| | #1 (mesaj-linki) | |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb)![]() Öncelikle Yandaki Bağlantıya Tıklayın ; Windows Live Hotmail Daha sonra açılan sayfadan " Nu Registrerent" e tıklatın. Forumu doldurun e-mail adresinizi alın.Msn Hollanda hizmetinden aldığımız için adres hollanda'ca olacak. Türkçe veye ingilizceye çevirmek için; Mailinize giriş yaptıktan sonra Opties(sağ üstte)sonra Selecteer een taal'a tıklayarak dili seçebilirsiniz. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) hell sadece @live mı alabılıoz @ogrencı yada @dram3vlh tarznda bısıler alma sansımz varmı? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb)
tabiki @dream3vlh alabilirsin. ancak bunun için bahsettiğin uzantıda domain olmalı ve bu domain bir hosting firması ile ilişkilendirilmiş olmalı. Ben yılda 30 ytL gibi makul bir ücrete 100Mb hosting + 6 Gb Bandwith + Domain satışı yapmaktayım. Burası bir ticaret forumu olmadığına göre daha detay vermeme gerek yok. bahsettiğim hesabının olduğunu varsayarsak alttaki link'i inceleyerek hesap açabilirsiniz; http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...acma-2-gb.html | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb)
live.com u zamaninda aldik.o yuzden bazilarimiz sansli.bu siteyi takip edenler sahip oldular.live.nl icin bi posta kodu yazmamiz gerekiyor.ben google dan arattim.armsterdam a ait 64723 43903 ve 12010 posta kodlarini elde ettim.fakat bu alanda hata veriyor yanlış diye
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
yha ben @live.nl yapamadım | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb)Özel mesaj yolu ile istediğiniz adresi yazın eğer eskiden mevcut değilse açıp şifrenizi yolluyabilirim size...
Yada özel mesaj ile istediğiniz adresi yazın eğer eskiden mevcut değilse açarım size... | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
arkadaslar ben finlandiyada yasıyorum ve bu adresten aldım..posta kodundan önce ulkeyi finland yapın posta kodu yerinede 20700 yazın..ben bu sekilde aldım...
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
arkdasım dedigin dili degştir komutu yoq orda
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
yha ben msn.com nasıl acılcagını bılmıyoruM
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| @live nl, live nl, live nl msn alma, live uzantılı msn, livenl, |
@Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | Last AirBender | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 2 Gün Önce 10:09 |
| @msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 52 | 1 Hafta Önce 20:47 |
| MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 5 | 03-06-2009 00:10 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-12-2008 20:25 |
| @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 101 | 07-11-2007 08:53 |