Windows Live ID Aktarma Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-03-2009   #1 (mesaj-linki)
Windows Live ID Aktarma Sorunu

Slm arkadaşlar...

Sitemi domains.live.com , kayit ettirmiştim bi ara ozaman özel mailim örnek@sitem.com gibi msn kullaniyordum Eposta kutumu live e baglamak icin kayit yaptirmistim. Nasil oldu ise karsima aktarma ekrani cikmisti yeni windowslive id e aktarin diye. nasil oldusa oturum acarken aktardi tüm listemi örnek@windowslive.com seklinde bir adrese. ve benim özel olan msn adresimi iptal etti. O özel adresimi tekrardan acdim. Sorunsuz calisiyordu tüm kisi listemi geri ekledim ve durduk yere Tüm kisi listemde eklilerde herkezde silinik gözüküyorum birden oldu ve kisilerin listesinde benim adresim ornek@sitem.com gibi kayitli iken onlardaki kaydim degisti ornek@windowslive.com e dönüsmüs otomatik. Nasil düzelicek arkadaslar bilen biri varmi ? Herkez suanda msnde beni silinik olarak kimse göremiyor beni... listemdeki... Beni görmeleri icin ancak beni listelerine ONLAR bastan eklemesi gerekiyor. Benim eklemem olmuyor Bu windowslive.com hesabini iptal edip tekrardan kendi özel adresime aktarma yolu varmi tam tersi ? nasil cözülücek bu bi bilen varmi ? Şimdiden teşekkürler...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-04-2009   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live ID Aktarma Sorunu

Arkadaslar yokmu bir bilen kimse ?
Eski 01-06-2009   #3 (mesaj-linki)
1intibah - avatarı

bende yaşadım benzer bir sorun kendi domainim üzerinden kullanıyorum ve beni ekleyenlerin ekleme onayı gelmiyor çıldırmak üzereyim
Eski 16-09-2009   #4 (mesaj-linki)
Misafir

Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. HATASI BİR TÜRLÜ GEÇMİYOR. MSN AÇAMIYORUM YA
Eski 27-09-2009   #5 (mesaj-linki)
Misafir

mesenger hiç açılmıyor Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dilerizbu uyarıyı neden veriyor
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
aktarma, live, sorunu, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live ID Aktarma Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu ShadowFlame MSN Teknik Destek/Bilgiler 34 6 Gün Önce 19:25
Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu erci MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 18-10-2009 00:06
Windows Live Messenger Donma Sorunu YaSıNSs MSN Teknik Destek/Bilgiler 56 17-10-2009 01:02
Windows Live Communications Platform Sorunu vechy Arşive Kaldırılan Konular 7 11-01-2009 15:25
MSN Dosya Aktarma Sorunu nightvision Arşive Kaldırılan Konular 1 03-10-2008 18:44