| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Konuşma Pencerelerinin Ekrana Gelmemesi Sorunu
Arkadaşlar büyük bir sıkıntım var sabah format attım sonra 8.1i kurdum msneye girdim arkadaşa bişiler yazıyım dedim ne göreyim konuşma penceresi görev çubuğunda görülüyor ama masaüstüne açılmıyor sürümdendir dedim 8.5i denedim gene olmuyor bir çıkar yol söyleyin arkadaşlar farklı adreslerdede açtım aynını yaşadım cvplarınız için şimdiden çok teşekkürler .. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Konuşma pencerelerim ekrana gelmiyor
arkadaşlar daha iyi anlayabilmeniz için olayın videosunu çektim bakın msneden konuşma penceresi açıyorum ama ekrana gelmiyor görevçubuğunda kalıyor 11111111 - Video | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Herhangi bir yama ya da eklenti yüklü mü? Windows temasını klasik temaya değiştirmeyi deneyin.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Temayla alakası yok ve hiç bir eklenti kurmadım bilgisayara direkformattan sonra 8.1i kurdum böyle yapmaya başladı kaldırdım son sürümü kurdum yine sorun değişmedi yardım edin lütfen ya kafayı yicem windows mesenger ile açabiliyorum konuşabiliyorum ama live msn ile konuşma pencerelerim ekrana gelmiyor görev çubuğundakine tıklıyorum oda ekranın soluna doğru açılır gibi oluyor ama kayboluyor tıpkı yukarıda videoda olduğu gibi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Konuşma pencerelerim ekrana gelmiyor http://windowsupdate.microsoft.com/ Windows'un tüm güncellemelerini yaptıktan sonra bu konuda anlatıldığı şekilde Windows Live Messenger'ı yeniden kurmayı deneyin: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Konuşma Pencerelerinin Ekrana Gelmemesi Sorunu
Teşekkür ederim arkadaşım sayenizde sorunum çözüldü Allah razı olsun | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ya yine kafanızı şişiricem ama bu kez sadece tek bir msnede bu sorun yaşıyorum farklı 6-7 adreste gayet güzel kullandım ama bir adreste yine aynı sıkıntı devam ediyor bunun tam olarak nedeni ne kafayı kırcam ya | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Konuşma Pencerelerinin Ekrana Gelmemesi Sorunu | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Çok teşekkürler işe yaradı
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
bilgisayarım açıldıgında msn ekrana dırek olarak gelmıyor!!!önce gelırdı şimdi nedeni nedir??
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ekrana, gelmemesi, konuşma, msn, pencerelerinin, sorunu |
| msn ekrana gelmiyo, |
MSN Konuşma Pencerelerinin Ekrana Gelmemesi Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| StickyNote - Notlarınızı Ekrana İğneleyin | UnknowN | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 28-09-2009 00:06 |
| Mastürbasyon sonrası meni gelmemesi bir sağlık sorunu mudur? | BilgissayarSoru | Soru-Cevap | 6 | 20-08-2009 13:25 |
| Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu | YeRa | MessengerDiscovery | 33 | 09-05-2009 20:22 |
| Plus skin kurduğumda MSN altındaki reklamların geri gelmemesi için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 05-12-2008 22:00 |