| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 İspanyolca/Portekizce Hotmail Sayfası Sorunu İçin Fix
Arkadaşlar merhaba, Önceden Firefox IE Tab eklentisi ile bu sorunun çözüldüğünü düşündüğüm bir topic açmıştım fakat çözüm sağlanamadı. (WLM 2009 Firefox Posta Kutusu Sorunu ve Çözümü) Çünkü bu yöntemde benim gözümden kaçmış önemli bir nokta vardı. Ben o yöntemi kullanırken IE içerisinden zaten Beni Hatırla demişim zamanında. Hal böyle olunca posta kutusu sorunsuz açılıyordu. Şimdi farklı bir çözüm geliştirdim. Yine otomatik login işlemi yapılamasa da -ki bu olay zaten diliniz İngilizce olsa bile IE dışındaki hiçbir tarayıcıda desteklenmiyor- en azından gelen sayfayı Türkçe olarak görüntüleyecek birkaç satırlık Greasemonkey scripti hazırladım. Yine her seferinde kullanıcı adı şifre gireceksem neye yaradı diyebilirsiniz ama otomatik login yapabilmek beni aşar. Yapabilen biri çıksa keşke. Ama ben öyle entrar salvar meu deu falan filan görmek istemiyorum diyenlerdenseniz buyrun ![]() 1- İlk olarak Greasemonkey eklentisini https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748 adresinden "Add to Firefox" butonuna tıklayarak kuruyoruz. ![]() 2- Greasemonkey kurulduktan sonra ise Firefox Turkish Hotmail Page Fix for Greasemonkey adresinden "Install" a tıklayarak yazmış olduğum scripti yüklüyoruz. ![]() 3- Scriptin çalışabilmesi için Greasemonkey etkin olmalıdır. Firefox'un sağ alt köşesindeki maymun şu şekilde görünmelidir: ![]() Kolay gelsin | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, fix, hotmail, sayfası, sorunu, wlm, İçin |
WLM 2009 İspanyolca/Portekizce Hotmail Sayfası Sorunu İçin Fix Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLM 2009 Kişi Listesi Sorunu | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 22 | 3 Gün Önce 04:28 |
| WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 96 | 2 Hafta Önce 21:16 |
| WLM 2009 gelen postası İspanyolca açılıyor, nasıl düzeltebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 8 | 2 Hafta Önce 01:51 |
| WLM 2009 - Bağlantı Sorunlarını Gidermek İçin Ne Yapabilirim? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 18-09-2009 23:23 |
| Hotmail Mail Sayfasını Açamama Sorunu | By BUĞRA | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 24-06-2008 23:51 |