Windows Live: Güncelleme Geliyor Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-02-2009   #1 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Windows Live: Güncelleme Geliyor

Windows Live Wave 3 için güncelleme paketi yolda: Yeni güncelleme neleri değiştirecek?

Windows Live: Yakında güncellenecek.

Aralık ayında yayınlanan ve içinde popüler anında mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger'ın yeni sürümünü de barındıran Windows Live Wave 3 paketi yakında güncellenebilir. Haberin kaynağı Arstechnica teknoloji sitesi.

Paketin çevrimiçi bileşenlerinden olan Live Hotmail bazı değişiklikler geçirmişti. Mesela bazı ülkelere sunulan Pop3 erişimi yakında tüm ülkelere dağılacak. Güncelleme içerisinde doğrudan Hotmail üzerinden kullanılabilecek, web tabanlı bir Windows Live Messenger var.

Anında mesajlaşma yazılımının yerel sürümü de bir güncellemeye tâbi tutulacak. Bu güncelleme yeni özellikler içermeyecek, hata düzeltimi ve Windows 7 ile bütünleşme sürecine ağırlık verilecek.

Bu ara-güncellemeden farklı olarak yeni Live Wave 4 sürümünün de bu sene içerisinde çıkması bekleniyor. Bu sürümün özellikle Windows 7'nin çıkışıyla paralel olarak yayınlanacağı düşünülüyor.

Bilgi için: Microsoft

Son Düzenleyen ahmed; 08-02-2009 @ 13:04.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 31-08-2009   #2 (mesaj-linki)
Lost - avatarı
Live Messenger'e Zorunlu Güncelleme

Merhaba Arkadaşlar ben bi sitede bunu okudum şaşırdım gerçekten böyle birşey varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Live Messenger servisi eski sürümü ile çalışmayacak. Yeni güncelleme bir çok güvenlik açığını kapatıyor. Kullanıcılar yep yeni bir arayüz ile karşı karşıya kalıyor.
Microsoft, Live Messenger kullanıcılarını yeni sürüme güncelleme yapmaları için baskı yapıyor. Özellikle Live Messenger 8.0, 8,5 ve 14 adlı sürümler bir an önce 14.0.80.89'a yükseltilmesi gerekiyor. Bu yeni sürüm önceki sürümlerde yer alan birçok güvenlik açığını kapatması için büyük önem taşıyor.

Çok daha eski sürümleri kullanan kullanıcılar Microsoft'un zorunlu tuttuğu güncellemeden muaflar.

Microsoft'un bu uyarısını birçok kişi aldırış etmiyor. Fakat 8.0 ve 8.5 sürümünü kullanan kişiler Eylül'ün ortasına kadar yeni sürüme geçmeleri gerekiyor. 14.0 sürümüne sahip olan kullanıcılar da Ekim'in sonuna kadar süre tanınmış. Yeni sürüme geçmeyen kullanıcılar bu tarihlerden sonra Live Messenger'i kullanamayacaklar.

(Alıntıdır)
Eski 1 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Windows Live: Güncelleme Geliyor

mrb arkadasim ben bi program yükledim Windows Install Clean Up adi bu msn icin hata veriyodu msn bende internette okudugumu yaptim icindeki windows olan her seyi sildim simdi hic bir klasörümü acamiyorum donup kaliyo ve pc yi tekrar baslatiyorum ltf yardim edin tskler rep+
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live: Güncelleme Geliyor Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 3 Gün Önce 00:15
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows St Valentin 8.1.0178 Skin - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 4 20-05-2009 20:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35
Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 04-11-2006 11:29