Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 23-04-2007   #1 (mesaj-linki)
Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım) Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım)

messengerla bazı bilgisayarlara bağlanıyorum ve onları kontrol edebiliyorum fakat bazı bilgisayarlara giremiyorum nedenini açıklaya bilirmisiniz acaba
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-04-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma Cvp: Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma

Alıntı:
hduman41 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
messengerla bazı bilgisayarlara bağlanıyorum ve onları kontrol edebiliyorum fakat bazı bilgisayarlara giremiyorum nedenini açıklaya bilirmisiniz acaba
Bunun temel sebebi güvenlik programları (anti-virüs/firewall) ve Windows Messenger sürümlerinin aynı olmamaları. Her iki tarafın da aynı Windows Messenger sürümünü kullandığından emin olmalısınız. Ayrıca başarılı bir bağlantı kurulabilmesi için anti-virüs programlarının geçici olarak devre dışı bırakılmaları önerilir.

Download:
Windows Messenger Sürüm 5.1.0706 Türkçe

Son Düzenleyen NeutralizeR; 13-09-2007 @ 14:42.
Eski 27-04-2007   #3 (mesaj-linki)
oodogan
Cvp: Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım) Cvp: Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım)

arkadasım msn ile uzak masa üstünü nasıl yapıyorsun biraz anlarırmısın
Eski 09-09-2007   #4 (mesaj-linki)
garip28
Cvp: Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım) Cvp: Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım)

uzaktan nasil baglanti kuracam yardimci olabilirmisiniz
Eski 13-09-2007   #5 (mesaj-linki)

Alıntı:
oodogan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadasım msn ile uzak masa üstünü nasıl yapıyorsun biraz anlarırmısın
Alıntı:
garip28 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
uzaktan nasil baglanti kuracam yardimci olabilirmisiniz
resimdeki gösterilen yeri seçerseniz karşınızdaki size bağlanır yönetirisinz.
Eğer karşınızdaki resimdeki yere tıklarsa siz ona bağlanır yönetirsiniz.

Alıntı:
cafer123123 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm
a.s.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn de uzaktan yardım, msn ile uzaktan yardım, msn uzak masaüstü, msn uzak yardım, msn uzaktan yardim, msn uzaktan yardım, uzak masaüstü bağlantısı, uzak masaüstü bağlantısı kurma, uzak masaüstü download, uzak masaüstü kurma, uzak masaüstü yardım, uzak yardım, uzaktan yardim, uzaktan yardım, uzaktan yardım msn,
Konu Araçları

Messenger'la Uzak Masaüstü Bağlantısı Kurma (Uzaktan Yardım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hayatın içinden Satır Araları NoRanynn Kahve Molası 60 3 Hafta Önce 09:24
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 14:33Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09744811 saniyede (53.08% PHP - 46.92% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR