MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-04-2009   #1 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası

Öncelikle Messenger ön bellek dosyalarını silin. Bu işlemi yapmadan önce bilgisayarınızdaki gizli dosya ve klasötleri görünür duruma getirmeniz gerekiyor. Gizli dosyaları aktif hale getirmek için herhangi bir windows penceresinin üst kısmında bulunan Araçlar menüsünde, Klasör ve Arama Seçenekleri / Klasör Seçenekleri'ni tıklayın. Görünüm sekmesine geçin ve gizli Dosya ve Klasörler altında bulunan Gizli Dosya ve Klasörleri göster' i seçip işlemi tamamlayın.

Önbelleği temizlemek için;

XP için;
C:\Documents and Settings\ %USERPROFILE% \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Rehber klasörünün içindeki tüm dosyaları silin.

Vista için;
C:\Users\ %USERPROFILE% \AppData\Local\Microsoft\Windows Live Rehber klasörünün içindeki dosyaları silin.

- Bilgisayarınızın tarih ve saatinin doğru olup olmadığını kontrol edin.

- Internet Explorer sunucu sertifika iptal seçeneği kontrol edin temizleyin.
Internet Explorer 'ı başlatın,
Araçlar menüsünde, Internet Seçeneklerini tıklayın,
Internet seçeneklerinden Gelişmiş sekmesini tıklayın,
Güvenlik kısmında, Kontrol Sunucu sertifika iptal için onay kutusu seçili ise kaldırın ve tamam'ı tıklayın. Not: Bu işlem yeniden başlatma gerektirebilir.

Messenger oturum açın.

MSN HATASI | 8e5e05f6 HATA KODU | 8e5e05f6 ÇÖZÜM | 8e5e05f6 YARDIM |
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 01-09-2009   #2 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası

merhabalar msn acılmıyoır hata 8e5e05f6 hata kodu bunu verıyor daha sonra tekrar deneyın dıyor.
Eski 04-09-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir

Bende mesenger plus var. çift oturum açıorum. Başka bir msn adresle msn ye giriorum ama onurne giremıorum bu hatayı verıyor ltf daha kısa bir anlatım.
Eski 2 Hafta Önce   #4 (mesaj-linki)
Misafir

bilgisayarım vista v users dosyası hiçbir yerde yok..???
Eski 1 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
Misafir

slm arkadaşlar benim araçlar sekmesinde klasör ve seçenekleri yok ne yapabilirim
Eski 6 Gün Önce   #6 (mesaj-linki)
Misafir

söylenenleri yaptım eski msn adresimle giriş yapabiliyorum ama yeni aldığım (1 senelik falan) msn adresi ile oturum açamıyorum 8e5e05f6 hatası veriyor...
Eski 4 Gün Önce   #7 (mesaj-linki)

bende başka msn açılıyo kendi msnnem açılmıyo
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
8e5e05f6, 8e5e05f6 hata kodu, 8e5e05f6 hata kodu cozumu, hata kodu 8e5e05f6, msn hata kodu 8e5e05f6,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80071392 Windows Live Messenger Hatası konvict99 MSN Teknik Destek/Bilgiler 25 4 Gün Önce 14:40
MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası tHeBruTaLiTyOfHeLL MSN Teknik Destek/Bilgiler 67 1 Hafta Önce 22:53
MSN Hata Kodu 80004005 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 13 3 Hafta Önce 16:33
MSN Hata Kodu 81000323 Windows Live Messenger Hatası KerneL MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 08-05-2009 21:05
MSN Hata Kodu 80048834 Windows Live Messenger Hatası İsyanAteşİ MSN Teknik Destek/Bilgiler 4 09-08-2007 22:32