![]() |
| | MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası#1 (mesaj-linki) |
|
Öncelikle Messenger ön bellek dosyalarını silin. Bu işlemi yapmadan önce bilgisayarınızdaki gizli dosya ve klasötleri görünür duruma getirmeniz gerekiyor. Gizli dosyaları aktif hale getirmek için herhangi bir windows penceresinin üst kısmında bulunan Araçlar menüsünde, Klasör ve Arama Seçenekleri / Klasör Seçenekleri'ni tıklayın. Görünüm sekmesine geçin ve gizli Dosya ve Klasörler altında bulunan Gizli Dosya ve Klasörleri göster' i seçip işlemi tamamlayın. Önbelleği temizlemek için; XP için; Kod: C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\Application Data\Microsoft\MSN Messenger Kod: C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts Vista için; C:\Users\ %USERPROFILE% \AppData\Local\Microsoft\Windows Live Rehber klasörünün içindeki dosyaları silin. - Bilgisayarınızın tarih ve saatinin doğru olup olmadığını kontrol edin. - Internet Explorer sunucu sertifika iptal seçeneği kontrol edin temizleyin. Internet Explorer 'ı başlatın, Araçlar menüsünde, Internet Seçeneklerini tıklayın, Internet seçeneklerinden Gelişmiş sekmesini tıklayın, Güvenlik kısmında, Kontrol Sunucu sertifika iptal için onay kutusu seçili ise kaldırın ve tamam'ı tıklayın. Not: Bu işlem yeniden başlatma gerektirebilir. Messenger oturum açın. MSN HATASI | 8e5e05f6 HATA KODU | 8e5e05f6 ÇÖZÜM | 8e5e05f6 YARDIM | Son Düzenleyen _KleopatrA_; 31-01-2010 @ 01:22. Sebep: güncelleme | |
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası#2 (mesaj-linki) |
|
arkadaşlar vistada kullanıcılar bölümünden giriysunuz ordan contacts ın içindeki dosyaları siliyoruz ama msn kapalı olmalı ve sag alltaki simegeler bölümünden de cıkıs yapılmalı ayrıca son internet explorer işlemine de gerek kalmıo hadi kolay gelsin
| |
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası#3 (mesaj-linki) |
|
benim msnde hata kodunu gösderiyor
| |
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası#4 (mesaj-linki) |
|
bana yardımcı oolurmusunuz ben bunu nasıl düzeldecem
| |
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası#5 (mesaj-linki) |
| Sorunun çözümü konunun ilk mesajında belirtilmiş bunları uyguladınızda işe mi yaramadı? Yoksa kişiye özel yardım mi istiyorsunuz. | |
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası#6 (mesaj-linki) |
| bukadarda olmaz kardeşim hatanın çözümünü yazmıssın ama kendinde ne yazdığını bilmiyosun ki. verdiğin şeyleri yapsakta girmiyor madem hatanın çözümünü bilmiyosun ozaman gereksiz şeyleri yazıp bizi neden uğraştırıyosun. | |
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası#7 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
Çelişki... | ||
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası#8 (mesaj-linki) |
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası#9 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
Yapan yapmış kimse yapamasa haklısın dicem. Gizli dosyaları göster'i seçtin mi? Gizli dosyaları göster açık değilse elbette söylediği şeyler söylediği yerde değildir. USERPROFİLE olarak yazılan kısım bilgisayar isminiz. | ||
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası#10 (mesaj-linki) |
| gizli dosyalar açık yaptım ama gene olmadı pff | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 8e5e05f6 | 8e5e05f6, 8e5e05f6 hata kodu cozumu, hata kodu 8e5e05f6, |
MSN Hata Kodu 8e5e05f6 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası | tHeBruTaLiTyOfHeLL | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 120 | 1 Hafta Önce 16:26 |
| MSN Hata Kodu 80071392 Windows Live Messenger Hatası | konvict99 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 104 | 31-12-2011 11:46 |
| MSN Hata Kodu 80004005 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 35 | 19-06-2011 13:26 |
| MSN Hata Kodu 80048834 Windows Live Messenger Hatası | İsyanAteşİ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 23-02-2011 21:03 |
| MSN Hata Kodu 81000323 Windows Live Messenger Hatası | KerneL | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 08-05-2009 20:05 |