Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 30-09-2007   #21 (mesaj-linki)
taner600
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
bu hesabı kapatamıyorum arkadaşlar bana yardım edin nasıl olacak bu iş yw
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-10-2007   #22 (mesaj-linki)
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
30 geçmeden hesabı açsam tekrar devam edeblrmiyim
hani belki d epişmam olmuşmmdur
Eski 14-10-2007   #23 (mesaj-linki)
Alıntı:
KENCISii adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
30 geçmeden hesabı açsam tekrar devam edeblrmiyim
hani belki d epişmam olmuşmmdur
Edebilirsin...
Eski 18-10-2007   #24 (mesaj-linki)
Ben hotmail hesabimi kapamam lazim ama sizin yazdiginiz gibi yapinca direk hesab bilgilerim cikiyor acaba leive oldugu icinmi öyle bilgisi olan varsa bana acil yardim edebilir mi?
Eski 21-10-2007   #25 (mesaj-linki)
Alıntı:
asmin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben hotmail hesabimi kapamam lazim ama sizin yazdiginiz gibi yapinca direk hesab bilgilerim cikiyor acaba leive oldugu icinmi öyle bilgisi olan varsa bana acil yardim edebilir mi?
Konunun ilk mesajını tekrar okursan iyi olur. Mesajı yeni düzene göre düzenledim.
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
acİl msn hotmaİl kapatma hesabımı kapatamıyorum hotmail edin hotmail hesap edinin msn adresimi kapatamıyorum msn direk kapatma sitesi msn hesabimi silme msn hesabımı kapatamıyorum msn hesap kapatma acil msn homail msn mi kapatamıyorum msn mi sil msnemi kapatamıyorum msni kapatamiyorum sayfayı kapatamıyorum
Konu Araçları

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 103 16 Saat Önce 02:42
Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum masderxxx MSN Teknik Destek/Bilgiler 24 1 Hafta Önce 15:28
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 48 1 Hafta Önce 15:01
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 148 2 Hafta Önce 22:36
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:58
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10042906 saniyede (66.42% PHP - 33.58% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR