:17 |
| Stereo kulaklıktan ses gelmiyor,ne yapmalıyım? | sheitean | Soru-Cevap | 1 | 07-12-2008 20:35 |