Windows Live Hotmail Tanıtım Filmleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-06-2007   #1 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Windows Live Hotmail Tanıtım Filmleri

Microsoft, geçtiğimiz günlerde hazır hale getirdiği yeni Hotmail için çektiği ilginç reklam filimleriyle bütün ilgiyi üzerine toplamaya başladı. Sizde ilk izleyenlerden olun.

Windows Live Hotmail reklamları, Apple'ın Get A Mac reklamlarına benzer şekilde mizahı kullanarak yeni özellikleri tanıtmayı hedefliyor. Her bir reklamda tek bir özelliğe yoğunlaşılmasının etkiyi artırdığını düşünüyor olmalılar ki dört farklı özellik için dört farklı reklam hazırlanmış. Bu yönüyle de Apple'ın reklamlarına benzediğini söyleyebiliriz. İşte Microsoft'un hazırladığı tanıtım sitesinden de izlenebilen videolar.

Video-1

Video-2

Video-3

Video-4

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-06-2007   #2 (mesaj-linki)
lmaster
Cvp: Windows Live Hotmail Tanıtım Filmleri

adamlar gerçekten güzel reklam hazırlıyor
Eski 12-09-2007   #3 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Msn'adına Yapılmış Klipler...

Şu sıralar öyle garip şeylerle karşılaşıyoruz ki, aklımızı korumaya çalışıyoruz. Sonunda sadece mesajlaşa yazılımı olan MSN için yapılan şarkıları, klipleri de gördük.
Ne kadar düşünsek asla aklımıza gelmezdi, bir yazılım için Türk sanatçıların canla başla şarkı yazıp klip çekeceği. Nihayet bunu da gördük. Bilindiği gibi ülkemizde 17 milyon MSN hesabı mevcut ancak bu sayıda internet kullanıcısı yok. Bu da demek oluyor ki; bazılarımızda birden fazla MSN var. Popüler olan ne varsa kliplerine ve albümlerine taşımak isteyen sanatçılar ve yapımcılar da bu ışığı görmüş olacaklar ki, birçok kişinin hayatının bir parçası olan MSN'i de malzeme yapmakta gecikmediler.

Aşağıda yaptığımız kısa araştırmadan sonra, şu sıralar en popüler iki eseri okurlarımızla paylaşıyoruz.

Şarkıdaki yaşını başını almış hanımefendinin söylediği sözler arasında; "Parolasını kalbime gömdüm, MSN hiç açılmayacak. Çevrim dışı görünüyorum, bana şifremi kim hatırlatacak?" gibi cümleler bulunuyor.

Microsoft Ne Düşünüyor?

Msn si kapalı olduğundan ve NeutralizeR 'den istediğim kontur e olumlu yanıt alamayınca Microsoft Türkiye yetkililerine bu konu hakkında ne düşündüklerini soramadık. Ancak Microsoft büyük ihtimalle avıkatları aracılığıyla yukarıdaki arkadaşlara "Efendim, artık MSN değil. Windows Live Messenger oldu kendisi" diye bir mail gönderirse şaşrmamak lazım.

Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
filmleri, hotmail, live, tanıtım, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Hotmail Tanıtım Filmleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 562 5 Gün Önce 00:15
Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail) wetup Diğer MSN Messenger İçerikleri 31 1 Hafta Önce 13:20
Windows Live Hotmail neden açılmıyor? Ziyaretçi Soru-Cevap 10 2 Hafta Önce 03:24
Windows Live Hotmail Artık 5 GB musti26 MSN Teknik Destek/Bilgiler 9 17-09-2009 22:44
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35