MSN Gelen Kutusunu Firefox'la Açmak Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-06-2007   #1 (mesaj-linki)
DuLLSoN
MSN Gelen Kutusunu Firefox'la Açmak

Stuffplug'ın güncel versiyonunda böyle bir özellik varmış sanırım ama bilgisayarımda çok fazla msn eklentisi var, yeni stuffplug ın da eskisi kadar yararlı olduğu söylenemez yani gereksiz gördüğüm için kurmadım, msn mailbox ı firefoxla açmanın alternatif bir yolu varmı?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 02-06-2007   #2 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Cvp: MSN Gelen kutusunu Firefox'la açmak?

Firefox>araçlar bölümünden varsayılan tarayıcıyı Firefox 'olarak ayarlayın.

Eski 02-06-2007   #3 (mesaj-linki)
DuLLSoN

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Firefox zaten varsayılan tarayıcı olarak seçili
Eski 10-07-2007   #4 (mesaj-linki)
miss_baskent76

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Evet benimkide zaten firefox ama biturlu hotmail hesabimi firefox ile açamiyorum
yardim edin rkadaslar
Eski 11-07-2007   #5 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MSN Gelen kutusunu Firefox'la açmak

DuLLSoN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Stuffplug'ın güncel versiyonunda böyle bir özellik varmış sanırım ama bilgisayarımda çok fazla msn eklentisi var, yeni stuffplug ın da eskisi kadar yararlı olduğu söylenemez yani gereksiz gördüğüm için kurmadım, msn mailbox ı firefoxla açmanın alternatif bir yolu varmı?
StuffPlug 3'ü yüklemenizde bir sakınca yok, istemediğiniz özelliklerini devre dışı bırakabilirsiniz.

http://www.msxlabs.org/forum/stuffpl...er-uyumlu.html

Kurduktan sonra StuffPlug 3 > Ayarlar > Genel > "Tüm URL'leri varsayılan tarayıcıda aç" seçeneğini işaretleyin.
Eski 11-07-2007   #6 (mesaj-linki)

Stuffplug'dan başka bir şekilde henüz mümkün değil diye biliyorum bu. Ben de baya bir araştırmıştım...
Eski 12-07-2007   #7 (mesaj-linki)
miss_baskent76

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
StuffPlug 3'ü yüklemenizde bir sakınca yok, istemediğiniz özelliklerini devre dışı bırakabilirsiniz.

Kurduktan sonra StuffPlug 3 > Ayarlar > Genel > "Tüm URL'leri varsayılan tarayıcıda aç" seçeneğini işaretleyin.
çok tesekkurler, gercekten isime yaradi,cunku benim IE çalismiyordu ve firefox kullanyordum; emegine saglik,ilgilendigin için, cok tskler

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Arkadasim cok saol oldu ama bir sorunum var,programi yukledim ve inglizce,ben fransizca kullanmak istiyorum,bunun için extra laguages bolumunden fransizcayi isaretledim ama herdefasinda otomatik olarak inglizce yukleniyor bu program! peki nasil fransizcaya alabilirim bir fikrin varmi zahmet olmazsa ?
tekrar tesekkurler

Son Düzenleyen miss_baskent76; 12-07-2007 @ 01:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 12-07-2007   #8 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

miss_baskent76 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
çok tesekkurler, gercekten isime yaradi,cunku benim IE çalismiyordu ve firefox kullanyordum; emegine saglik,ilgilendigin için, cok tskler

Arkadasim cok saol oldu ama bir sorunum var,programi yukledim ve inglizce,ben fransizca kullanmak istiyorum,bunun için extra laguages bolumunden fransizcayi isaretledim ama herdefasinda otomatik olarak inglizce yukleniyor bu program! peki nasil fransizcaya alabilirim bir fikrin varmi zahmet olmazsa ?
tekrar tesekkurler
Dil seçimini yaptıktan sonra bir kez oturumunuzu kapatıp yeniden açınız. Doğrudan Windows Live Messenger'dan "Çıkış" yapmayınız.
Eski 14-06-2009   #9 (mesaj-linki)
myefsane - avatarı
Cvp: MSN Gelen Kutusunu Firefox'la Açmak

Yokmu bunun çaresi arkadaşlar? stuff dan başka
Eski 14-06-2009   #10 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MSN Gelen Kutusunu Firefox'la Açmak

myefsane adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yokmu bunun çaresi arkadaşlar? stuff dan başka
Windows Live Messenger 2009 kullanıyorsanız ve varsayılan tarayıcınız Firefox ise, gelen kutunuza tıkladığınız zaman Firefox'ta açılması gerekir.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
gelen kutusu, gelen kutusunu ac, msn gelen kutusu, msn gelen kutusu ac, msn gelen kutusuna bak,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Gelen Kutusunu Firefox'la Açmak Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Contact Dosyalarını Açmak keriz MSN Teknik Destek/Bilgiler 11 2 Hafta Önce 16:52
Bozuk Resimleri Açmak eXeLLanC PC/Internet Teknik Destek 5 23-06-2009 11:44
Bağlantıları Varsayılan Tarayıcıda Açmak ahmetgns StuffPlug-NG 0 05-11-2008 01:45
Dicovery'de oturum açmak redstar1972 Arşive Kaldırılan Konular 1 28-03-2008 19:23
Kapıları Açmak - Birlikte Ayrılık Blue Blood YouTube'dan Seçmeler 0 04-03-2007 16:08