Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 22-05-2008   #51 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası

Evet bir hafta kadar önce bir trojen bulaştı bilgisayarıma. Birçok virüs tarama programını denedikten sonra sonunda kurtuldum. Ancak sitelere girişimde problem yaşamaya devam ettiğim için pc'yi formatladım. Ancak değişen bir durum yok. Hala giremiyorum bahsettiğim sitelere. Firefox'u da kullanıyorum oda bahsi geçen sitelere giremiyor..
Önerilerinizi bekliyorum.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-05-2008   #52 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası

Alıntı:
sharkysilver adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Evet bir hafta kadar önce bir trojen bulaştı bilgisayarıma. Birçok virüs tarama programını denedikten sonra sonunda kurtuldum. Ancak sitelere girişimde problem yaşamaya devam ettiğim için pc'yi formatladım. Ancak değişen bir durum yok. Hala giremiyorum bahsettiğim sitelere. Firefox'u da kullanıyorum oda bahsi geçen sitelere giremiyor..
Önerilerinizi bekliyorum.
Formattan sonra bile sorun devam ediyor dediğine göre bence internet bağlantınla ilgili bir sorun var. Başka bir bilgisayarı bu ağa bağlamak ya da bilgisayarınla başka bir şekilde/yerden internete girmen mümkünse bunları dener misin?
Eski 24-05-2008   #53 (mesaj-linki)

sLm arkadaşLar aynı msn sorununu ßende yaşyıorum 3-4 aydır Modemim airties, msn 8.5 kuLLanıyorum,uptade yaptım bazen düzeLiyo normaL açıLıyo ama kısa sürüyor..yardım edebiLirmisizin? şimdiden sağoLun
Eski 02-06-2008   #54 (mesaj-linki)

2 haftadir messengira giremiyorum hata kodunu aldiktan sonra onar dedidgimde sistem dosyası kısmında hata oldugunu görüyorum microsoftun internet sitesinede guncellestirmeleri yapmak icin giremiyorum.aklima ne geldiyse yapkim ancak muvaffak olamadim lutfen yardimm
Eski 09-06-2008   #55 (mesaj-linki)

bende 81000306 hatası var 3 aydır sorunu cözemedım ne yaptıysam olmadı msn bütün sürümlerini yukledım format attım bıos pilini cıkarrtım saat ayarladım yok acılmıyo
her seferınde baska bı hata verıyo ne oluyo anlamıyom
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
81000306 başka bilgisayar, 81000306 hata kodu onar, 81000306 msn hata kodunu onar, airties msn, airties msn girmiyor, format attım msn girmio, microsoftla ilgili sitelere girmiyor, microsoftu onar, msn 81000306 hata kodu onarma, msn airties, msn hata kodu onarma, msn onar hata kodu:81000306,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:36Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.91612697 saniyede (93.22% PHP - 6.78% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR