| | #111 (mesaj-linki) |
| Ewt beyler bende bu sorunu aLıordm 2 qundur.Hep ttnet'ten sanıordm ama modem'denmiş.Sizde bu hatayı aLıorsanız google.com'a qırıp modem'ınızın markasını yazınız.Kullanıcı adı ve sifre'yi yazdıktan sora yapıLandır ayarLarından bu oLayı haLLederbıLırsınız.Siz sadece Google.com'a modem ve markasını yazınız gerısını yaparsınız.OraLarda resımLı anLatımı buLunur .. SaygıLarımLa .. | |
|
| | #112 (mesaj-linki) | ||||
giriş sayfası. orda geçerli olanı kullan ve de varsayılanı kullan seçip uygula diyosun hangisi tam hatırlamıyorum tam olarak sen ikisinide dene sonra msn sitesi acılıyor ve öyle düzelmişti | |||||
|
| | #113 (mesaj-linki) |
|
şirekete yeni bir bilgisayar aldık vista busınes 64 bit.daha önce xp 32 bit kullanıyordum ve rahatlıkla msn mı acabılıyordum.yeni bilgisayarım gelınce üzerinde msn 8 vardı onunla denedım aynı hatayı aldım.sonra sildim onu msn 9 yukledım ve hala aynı hatayı alıyorum.hala aynı hata yuzunden msn mı acamıyorumm.sirketteki diğer insanlar kendı bılgısalarlarında kendı msn lerını acıyolar bende onların bılgısayarında msn nımı acabılıyorum fakat kendı bılgısayarımda acamıyorum.sirkette tum bılgısayarlar ag ıle bırbırene baglı.lütfen yardım edın
| |
|
| | #114 (mesaj-linki) |
|
ya lütfen yardım edin.. 4 gün önce bilgisayarıma format attım ve msn e girerken 81000306 hatası alıyorum. 3 4 denemeden sonra anca giriyor msn e. formattan sonra explorer 7 yi yükledim. açıyorum ve girceğim siteye en az 2 dk de giriyo ama girdikten sonra düzeliyor. explorer i kapatıp tekrar açtığımda yine aynı şekilde bkliyorum. firefox da var pc de fakat o normal şekilde giriyo sitelere. lütfen yardım edin. hm msn konusunda hmde explorer konusunda... | |
|
| | #115 (mesaj-linki) | |
|
| |
|
| | #116 (mesaj-linki) |
|
çok sağol yaptım ve oldu.
| |
|
| | #117 (mesaj-linki) |
|
Arkadaşlar sırf sorunun çözümünde yardımcı olurum diye üye oldum bendede aynısorun vardı 1 hafta uğraştım olmaadı kabloları değiştim vs en sonunda modemi kapatıp açtım ve açılmaya başladı teşekkürler | |
|
| | #118 (mesaj-linki) |
|
arkadaslar cıldırmak üzereyım ofiste bir sürü bilgisayar var hepsınde msn calısyor ama benım bılgısayarda 81000306 hatası verıyor neden benımkınde calısmıyor msn.söyledıgınız herseyı yaptım ama calısmıyorrrrrrrrrrrr.lütfen bana yardım edın.
| |
|
| | #119 (mesaj-linki) |
|
ayni sorun bendede var benim modemimde samsung 3210 phone wlan sl offffffffff bir ay oldu banada msne giremiyorum ve msnle alakali hic bir sayfayida acmiyor mailime bile giremiyorum.. burda yazilan herseyi yaptim format dahi attim hemde defalarda ama olmuyor offffffffffffff baglanti var ama baglanti yok diyor guvenlik duvarinida kapattim .. ayrica dj programlarimda bile aymi hatayi veriyor yani baglanti yok diyor.. birsey anlamiyom artik ne yaptiysam faydasiz.. baska bir yolu varsa lütfen benle paylasa bilirmisiniz.. simdiden tskler
| |
|
| | #120 (mesaj-linki) |
Lütfen Yardım Edin.. Biliyorum herkes "Sana özel bir durum değil , Live Messengerda Sorun var" Diyecek .. Sorunum; Yanımda Başka bir bilgisayardan Aynı İnternet bağlantısı iLe MSN'e girebiliyorum Ancak kendi bilgisayarımdan aynı bağlantı ile msne Giremiyorum Günlerdir Msnde sorun var diyerek düzeLmesini bekLiyorum artık bıktım .. Hata Kodu 81000306 Bilindik bağzı yöntemLeri Denedim Ama Sorun Giderilmedi.. Hata bildiriminden Sorun gidere Tıkladığımda sınama Sonuçlarının Hepsi Normal görünüyo Ama Girmiyo.. Yardımlarınızı bekLiyorum .. Şimdiden teşekkürLer. | |
|
![]() |
MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 81000303 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 2 Hafta Önce 21:04 |
| MSN Hata Kodu 80070005 Windows Live Messenger Hatası | CrasHofCinneT | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 12-02-2010 23:48 |
| MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 8 | 13-01-2010 14:57 |
| MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası | trantmurat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 108 | 25-09-2009 02:05 |
| MSN Hata Kodu 81000365 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 19:07 |