MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-10-2008   #101 (mesaj-linki)
Tulipa
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası

Ya olmuyor,delirmek üzereyim her yolu denedim başka yolu yok mudur yaa
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-10-2008   #102 (mesaj-linki)
öylesine_

benim modemimin markası surecom ep-4704sx 2 gündür aynı hata kodunu veriyor yazılanlardaki ve aklıma gelen herşeyi yaptım ancak hala sonuç alamadım yardımcı olursanız sevinirm

blackfoalxxx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Öncelikle herhangi bir intenet tarayıcınızı açın(internet explorer, mozilla firefox, opera) daha sonra adres çubuğuna 192.168.1.1 yazın ve enter layın. açılan sayfada
"kullanıcı adı: admin"
"şifre:admin"
olacak şekilde doldurun ve giriş e tıklayın.
yapılandır sekmesinden bağlantı adına tıklayın benimki ISS_2 sol altta veya sayfanın herhangi bir yerinde Enforce MTU veya Active MTU yazısını seçin(işaretleyin).
daha sonra uygula, kaydet deyin tarayıcınızı kapatıp tekrar deneyin.

nightwolf410 arkadaşım çok teşekkürler bu işlem işime çok yaradı emeğinden allah razı olsun
ya herşey iyi güzel de kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde hata veriyor _?bi tek bu yol kalmadı denemediğim oda şifre ve kullanıcı adından dolayı

Son Düzenleyen öylesine_; 03-10-2008 @ 12:40. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 03-10-2008   #103 (mesaj-linki)
öylesine_

LUTO adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar. bende de aynı sorun var. benim modemim "surecom EP-4704SX". ve ne yaptıysam olmadı. bi yardım edin gözünüzü seveyim..!
bu modem için de çözümler bekliyoruz...

cvplar ne kadar sürede gelir bilmiyorum ama pc yi sinirden kırmassam inş bu sorunu halledicez

Son Düzenleyen öylesine_; 03-10-2008 @ 13:15. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 03-10-2008   #104 (mesaj-linki)
öylesine_

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Modem ayarlarından Enforce MTU adlı kutucuğu işaretleyebilirsin. Firewall pasif hale getir (işaretini kaldırarak) diyeceğim ama pek bi değişikliğin olacağını sanmıyorum.

Vista da cmd yazsanız dahi açılan pencerede herhangi bir komuta izin vermeyecektir gerekli izniniz olmadığından dolayı. Başlat ve donatıları bulduysanız orada Command Prompt yazısı olabilir, almancasını bilmiyorum. Bulduğunuzda üstünde sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır diyin. Açılan kutuda ipconfig /flushdns yazın ve enter layın.

DNS de sadece Türkçe değil, evrensel olarak heryerde geçerlidir. DNS değiştirmek için saatin yanında yer alan çift monitör işaretine tıklayın ve küçük kutucuktan Ağ ve Paylaşım Merkezini linkine tıklayarak açın. Açılan pencerede durumu görüntüle (İnternet ağınızın yanındaki link) yazısını tıklayın ve açılacak olan pencerede özellikleri tıklayın. Buradan TCP/IPv4 e çift tıklayın. Açılan kutu da alt bölümde DNS ile ilgili bölüm vardır. Seçilmek istenen iki bölüm olur. Otomatik DNS ve elle yazılabilir DNS olarak. Elle yazılması gereken bölümü seçip alt tarafında etkin olan iki bölümden ilkini 4.2.2.2 yapın, alttakini de 4.2.2.5 yapın. Çıkan kutuların hepsine tamam - tamam diyerek kapatın ve Messenger oturumunu açmayı deneyin.

sorunumu bu yöntemle çözdüm teşekkürler...
Eski 16-10-2008   #105 (mesaj-linki)
tsodnac

ARKADAŞLAR, ŞİRKETTE MSN E BAĞLANAMAYAN BİR TEK BEN VARIM. BİLGİSAYARIMDA VİSTA VAR. NE KADAR UĞRAŞTIYSAM BÜTÜN YOLLARI DENEDİM SÖYLENEN HERŞEYİ YAPTIM, TEKNİK DESTEKTEN ADAM GETİRDİK AMA YİNE İŞE YARAMADI. BANA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ.

HATA KODU 81000306 BU ARADA

Son Düzenleyen tsodnac; 16-10-2008 @ 16:15. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 04-11-2008   #106 (mesaj-linki)
barobaro
Cvp: MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası

bendede aynı sorun vardı.Sabah bilgisayarımı açtığımda chsdsk yapıyordu ve windwows açılmıyordu,sonra o hatayı program ve disk tarama ile düzelttim ve akşam msn e girmeye çalıştığımda 81000306 nolu hatayı verdi bende bi kaç kez daha denedim, sonra internetten araştırınca çoğu kişinin baya bi süre giremediğini okudum ve bende tabi hemen düzeltmeye
çalıştım.VE biyerde yazılan msn ile ilgili hiçbiyere girmiyor yazısını görünce hemen msn in sitesine girmeye çalıştım ve girmediğini gördüm

Ve o andan sonra yaptığım ilk başta modemi prizden çektim sonra geri taktım denedim olmadı,baya sonra ana sayfa ayarlarından geçerli olanı kullana tıkladım sonra ise varsayılana
ve sonunda id lerin değiştiğini gördüm yanlış hatırlamıyorsam birinde 74 lü bişe vardı bu girmeyen site.. geçerli olan değilde varsayılanı kullan yaptım ana sayfaya bastım veee hop msn sayfası açıldı

sonra messengere girdim hemen ve oda açıldı.bunuda ilginç bi alternatif çözüm olarak yazmaya karar verdim.

bu arada xp pro kullanıyorum messenger sürümüde 8.1

Son Düzenleyen barobaro; 04-11-2008 @ 19:37. Sebep: işletim
Eski 12-11-2008   #107 (mesaj-linki)
fox__

helal olsun bu sıteyı yapandan bı cok sorunumu hallettım 81000306 sorununu cozdum sımdıde buyukusunuz
Eski 12-11-2008   #108 (mesaj-linki)
B.L.A.C.K - avatarı

Ne Sandın? Burası MsX !
Nedense Benim Msnemde Hiç Hata Çıkmıyor
Ama İyi Birşey Bu
Eski 19-11-2008   #109 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Bu mesajın yazıldığı tarih itibariyle Messenger hizmetinde genel bir sorun bulunmaktadır. Sisteminizde herhangi bir değişiklik yapmadan bekleyiniz.
Eski 21-11-2008   #110 (mesaj-linki)
selinhw

ya bu anasayfa ayarları ne oluyo tam olarak nerden yapıcam anlayamadım:/
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80070005 Windows Live Messenger Hatası CrasHofCinneT MSN Teknik Destek/Bilgiler 9 1 Gün Önce 14:08
MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 3 Hafta Önce 17:07
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası trantmurat MSN Teknik Destek/Bilgiler 108 25-09-2009 03:05
MSN Hata Kodu 81000303 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 20:17
MSN Hata Kodu 81000365 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 20:07