@Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-06-2007   #1 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
@Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb)

Öncelikle Yandaki Bağlantıya Tıklayın ; Windows Live Hotmail

Daha sonra açılan sayfadan " Nu Registrerent" e tıklatın.
Forumu doldurun e-mail adresinizi alın.Msn Hollanda hizmetinden aldığımız için adres hollanda'ca olacak.
Türkçe veye ingilizceye çevirmek için;

Mailinize giriş yaptıktan sonra Opties(sağ üstte)sonra Selecteer een taal'a tıklayarak dili seçebilirsiniz.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-07-2007   #2 (mesaj-linki)
DrAm3vLH - avatarı
Cvp: @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb)

hell sadece @live mı alabılıoz @ogrencı yada @dram3vlh tarznda bısıler alma sansımz varmı?
Eski 28-07-2007   #3 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

DrAm3vLH adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hell sadece @live mı alabılıoz @ogrencı yada @dram3vlh tarznda bısıler alma sansımz varmı?

tabiki @dream3vlh alabilirsin. ancak bunun için bahsettiğin uzantıda domain olmalı ve bu domain bir hosting firması ile ilişkilendirilmiş olmalı.

Ben yılda 30 ytL gibi makul bir ücrete 100Mb hosting + 6 Gb Bandwith + Domain satışı yapmaktayım. Burası bir ticaret forumu olmadığına göre daha detay vermeme gerek yok.

bahsettiğim hesabının olduğunu varsayarsak alttaki link'i inceleyerek hesap açabilirsiniz;

http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...acma-2-gb.html
Eski 04-10-2007   #4 (mesaj-linki)
BesTaMi - avatarı

live.com u zamaninda aldik.o yuzden bazilarimiz sansli.bu siteyi takip edenler sahip oldular.live.nl icin bi posta kodu yazmamiz gerekiyor.ben google dan arattim.armsterdam a ait 64723 43903 ve 12010 posta kodlarini elde ettim.fakat bu alanda hata veriyor yanlış diye
Eski 01-02-2008   #5 (mesaj-linki)
babayorgun33

yha ben @live.nl yapamadım
Eski 01-02-2008   #6 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı

BesTaMi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
live.com u zamaninda aldik.o yuzden bazilarimiz sansli.bu siteyi takip edenler sahip oldular.live.nl icin bi posta kodu yazmamiz gerekiyor.ben google dan arattim.armsterdam a ait 64723 43903 ve 12010 posta kodlarini elde ettim.fakat bu alanda hata veriyor yanlış diye

Özel mesaj yolu ile istediğiniz adresi yazın eğer eskiden mevcut değilse açıp şifrenizi yolluyabilirim size...

babayorgun33 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yha ben @live.nl yapamadım
Takıldığınız aşamayı anlatırsanız seviniriz...

Yada özel mesaj ile istediğiniz adresi yazın eğer eskiden mevcut değilse açarım size...

Eski 15-02-2008   #7 (mesaj-linki)
djdream

arkadaslar ben finlandiyada yasıyorum ve bu adresten aldım..posta kodundan önce ulkeyi finland yapın posta kodu yerinede 20700 yazın..ben bu sekilde aldım...
Eski 15-02-2008   #8 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı

djdream adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar ben finlandiyada yasıyorum ve bu adresten aldım..posta kodundan önce ulkeyi finland yapın posta kodu yerinede 20700 yazın..ben bu sekilde aldım...
Alakası bile yok Hollanda hariç istediğiniz ülkeyi girin ve 5 rakamlı bir posta kodu kafanızdan sıkarak girin anında kabul edecektir, ama sakın Hollandayı seçmeyin diğer tüm ülkelerde posta kodu her şekilde kabul oluyor...
Eski 11-03-2008   #9 (mesaj-linki)
linkinqark

arkdasım dedigin dili degştir komutu yoq orda
Eski 25-05-2008   #10 (mesaj-linki)
PuFFy__2

yha ben msn.com nasıl acılcagını bılmıyoruM
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
@live nl, live nl, live nl alma, live uzantili adres alma, nl uzantili msn alma,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
@Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
@w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Last AirBender MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 2 Hafta Önce 10:09
@msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 52 3 Hafta Önce 20:47
MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 5 03-06-2009 00:10
@passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) Alex_Taylor MSN Teknik Destek/Bilgiler 11 24-12-2008 20:25
@live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 101 07-11-2007 08:53