MSN Messenger Çocuk Kilidi - MSN Messenger Çocuk ID'Sini Kapatma Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-03-2009   #1 (mesaj-linki)
asla_asla_deme - avatarı
MSN Messenger Çocuk Kilidi - MSN Messenger Çocuk ID'Sini Kapatma

Bu özellik yalnızca şu ülkeler için geçerlidir: ABD, Avustralya, İngiltere, Kanada, Almanya, İspanya, Meksika, Fransa ve Japonya. Bu özellik MSN 8 veya sonraki sürümünü gerektirir.

Bazı Windows Live hizmetleri, kullanıcının kaydolurken bir doğum tarihi vermesini gerektirir.Tarih Belirtmediğimiz Zaman ve yukarda Belirtmiş oldugum Ülkeler Olunca Aşagıda Sorunla Karşılaşıyoruz . (Msn Açtıgımız Zamanda Hotmail Girdigimiz Zaman Karşımıza Bu Sayfa Gelcek Hep)

cocuk kilidi.png

Çıkan Bu Sayfada " I'm an adult .Why ** ı Seeing this page" Yere Tıklıyoruz.
Get Permission Now ve Ask By E-Mail Seceneklerine Tıklagınız Zaman Tekrar Bu Sayfaya Ulaşcaksınız Onun İçin İçerigine Girmiyorum.

cocuk kilidi 2.png

Çıkan bu Sayfada Kredi Kartı Bilgilerinizi giriyorsunuz.Kredi Kartı Bilgilerinizi Girdiginiz Zaman Her Hangi Bir Para Alınmıyor Bu Konuda Endişeniz Olmasın.(Kredi Kartı Bilgilerimi Girmek İstemıyorum"İnternete Güvenmiyorum" Diyenlerinizde Olcaktır. Eğer Kredi Kartı Bilgilerinizi Girmesseniz Mail Ulaşamazsınız) Bilgileri Doldurdugunuzda

cocuk kilidi 3.png

Bu Resmi Görceksiniz.devam Tıklayarak Yolumuza Devam Ediyoruz.

cocuk kilidi 4.png

Bitti Tusuna Basıyoruz.

cocuk kilidi 5.png

Ve Mutlu Son Burda Kişisel Bilgilerimizi Düzeltigimiz Zaman Eski Haline Dönuyor Msn'mız Ve Hotmail Adresimiz.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-09-2009   #2 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN Messenger Çocuk Kilidi - MSN Messenger Çocuk ID'Sini Kapatma

Alıntı:
msn kilidi

msn im calindi calinan msn i kitleyebilirmiyim?böyle bir imkan varmi.kötü niyetli kullaniliyor
Eski 04-10-2009   #3 (mesaj-linki)

İyi Günler...

Kredi kartı numaramı vermeme ragmen açamıyorum.. Birilerinde resim yükleyerekte açıldıgını duymuş olmama ragmen ingilizcem olmadıgı için başaramıyorum..
Yardımcı olursanız memnun olurum..
Eski 05-10-2009   #4 (mesaj-linki)
Misafir

srkn bendede aynı sorun var bı türlü kurtulamıyorum.bir sürü kart numarası girdim olmadı
bi yolunu bulursan bana yaz olur mu ((
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Çocuk, idini, kapatma, kilidi, messenger, msn
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger Çocuk Kilidi - MSN Messenger Çocuk ID'Sini Kapatma Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çocuk Gelişimi - Çocuk Gelişimci Gabriella Meslekler 8 18-10-2009 16:39
Çocuk Modası ve Çocuk Moda Markaları Requiem Moda 43 28-08-2009 23:22
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 17:42
Çocuk Hakları Sözleşmesi Blue Blood Hukuk 4 18-09-2008 15:27
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13