| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası
Evet bir hafta kadar önce bir trojen bulaştı bilgisayarıma. Birçok virüs tarama programını denedikten sonra sonunda kurtuldum. Ancak sitelere girişimde problem yaşamaya devam ettiğim için pc'yi formatladım. Ancak değişen bir durum yok. Hala giremiyorum bahsettiğim sitelere. Firefox'u da kullanıyorum oda bahsi geçen sitelere giremiyor.. Önerilerinizi bekliyorum. | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Alıntı:
| ||
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası sLm arkadaşLar aynı msn sorununu ßende yaşyıorum 3-4 aydır Modemim airties, msn 8.5 kuLLanıyorum,uptade yaptım bazen düzeLiyo normaL açıLıyo ama kısa sürüyor..yardım edebiLirmisizin? şimdiden sağoLun | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
2 haftadir messengira giremiyorum hata kodunu aldiktan sonra onar dedidgimde sistem dosyası kısmında hata oldugunu görüyorum microsoftun internet sitesinede guncellestirmeleri yapmak icin giremiyorum.aklima ne geldiyse yapkim ancak muvaffak olamadim lutfen yardimm
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
bende 81000306 hatası var 3 aydır sorunu cözemedım ne yaptıysam olmadı msn bütün sürümlerini yukledım format attım bıos pilini cıkarrtım saat ayarladım yok acılmıyo her seferınde baska bı hata verıyo ne oluyo anlamıyom | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||