Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 09-03-2006   #1 (mesaj-linki)
@msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak) @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak)
Benimde artık bir msn adresim olsun istiyorsanız buyrun arkadaşlar...

[Resim]
Resmi orjinal boyutunda görmek için üstüne tıklayın
<<<xxx@msn.com>>>

Eğer üstteki adresten giriş yapamıyorsanız internet Explorer üzerine şunu yapıştırıN;

Kod:
https://accountservices.passport.net/reg.srf?ct=1013041196&mn=&tw=20&ru=mail.msn.hotmail.msn.com/cgi-bin/sbox%3Fjs%3Dyes&ns=msn.com&kpp=2&js=yes&cbid=2&id=963&svc=mail&ts=-11&cb=_lang%3dTR&ppHttp=0&rollrs=12&sl=1&vv=30&lc=1055
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-09-2006   #2 (mesaj-linki)
BeyAzKapLaN
Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak) Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak)
kardeşler burada info_beyazkaplan@msn.com diye adres almak istiyorum bana türkçe kararkter yok yasak simge gibi şeyler diyor acaba baştan alınmış mı?
Eski 17-09-2006   #3 (mesaj-linki)
Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak) Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı email adresi almak)
Alıntı:
BeyAzKapLaN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeşler burada info_beyazkaplan@msn.com diye adres almak istiyorum bana türkçe kararkter yok yasak simge gibi şeyler diyor acaba baştan alınmış mı?
"info" kelimesini adres icerisinde kullanamazsin, msn yasak kelime listesi icinde.Info yerine baska birsey yazmalisin.
Eski 27-11-2006   #4 (mesaj-linki)
ornek@ornek.com adres aldığım zaman gelen e-postalara nasıl ulaşabiliriz. Yatdımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Ayarları nasıl yapılacağını anlatırsanız çok iyi olur.
Eski 29-11-2006   #5 (mesaj-linki)
onurkorkmaz
domain satın alman gerekir domain satın alman gerekir
yani ornek.com adresi senin olmalı ondan sonra istediğin emaili aç
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
mail adresi alma messenger adresi alma msn adres al msn almak msn almak istiyorum msn açmak istiyorum msn uzantılı msn uzantılı adres alma msn uzantılı adres almak msn uzantılı mail msn uzantılı mail alma msn üye ol msn üye olma msn üye olmak yeni msn açmak istiyorum
Konu Araçları

@msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Köşe Yazısı ve Makaleler ahmetseydi Güncel Konular 199 9 Saat Önce 00:15
Medya Haber NoRanynn Güncel Konular 888 15 Saat Önce 18:48
Astroloji - Fallar - İkizler NoRanynn Astroloji/Fallar 155 23 Saat Önce 09:53
Simple Machines Forum PiSiK0PATR Internet/Bilgisayar Dünyası 10 28-03-2007 15:08
Biyolojik Çeşitlilik ThinkerBeLL Biyoloji 3 19-02-2007 20:37
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:51
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08719301 saniyede (60.85% PHP - 39.15% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR