| | #1 (mesaj-linki) | |
| Vista'da MSN Messenger'ın Çalışmama Sorunu
sistemimde vista kurulu ama bir türlü açamıyorum, yardım edin.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: vistada msn çalışmıyor.
benim sorum beni çokca kişinin eklemek istemesi hepsini tek tek silmek yerine toplu olarak silme durmumum varmı birde gizlilik sekmesini actıgımda bilgisayar donuyor ve msn kapanıyor neden kaynaklanr?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista'da MSN Messenger'ın Çalışmama Sorunu
vista ultimate te defalarca live msn kurmama rağmen program çalışmıyor kurulumu tamamlıyorum masa üstündeki ikona çıft tıklıyorum fakat açılmıyor yeniden başlatıyorum laptop u fakat açılmıyor vista yüklü bir pcye kurdum hiçbir sorun olmadan çalıştı messengerin kendi sitesinden defalarca indirdim kurdum ama olmuyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürle kolygelsin
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
vistada meseneyi açtıgımda sirenacm.dll bulunamadıgındanbu uygulama başlatılamadı hatası veriyor bu neden kaynaklanır yada bu ne anlama geliyor yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bikaçgün önce çift çekirdek bi laptop aldım. bütün özellikleri gayet iyi normalde bilgisayarın uçması gerekiyor ama şu lanet vista yüzünden bilgisayar on saatte açılıyor!! ve internete on saatte bağlanıyor.. dışı estetik içi boş rus kızları gibi hiç bi işe yaramıyor bu vistanın alt yapısını yapan programcıların Allah belasını versin.5 yıl boyunca ünide bilgisayarla yatıp bilgisayarla kalktım.messengeri açması için gereken bütün ince ayarları yaptım ama hala nedenseeeeeeeee!!!!!!!!! açılmıyor.biçok programla uyumsuzz.. oh be rahatladımm. şimdi gidip XP ye çevirtiyorum vistanın canı cehenneemeee!!!!!!!!! siboson | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Vista da son sürüm live massenger sorununu yaşıyorum. internet explorer üzerinde web tabanlı tüm msn uygulamaları hatasız çalışmasına rağmen , live massenger de çeşitli hatalar veriyor, tüm önerileri tek tek uyguluyorum sorun aynı . İlk vista yüklediğimde massenger 8 yükledim . Bu sefer kullanıcı listelerini açamadığını söyledi. Tam bir komedi. xp ye dönüyorum. sistem vista utimate bilgisayar Acer emachine laptop intel anakart çift çekirdek intel işlemci | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Vista bu kadar kötümü ya ben 1 senedir kullanıyorum ve hiç bir sorun yasatmadı bana laptop kullanıyorum ayrıca xpye görede gayet iyi bi şekilde hızlı pc sim bence sizin kullandıgınız vista sürümleri farklı yada pcnizde sorunlar var bence vista cok iyi bi işletim sistemi
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
arkadaslar cozum cok basit.messengerin kısa yolunun uzerinde sag tıklatın özelliklere girin.uyumluluk modunda=windows server 2003 (service pack 1) secin.TUM KULLANICILARIN AYARLARINI GOSTER yazan yerede windows server 2003 service pack 1) secin. sonra bilgisayarı yeniden baslatın SORUN COZULDU DOYA DOYA GRUSUN BYE BYE?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| vista icin msn, vista msn acilmiyor, vista msn sorunu, vistada msn acilmiyor, vistada msn calismiyor, |
Vista'da MSN Messenger'ın Çalışmama Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLM - Windows Live Messenger'ın Açılmaması Durumu | batumalex | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 20 | 4 Saat Önce 13:40 |
| MSN Messenger'ın bir üst sürüme yükseltilmesinde mevcut İfadelerin durumu | cholonya | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 8 | 16-09-2009 16:40 |
| Hareket Sorunu | virtuecat | Fizik | 1 | 10-01-2009 14:49 |
| Vista'da Çalışmayan Oyunlar | hardrockin80s | Bilgisayar (PC) Oyunları | 0 | 10-09-2008 17:47 |
| Windows Vista'da bulunan 3D Filp Effect'i XP için de yapabilirsiniz | mavi_ay | Internet/Bilgisayar Dünyası | 28 | 18-07-2008 23:46 |