| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Hotmail Tanıtım Filmleri Microsoft, geçtiğimiz günlerde hazır hale getirdiği yeni Hotmail için çektiği ilginç reklam filimleriyle bütün ilgiyi üzerine toplamaya başladı. Sizde ilk izleyenlerden olun. Windows Live Hotmail reklamları, Apple'ın Get A Mac reklamlarına benzer şekilde mizahı kullanarak yeni özellikleri tanıtmayı hedefliyor. Her bir reklamda tek bir özelliğe yoğunlaşılmasının etkiyi artırdığını düşünüyor olmalılar ki dört farklı özellik için dört farklı reklam hazırlanmış. Bu yönüyle de Apple'ın reklamlarına benzediğini söyleyebiliriz. İşte Microsoft'un hazırladığı tanıtım sitesinden de izlenebilen videolar. Video-1 Video-2 Video-3 Video-4 | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Hotmail Tanıtım Filmleri
adamlar gerçekten güzel reklam hazırlıyor
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Msn'adına Yapılmış Klipler...Şu sıralar öyle garip şeylerle karşılaşıyoruz ki, aklımızı korumaya çalışıyoruz. Sonunda sadece mesajlaşa yazılımı olan MSN için yapılan şarkıları, klipleri de gördük. Ne kadar düşünsek asla aklımıza gelmezdi, bir yazılım için Türk sanatçıların canla başla şarkı yazıp klip çekeceği. Nihayet bunu da gördük. Bilindiği gibi ülkemizde 17 milyon MSN hesabı mevcut ancak bu sayıda internet kullanıcısı yok. Bu da demek oluyor ki; bazılarımızda birden fazla MSN var. Popüler olan ne varsa kliplerine ve albümlerine taşımak isteyen sanatçılar ve yapımcılar da bu ışığı görmüş olacaklar ki, birçok kişinin hayatının bir parçası olan MSN'i de malzeme yapmakta gecikmediler. Aşağıda yaptığımız kısa araştırmadan sonra, şu sıralar en popüler iki eseri okurlarımızla paylaşıyoruz. Şarkıdaki yaşını başını almış hanımefendinin söylediği sözler arasında; "Parolasını kalbime gömdüm, MSN hiç açılmayacak. Çevrim dışı görünüyorum, bana şifremi kim hatırlatacak?" gibi cümleler bulunuyor. Microsoft Ne Düşünüyor? Msn si kapalı olduğundan ve NeutralizeR 'den istediğim kontur e olumlu yanıt alamayınca Microsoft Türkiye yetkililerine bu konu hakkında ne düşündüklerini soramadık. Ancak Microsoft büyük ihtimalle avıkatları aracılığıyla yukarıdaki arkadaşlara "Efendim, artık MSN değil. Windows Live Messenger oldu kendisi" diye bir mail gönderirse şaşrmamak lazım. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| filmleri, hotmail, live, tanıtım, windows |
Windows Live Hotmail Tanıtım Filmleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 5 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail) | wetup | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 31 | 1 Hafta Önce 13:20 |
| Windows Live Hotmail neden açılmıyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 10 | 2 Hafta Önce 03:24 |
| Windows Live Hotmail Artık 5 GB | musti26 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 9 | 17-09-2009 22:44 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |