| | #1 (mesaj-linki) |
MSN'de Çevrimdışı Durumunuzu Hareketli Gösterin Msn Mobile hizmeti daha önceleri Msn Messenger de çevrimdışı iken size yazılan mesajların cep telefonunuza gelmesini sağlamaktaydı. Ancak Msn Mobile artık bu hizmeti ücretli vermekte. Aşağıdaki yöntemle ise Msn Messenger da çevrimdışı iken bize yazılanların cep telefonumuza olmasa da mailimize gelmesini sağlayabiliriz. Bunun için öncelikle aşağıda yazılı olan adrese giriyoruz. MSN Mobile Giriş yaptıktan sonra karşımıza çıkan ekrana mail adresimizi ve şifremizi yazıyoruz. Sign In butonuna tıklıyoruz. ![]() Karşımıza gelen diğer ekran olan "Device Information" da operatör olarak "Other" ı seçiyoruz. "Type Your Mobile Address" yazan yere de e-mail adresimizi yazıyoruz. (Ülke olarak United States seçilmeli) ![]() E-mail adresimizi yazıp Next dedikten sonra yazdığımız e-mail adresine bir code gelicek. Mail adresimize gelen o code da yeni açılan sayfadaki "Confirmation Code" la belirtilen yere yazıyoruz ve "Next" diyoruz. ![]() Daha sonra Msn Messenger oturumumuzu kapatıyoruz ve tekrar açtığımız zaman işlem gerçekleşmiş oluyor. ![]() Artık çevrimdışı durumdayken "Hareketli" görüneceksiniz ve çevrimdışı olsanız bile size yazılanlar mail adresinize gelicek. MSN'de Çevrimdışı Durumu Hareketli Gösterme Nasıl İptal Edilir? Son Düzenleyen ahmetgns; 17-06-2008 @ 18:40. Sebep: İptal etme yönteminin bağlantısı eklendi. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Çevrimdışı Durumunuzu Hareketli Gösterin
Nasıl aktif edeceğiniz ve nasıl pasif edeceğiniz detaylı bir şekilde anlatılmış. Bu gibi uygulamalarda bir sözleşme kabul etmeniz gerekiyor, kabul etmeden işlemleri gerçekleştirmeniz mümkün değil. Başka bir noktada takıldıysanız daha fazla detay vermeniz gerekiyor. Takıldığınız ekranın resmini çekip foruma koyarsanız yardımcı olabiliriz. Son Düzenleyen NoRanynn; 04-05-2006 @ 14:50. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
oLmuyo deginiz icin yazıyorum.. Gayet guzeL oLuyo benim 3-4 saat sonra aktif oLmustu ayLarcada kuLLandım.. Lakin son donem bi sorun oLdu.. onLine oLdugum zamanLardada beni hareketLi gosterir oLdu .. DuzeLmesini bekLedim fakat duzeLmedi.. (ayni dertten muzdarip bi cok arkadasımda oLdu) SiLdim.. bence, sırf sari ve hareketLi gozukmek ugruna yapmayin.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
para yaziyomu hocam bu D: ?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
arkadaslar ben hepsini yaptım. ama olmadı msn de mynet adresimi kullanıyorum ondan olabilirmi kodu da yazdım ama olmadı yardımcı olurmusunuz....
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| mobil msn hareketli, msn de hareketli görünme, msn de hareketli görünmek, msn de hareketli gözükme, msn de hareketli gözükmek, msn hareketli görünme, msn hareketli iptal, msnde hareketli görünme, msnde hareketli görünmek, msnde hareketli gözükmek, |
MSN'de Çevrimdışı Durumunuzu Hareketli Gösterin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nokia Telefonlar İçin Tema (Önizlemeli) | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 85 | 1 Hafta Önce 21:31 |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 99 | 05-09-2008 18:13 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||