MSN Konuşma Pencerelerinin Ekrana Gelmemesi Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 31-08-2009   #1 (mesaj-linki)
MSN Konuşma Pencerelerinin Ekrana Gelmemesi Sorunu

Arkadaşlar büyük bir sıkıntım var sabah format attım sonra 8.1i kurdum msneye girdim arkadaşa bişiler yazıyım dedim ne göreyim konuşma penceresi görev çubuğunda görülüyor ama masaüstüne açılmıyor sürümdendir dedim 8.5i denedim gene olmuyor bir çıkar yol söyleyin arkadaşlar farklı adreslerdede açtım aynını yaşadım cvplarınız için şimdiden çok teşekkürler ..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 31-08-2009   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Konuşma pencerelerim ekrana gelmiyor

arkadaşlar daha iyi anlayabilmeniz için olayın videosunu çektim bakın msneden konuşma penceresi açıyorum ama ekrana gelmiyor görevçubuğunda kalıyor

11111111 - Video
Eski 31-08-2009   #3 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Herhangi bir yama ya da eklenti yüklü mü? Windows temasını klasik temaya değiştirmeyi deneyin.
Eski 31-08-2009   #4 (mesaj-linki)

Temayla alakası yok ve hiç bir eklenti kurmadım bilgisayara direkformattan sonra 8.1i kurdum böyle yapmaya başladı
kaldırdım son sürümü kurdum yine sorun değişmedi yardım edin lütfen ya kafayı yicem windows mesenger ile açabiliyorum konuşabiliyorum ama live msn ile konuşma pencerelerim ekrana gelmiyor görev çubuğundakine tıklıyorum oda ekranın soluna doğru açılır gibi oluyor ama kayboluyor tıpkı yukarıda videoda olduğu gibi
Eski 31-08-2009   #5 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

mucadi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Temayla alakası yok ve hiç bir eklenti kurmadım bilgisayara direkformattan sonra 8.1i kurdum böyle yapmaya başladı
kaldırdım son sürümü kurdum yine sorun değişmedi yardım edin lütfen ya kafayı yicem windows mesenger ile açabiliyorum konuşabiliyorum ama live msn ile konuşma pencerelerim ekrana gelmiyor görev çubuğundakine tıklıyorum oda ekranın soluna doğru açılır gibi oluyor ama kayboluyor tıpkı yukarıda videoda olduğu gibi
http://windowsupdate.microsoft.com/
Windows'un tüm güncellemelerini yaptıktan sonra bu konuda anlatıldığı şekilde Windows Live Messenger'ı yeniden kurmayı deneyin:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Eski 01-09-2009   #6 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Konuşma Pencerelerinin Ekrana Gelmemesi Sorunu

Teşekkür ederim arkadaşım sayenizde sorunum çözüldü Allah razı olsun
Eski 01-09-2009   #7 (mesaj-linki)

ya yine kafanızı şişiricem ama bu kez sadece tek bir msnede bu sorun yaşıyorum farklı 6-7 adreste gayet güzel kullandım ama bir adreste yine aynı sıkıntı devam ediyor bunun tam olarak nedeni ne kafayı kırcam ya
Eski 01-09-2009   #8 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

mucadi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya yine kafanızı şişiricem ama bu kez sadece tek bir msnede bu sorun yaşıyorum farklı 6-7 adreste gayet güzel kullandım ama bir adreste yine aynı sıkıntı devam ediyor bunun tam olarak nedeni ne kafayı kırcam ya
İlgili konuda gösterilen Contacts klasörlerini silmeyi deneyin.
Eski 06-09-2009   #9 (mesaj-linki)

Çok teşekkürler işe yaradı
Eski 11-09-2009   #10 (mesaj-linki)
Misafir

bilgisayarım açıldıgında msn ekrana dırek olarak gelmıyor!!!önce gelırdı şimdi nedeni nedir??
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
ekrana, gelmemesi, konuşma, msn, pencerelerinin, sorunu
msn ekrana gelmiyo,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Konuşma Pencerelerinin Ekrana Gelmemesi Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
StickyNote - Notlarınızı Ekrana İğneleyin UnknowN Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 28-09-2009 00:06
Mastürbasyon sonrası meni gelmemesi bir sağlık sorunu mudur? BilgissayarSoru Soru-Cevap 6 20-08-2009 13:25
Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu YeRa MessengerDiscovery 33 09-05-2009 20:22
Plus skin kurduğumda MSN altındaki reklamların geri gelmemesi için ne yapmalıyım? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 05-12-2008 22:00