| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger Çocuk Kilidi - MSN Messenger Çocuk ID'Sini Kapatma Bu özellik yalnızca şu ülkeler için geçerlidir: ABD, Avustralya, İngiltere, Kanada, Almanya, İspanya, Meksika, Fransa ve Japonya. Bu özellik MSN 8 veya sonraki sürümünü gerektirir. Bazı Windows Live hizmetleri, kullanıcının kaydolurken bir doğum tarihi vermesini gerektirir.Tarih Belirtmediğimiz Zaman ve yukarda Belirtmiş oldugum Ülkeler Olunca Aşagıda Sorunla Karşılaşıyoruz . (Msn Açtıgımız Zamanda Hotmail Girdigimiz Zaman Karşımıza Bu Sayfa Gelcek Hep) cocuk kilidi.png Çıkan Bu Sayfada " I'm an adult .Why ** ı Seeing this page" Yere Tıklıyoruz. Get Permission Now ve Ask By E-Mail Seceneklerine Tıklagınız Zaman Tekrar Bu Sayfaya Ulaşcaksınız Onun İçin İçerigine Girmiyorum. cocuk kilidi 2.png Çıkan bu Sayfada Kredi Kartı Bilgilerinizi giriyorsunuz.Kredi Kartı Bilgilerinizi Girdiginiz Zaman Her Hangi Bir Para Alınmıyor Bu Konuda Endişeniz Olmasın.(Kredi Kartı Bilgilerimi Girmek İstemıyorum"İnternete Güvenmiyorum" Diyenlerinizde Olcaktır. Eğer Kredi Kartı Bilgilerinizi Girmesseniz Mail Ulaşamazsınız) Bilgileri Doldurdugunuzda cocuk kilidi 3.png Bu Resmi Görceksiniz.devam Tıklayarak Yolumuza Devam Ediyoruz. cocuk kilidi 4.png Bitti Tusuna Basıyoruz. cocuk kilidi 5.png Ve Mutlu Son Burda Kişisel Bilgilerimizi Düzeltigimiz Zaman Eski Haline Dönuyor Msn'mız Ve Hotmail Adresimiz. ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger Çocuk Kilidi - MSN Messenger Çocuk ID'Sini Kapatma
msn im calindi calinan msn i kitleyebilirmiyim?böyle bir imkan varmi.kötü niyetli kullaniliyor | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
İyi Günler... Kredi kartı numaramı vermeme ragmen açamıyorum.. Birilerinde resim yükleyerekte açıldıgını duymuş olmama ragmen ingilizcem olmadıgı için başaramıyorum.. Yardımcı olursanız memnun olurum.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
srkn bendede aynı sorun var bı türlü kurtulamıyorum.bir sürü kart numarası girdim olmadı ![]() bi yolunu bulursan bana yaz olur mu ((
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çocuk, idini, kapatma, kilidi, messenger, msn |
MSN Messenger Çocuk Kilidi - MSN Messenger Çocuk ID'Sini Kapatma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çocuk Gelişimi - Çocuk Gelişimci | Gabriella | Meslekler | 8 | 18-10-2009 16:39 |
| Çocuk Modası ve Çocuk Moda Markaları | Requiem | Moda | 43 | 28-08-2009 23:22 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| Çocuk Hakları Sözleşmesi | Blue Blood | Hukuk | 4 | 18-09-2008 15:27 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |