Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-05-2007   #1 (mesaj-linki)
erci
Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu

Slm arkadaşlar Windows live Messenger 8.0 kullanıyorum ve iki farklı mail adresim var fakat bunlardan bir tanesi sürekli olarak sadece benim bilgisayarda MSN ve diğer pencerelerin kilitlenmesine sebep oluyor her açılışta ve konuşmada bunu yaşıyorum acaba bunun sebebi ne olabilir??
Diğer adresim hiçbir sorunla karşılaşmadan çalışıyor ve bu beni sinir ediyor çünkü bana lazım olan devre dışı oldu gibi tekrar hatırlatayım sadece kendi bilgisayarımda bu sorunu yaşıyorum...
Yardımınıza şimdiden teşekkür ederim

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-05-2007   #2 (mesaj-linki)
oskar
Cvp: msn kilitlenmesi

erci adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Slm arkadaşlar Windows live Messenger 8.0 kullanıyorum ve iki farklı mail adresim var fakat bunlardan bir tanesi sürekli olarak sadece benim bilgisayarda MSN ve diğer pencerelerin kilitlenmesine sebep oluyor her açılışta ve konuşmada bunu yaşıyorum acaba bunun sebebi ne olabilir??
Diğer adresim hiçbir sorunla karşılaşmadan çalışıyor ve bu beni sinir ediyor çünkü bana lazım olan devre dışı oldu gibi tekrar hatırlatayım sadece kendi bilgisayarımda bu sorunu yaşıyorum...

aynı sorun bende de var artı ben 8.0 da msn açtımmı msn açılıyo ama msn messenger aka planda çalışırken işlemci kullanımı %70 %50 ye varıyo bu da pc nin yavaşlamasına ve donmalara neden oluyo
Eski 29-05-2007   #3 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: msn kilitlenmesi

erci adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

kişisel iletilerinizde renklı nıck kullanıyorsanız renklı nıck ıcın kullanılan bagzı kodlar bu hataya sebebıyet werebılıyor
Eski 29-05-2007   #4 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Messenger (Msn) Kitlenmesi

Kişi Listenizin fazla kalabalık olmasından olabilir. Ya da fazla Emoticon Yüklü ise ondan da donuyor olabilir..
Eski 05-06-2007   #5 (mesaj-linki)
coolkral
Cvp: MSN Messenger Kitlenmesi

aynı sorun bendede var emoticonlarla uzaktan yakından alakası yok
Eski 26-11-2007   #6 (mesaj-linki)
little_devil
msnde yazılanların gelmemesi ya da gitmemesi

hep değil ama genellikle yazılanlar gelmiyor bazen benimkilerde gitmiyor bilgisayarımı fotmatladım yine aynı şekil hatta bi gün o kadar sık olmuştu ki.
gönderilen resim vs müzik olduğundada gelmiyor oturumu kapatıp tekrar açmam gerekiyor sorun modemden mi yoksa msni engelleyen bazı programlar mı var ne yapmam gerek bir fikriniz var mı ?
Eski 26-11-2007   #7 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: msnde yazılanların gelmemesi ya da gitmemesi

little_devil adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hep değil ama genellikle yazılanlar gelmiyor bazen benimkilerde gitmiyor bilgisayarımı fotmatladım yine aynı şekil hatta bi gün o kadar sık olmuştu ki.
gönderilen resim vs müzik olduğundada gelmiyor oturumu kapatıp tekrar açmam gerekiyor sorun modemden mi yoksa msni engelleyen bazı programlar mı var ne yapmam gerek bir fikriniz var mı ?
Mümkün olduğunca fazla teknik detay belirtmeniz gerekiyor.

Messenger sürümünüz, işletim sisteminiz, yüklü olan güncelleştirmeler, kullandığınız güvenlik programları, modem'inizin markası ve modeli...
Eski 26-11-2007   #8 (mesaj-linki)
little_devil
Cvp: MSN Messenger Kilitlenmesi

msn sürümümle bir alakası yok şuan 8,5'i kullanıyorum ama 7,5 dada oluyor 8,1dede
modemimin markası speedcom combo 1XETH/1XUSB windowsxp kullanıyorum nod32 antivirüsüm yüklü olan güncelleştirmeler derken anlamadım neyse umarım doğru yanıt vermişimdirbide bilgisayarcı olcam
Eski 26-11-2007   #9 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

little_devil adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn sürümümle bir alakası yok şuan 8,5'i kullanıyorum ama 7,5 dada oluyor 8,1dede
modemimin markası speedcom combo 1XETH/1XUSB windowsxp kullanıyorum nod32 antivirüsüm yüklü olan güncelleştirmeler derken anlamadım neyse umarım doğru yanıt vermişimdirbide bilgisayarcı olcam
Anti-virüs programınız kapalıyken de bu sorun devam ediyor mu?

XP'nizde SP2 ve diğer Windows güncelleştirmeleri yüklü mü?
Eski 26-11-2007   #10 (mesaj-linki)
little_devil

bilmem hiç denemedim antivirüsü kapatmayı
evet sp2 ve windows güncelleştirmelri var
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Donma Sorunu YaSıNSs MSN Teknik Destek/Bilgiler 56 17-10-2009 01:02
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu jonysmith MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 04-07-2008 10:55
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40