| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Gelen Kutusunu Firefox'la Açmak
Stuffplug'ın güncel versiyonunda böyle bir özellik varmış sanırım ama bilgisayarımda çok fazla msn eklentisi var, yeni stuffplug ın da eskisi kadar yararlı olduğu söylenemez yani gereksiz gördüğüm için kurmadım, msn mailbox ı firefoxla açmanın alternatif bir yolu varmı?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Gelen kutusunu Firefox'la açmak? Firefox>araçlar bölümünden varsayılan tarayıcıyı Firefox 'olarak ayarlayın. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Gelen kutusunu Firefox'la açmak? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Gelen kutusunu Firefox'la açmak? | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Gelen kutusunu Firefox'la açmakhttp://www.msxlabs.org/forum/stuffpl...er-uyumlu.html Kurduktan sonra StuffPlug 3 > Ayarlar > Genel > "Tüm URL'leri varsayılan tarayıcıda aç" seçeneğini işaretleyin. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Gelen kutusunu Firefox'la açmak Stuffplug'dan başka bir şekilde henüz mümkün değil diye biliyorum bu. Ben de baya bir araştırmıştım... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: MSN Gelen kutusunu Firefox'la açmak
zahmet olmazsa ?tekrar tesekkurler Son Düzenleyen miss_baskent76; 12-07-2007 @ 01:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Gelen kutusunu Firefox'la açmak | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Gelen Kutusunu Firefox'la Açmak
Yokmu bunun çaresi arkadaşlar? stuff dan başka | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Gelen Kutusunu Firefox'la Açmak | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| gelen kutusu, gelen kutusunu ac, msn gelen kutusu, msn gelen kutusu ac, msn gelen kutusuna bak, |
MSN Gelen Kutusunu Firefox'la Açmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Contact Dosyalarını Açmak | keriz | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 2 Hafta Önce 16:52 |
| Bozuk Resimleri Açmak | eXeLLanC | PC/Internet Teknik Destek | 5 | 23-06-2009 11:44 |
| Bağlantıları Varsayılan Tarayıcıda Açmak | ahmetgns | StuffPlug-NG | 0 | 05-11-2008 01:45 |
| Dicovery'de oturum açmak | redstar1972 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-03-2008 19:23 |
| Kapıları Açmak - Birlikte Ayrılık | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 04-03-2007 16:08 |