![]() |
| | MSN Hata Kodu 0x80070659 Windows Live Messenger Hatası#1 (mesaj-linki) |
| Yükleme sistem yöneticiniz tarafından engellendi Windows Live ürünlerini yüklemeye çalıştığınızda, sizi bu Yardım konusuna yönlendiren bir hata iletisi alabilirsiniz. Sorun, sistem yöneticiniz bilgisayarınıza Windows Live ürünlerinin yüklenmesini yasaklamışsa oluşabilir. Bu sorunu gidermek için sistem yöneticinize başvurun. Sistem gereksinimleri Windows Live ürünleri, ürüne ve işletim sisteminize bağlı olarak farklı sistem gereksinimlerine sahiptir. Windows Live sistem gereksinimlerinin tam listesini görmek için, Windows LiveSistem Gereksinimleri web sitesine gidin. Bilgisayarınızda Windows XP Service Pack 1 (SP1) veya önceki sürümü yüklüyse Windows Live Temel Parçalar kurmak ve yüklemek için, en son Windows XP sürümüne yükseltmeniz gerekir. En son Windows XP sürümüne yükseltme hakkında bilgi edinin.Bilgisayarınızda hangi Windows XP sürümünün çalıştığını öğrenmek için aşağıdakileri yapın:
Notlar Bir hata Windows Live programlarınızdan birinin en son sürüme yükseltilmesini engellerse, Windows Live programlarınızın hiçbiri yükseltilmez.
| |
|
| | Windows Live Messenger 9'da Kurulum Hatası hr:0x80070659#2 (mesaj-linki) |
|
Arkadaşlar merhaba, Windows Live Messenger'de 8007007e hatası alıyodum,daha sonra sizlerin bu hatayı giderme yolunuzu takip ettim ve hata ortadan kalktı.Ama benim istediği ek programlar yoktu (mail,toolbar,fotoğraf galerisi).Sadece messenger,writer ve call vardı.Bu yüzden windows live messeneger 9'u ve ona ait olan herşeyi Perfect Uninstaller yardımıyla bilgisayarımdan kaldırdım.Daha sonra windows live messenger 9'u setup yardımıyla kurmak istedim.Ve hr:0x80070659 hatasını aldım.Messengeri kullanamıyorum yardımcı olun lütfen! | |
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 0x80070659 Windows Live Messenger Hatası#3 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
| ||
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 0x80070659 Windows Live Messenger Hatası#4 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
Bilgisayarımda service pack 3 yüklü.Yeniden kurmayı denedim fakat yine aynı hatayı aldım.Yardım lütfen... | ||
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 0x80070659 Windows Live Messenger Hatası#5 (mesaj-linki) |
| Benim Sistemim De XP SP2. Fakat Hala Aynı Hatayı Alıyorum Ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum. Eski Sürümleri Yüklemeyi Denedim Onlarda da Farklı Bir Hata Alıyorum Teşekkürler Şimdiden. | |
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 0x80070659 Windows Live Messenger Hatası#6 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
Bu konuda anlatıldığı şekilde kaldırmayı ve baştan kurmayı denediniz mi? Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Windows Installer CleanUp Utility'yi kullanmanızı öneririm. | ||
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 0x80070659 Windows Live Messenger Hatası#7 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
Bahsettiğiniz Konudakileri Uyguladıktan Sonra Bu Hatayı Almaya Başladım. | ||
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 0x80070659 Windows Live Messenger Hatası#8 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
Windows Installer'ın en son sürümünü indirip kurmayı deneyin. Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 4.5 | ||
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 0x80070659 Windows Live Messenger Hatası#9 (mesaj-linki) |
| Perfect Uninstaller Kullanıyordum. Konuda Onu Öneriyordunuz. Yükledim Windows Installer ı Verdiğiniz Bağlantıdan.. Bilgisayarı Yeniden Başlattım. Farklı Bir Hata Koduyla Farklı Bir Hata Verdi.Yanlış Hatırlamıyorsam 80000ff Gibi Birşeydi. Yeniden Deneyin Diyoru. Denedim. Bu Seferde Yine 0x80070659 Kodlu Hatayı Aldım? | |
|
| | Cvp: MSN Hata Kodu 0x80070659 Windows Live Messenger Hatası#10 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları bölümünden yeni bir yönetici hesabı oluşturup o hesapla Windows oturumu açtıktan sonra Windows Live Messenger'ı yeniden kurmayı deneyin. Bu işlemleri yaparken güvenlik yazılımınız devre dışı bırakılmış olsun. | ||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok | 0x80070659, hr 0x80070659, msn live yukleme hatasi, |
MSN Hata Kodu 0x80070659 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası | tHeBruTaLiTyOfHeLL | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 120 | 1 Hafta Önce 16:26 |
| MSN Hata Kodu 84cc0020 Windows Live Messenger Hatası | neon_rap | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 130 | 3 Hafta Önce 15:16 |
| MSN Hata Kodu 8000401a Windows Live Messenger Hatası | hotncold | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 25 | 18-02-2011 20:28 |
| MSN Hata Kodu 0x0206103d Windows Live Messenger Hatası | asii genç | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 4 | 02-01-2011 18:21 |
| MSN Hata Kodu 81000301 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 19:19 |