| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu Slm arkadaşlar Windows live Messenger 8.0 kullanıyorum ve iki farklı mail adresim var fakat bunlardan bir tanesi sürekli olarak sadece benim bilgisayarda MSN ve diğer pencerelerin kilitlenmesine sebep oluyor her açılışta ve konuşmada bunu yaşıyorum acaba bunun sebebi ne olabilir?? Diğer adresim hiçbir sorunla karşılaşmadan çalışıyor ve bu beni sinir ediyor çünkü bana lazım olan devre dışı oldu gibi tekrar hatırlatayım sadece kendi bilgisayarımda bu sorunu yaşıyorum... Yardımınıza şimdiden teşekkür ederim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn kilitlenmesiaynı sorun bende de var artı ben 8.0 da msn açtımmı msn açılıyo ama msn messenger aka planda çalışırken işlemci kullanımı %70 %50 ye varıyo bu da pc nin yavaşlamasına ve donmalara neden oluyo | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn kilitlenmesikişisel iletilerinizde renklı nıck kullanıyorsanız renklı nıck ıcın kullanılan bagzı kodlar bu hataya sebebıyet werebılıyor | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger (Msn) Kitlenmesi Kişi Listenizin fazla kalabalık olmasından olabilir. Ya da fazla Emoticon Yüklü ise ondan da donuyor olabilir.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kitlenmesi
aynı sorun bendede var emoticonlarla uzaktan yakından alakası yok | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| msnde yazılanların gelmemesi ya da gitmemesi hep değil ama genellikle yazılanlar gelmiyor bazen benimkilerde gitmiyor bilgisayarımı fotmatladım yine aynı şekil hatta bi gün o kadar sık olmuştu ki.gönderilen resim vs müzik olduğundada gelmiyor oturumu kapatıp tekrar açmam gerekiyor sorun modemden mi yoksa msni engelleyen bazı programlar mı var ne yapmam gerek bir fikriniz var mı ? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msnde yazılanların gelmemesi ya da gitmemesiMessenger sürümünüz, işletim sisteminiz, yüklü olan güncelleştirmeler, kullandığınız güvenlik programları, modem'inizin markası ve modeli... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kilitlenmesi msn sürümümle bir alakası yok şuan 8,5'i kullanıyorum ama 7,5 dada oluyor 8,1dede modemimin markası speedcom combo 1XETH/1XUSB windowsxp kullanıyorum nod32 antivirüsüm yüklü olan güncelleştirmeler derken anlamadım neyse umarım doğru yanıt vermişimdir bide bilgisayarcı olcam ![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger KilitlenmesiXP'nizde SP2 ve diğer Windows güncelleştirmeleri yüklü mü? | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kilitlenmesi bilmem hiç denemedim antivirüsü kapatmayı evet sp2 ve windows güncelleştirmelri var | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Donma Sorunu | YaSıNSs | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 56 | 17-10-2009 01:02 |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu | jonysmith | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 04-07-2008 10:55 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |