| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger Yeni Sürüm Hata Raporu | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messanger Yeni Sürüm Hata Raporu
Windows Installer Cleanup Utility paketini şimdi karşıdan yükle. Windows İnstaller Cleanup Utility için ekren görüntüsü ![]() Sonra ekte verdiğim Windows Live yükleyici indirin ve açın. İlgili adımları takip ederek WLM 2009 'u bilgisayarınıza sorunsuz olarak yukleyebilirsiniz. Yüklemede herhangi bir sorunla karşılaşırsanız Windows installeri yüklemeniz gerekiyor. Windows İnstaller yüklemek için TIKLAYIN. Son Olarak http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...064-206-a.html 'ı indirip kurun. | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Dediklerinizi Yapıyorum Şuan ama olumlu sonuç'a ulaşıcam inş. Malesef Olmadı | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
WLM 2009 'u karşıdan indirin ve otomatik kurulum yapmayı deneyin. Messenger - Windows Live | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
her dediğinizi yaptım olmadı
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
ZapMessenger'ı kullanarak messenger'ı bilgisayardan tamamen kaldırın. Daha sona Windows Installer 4.5 Redistributable - Türkçe 'yi kurun. Kurduktan sonra WLM 8.5'i bilgisayarınıza kurun ve bir kere oturum açın. Son olarak WLM 2009'u kurmayı yenıden deneyin. WLM 8.5 için TIKLAYIN | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messanger Yeni Sürüm Hata Raporu Bende bu sorunla karsilasmisdim...Windows Installer ve Windows İnstaller Cleanup Utility'den Messengeri tamamen kaldirdim ve yeniden 8.5 yukledim...9.0 calismadi...8.5 calisdi ama.. sende soylenenleri aynen yap... Son Düzenleyen T_walkeR; 24-05-2009 @ 22:51. Sebep: .... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Yeni Sürüm Hata Raporu
off ben windows live mesengeri sildim 8.0 yüklemek için ama yükleme tamamlandığında zatan bilgiayarınızda var dio ne olur yardım edin 1 aydır msnimi açamıyorum | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
aynı sorun bendede var kardeş eğer problemi çözdüysen sölermisin aynı hata mesajını alıyorum
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar program files girin ordan wındovs lıve girin contacts girin wldlog.dll dosyasını silin sorun kalmaz
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| hata, live, messenger, raporu, sürüm, windows, yeni |
| messenger yeni surum hatasi, msn hata raporu, msn live hata raporu, windows install clean up, windows live messenger hata raporu, |
Windows Live Messenger Yeni Sürüm Hata Raporu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 0x80070659 Windows Live Messenger Hatası | The Unique | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 2 Gün Önce 04:05 |
| MSN Hata Kodu 80070005 Windows Live Messenger Hatası | CrasHofCinneT | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 9 | 2 Gün Önce 14:08 |
| MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 181 | 1 Hafta Önce 17:35 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| Windows Live Messenger 2009 FİNAL Sürüm Çıktı! | ahmed | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 11-01-2009 19:40 |