| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live ID Aktarma Sorunu
Slm arkadaşlar... Sitemi domains.live.com , kayit ettirmiştim bi ara ozaman özel mailim örnek@sitem.com gibi msn kullaniyordum Eposta kutumu live e baglamak icin kayit yaptirmistim. Nasil oldu ise karsima aktarma ekrani cikmisti yeni windowslive id e aktarin diye. nasil oldusa oturum acarken aktardi tüm listemi örnek@windowslive.com seklinde bir adrese. ve benim özel olan msn adresimi iptal etti. O özel adresimi tekrardan acdim. Sorunsuz calisiyordu tüm kisi listemi geri ekledim ve durduk yere Tüm kisi listemde eklilerde herkezde silinik gözüküyorum birden oldu ve kisilerin listesinde benim adresim ornek@sitem.com gibi kayitli iken onlardaki kaydim degisti ornek@windowslive.com e dönüsmüs otomatik. Nasil düzelicek arkadaslar bilen biri varmi ? Herkez suanda msnde beni silinik olarak kimse göremiyor beni... listemdeki... Beni görmeleri icin ancak beni listelerine ONLAR bastan eklemesi gerekiyor. Benim eklemem olmuyor Bu windowslive.com hesabini iptal edip tekrardan kendi özel adresime aktarma yolu varmi tam tersi ? nasil cözülücek bu bi bilen varmi ? Şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live ID Aktarma Sorunu
Arkadaslar yokmu bir bilen kimse ?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
bende yaşadım benzer bir sorun kendi domainim üzerinden kullanıyorum ve beni ekleyenlerin ekleme onayı gelmiyor çıldırmak üzereyim
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. HATASI BİR TÜRLÜ GEÇMİYOR. MSN AÇAMIYORUM YA | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
mesenger hiç açılmıyor Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dilerizbu uyarıyı neden veriyor
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| aktarma, live, sorunu, windows |
Windows Live ID Aktarma Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger'ı Kaldıramama Sorunu | ShadowFlame | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 34 | 6 Gün Önce 19:25 |
| Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu | erci | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 18-10-2009 00:06 |
| Windows Live Messenger Donma Sorunu | YaSıNSs | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 56 | 17-10-2009 01:02 |
| Windows Live Communications Platform Sorunu | vechy | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 11-01-2009 15:25 |
| MSN Dosya Aktarma Sorunu | nightvision | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 03-10-2008 18:44 |