| | #1 (mesaj-linki) | |
| Msnmsgr.exe Geçerli Bir Win32 Uygulaması Değil Hatası ve Çözümü
Merhaba Değerli Arkadaşlar; Vista Kullanıyorum ve msn acılmıyor pc de şu hatayı veriyor C:\Program Files\windows Live\messenger\msnmsgr.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil Sorun nedir nasıl cözerim acaba araştırdım ama bulamadım | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msnmsgr.exe Geçerli Bir Win32 Uygulaması Değil Hatası ve Çözümü
Arkadaşlar tekrar yaziorum ama 24 saati geçti gözden kaçmıştırdır diye cevap yaziyorum benim sorun hakkında bi bilgisi olan varmı acaba | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msnmsgr.exe Geçerli Bir Win32 Uygulaması Değil Hatası ve Çözümü | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
kaldirdim ama olmuyor yinede son sürümü kuruyorum ayni hatayi verip duruyor
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Windows Installer Cleanup Utility paketini şimdi karşıdan yükle. Windows İnstaller Cleanup Utility için ekren görüntüsü ![]() Daha sonra Live Messenger 8.5 yükleyin, bir kere oturum açın. WLM 2009 kullanmak istiyorsanız 1 kere 8.5 ile oturum açtıktan sonra, 8.5 'in üzerine WLM 2009 'u kurun. Sorun olacağını sanmıyorum. Messenger 8.5 İndirmek için TIKLAYIN | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
Messenger'ı onarmayı deneyin ya da yeniden yükleyin. Ayrıca bilgisayarınızı virüslere karşı taratın. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| çözümü, geçerli, hatası, msnmsgrexe, uygulaması, win32 |
| gecerli bir win32 uygulamasi degil, msnmsgr exe indir, msnmsgr exe uygulama hatasi, msnmsgr exe yukle, win32 hatasi, |
Msnmsgr.exe Geçerli Bir Win32 Uygulaması Değil Hatası ve Çözümü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 195 | 2 Saat Önce 08:42 |
| Görev Yöneticisi ve kayıt defteri düzenleyicisi hatası çözümü nasıldır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 4 Gün Önce 11:53 |
| MSN 810003d hata kodu ve çözümü nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 10 | 3 Hafta Önce 00:02 |
| MSN 800701f8 hata kodu ve çözümü nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 02-09-2009 15:22 |
| 80048820 hatası ve çözümü hakkında bilgi verebilir misiniz? | Burakhan Başbuğ | Soru-Cevap | 1 | 28-12-2008 18:40 |